Fressssssh

petak, 30.09.2016.

izdrži Vilibore radi djeteta



Blogomoljac je popravija bloghaer, pa više ne skače ki manit, je da će se sigurno ovi Blognjuzovi, mali ali tehničari falit da su oni ali mi znamo istinu, a istina je voda duboka.

danas bi reka nešto o ravnopravnosti spolova, krajnje je vrime da više neko nas muške uzme u zaštitu, eno ona Viliborova čoviku jebe mater tako da ti je neugodno i slušat, moš mislit šta mu radi kad niko ne vidi, naprokida ga garant

zato bi tribala neka organizacija, recimo BABE, dok se DIDOVI ne konstituiraju, uzet u zaštitu sve Vilibore na svitu.

prvo žena ima pedofilske sklonosti pa je mladog i neiskusnog Vilibora zaskočila, uzela mu nevinost, ka da sad vidin Vilibora kako se u tuš kabini stiska uza zid i plače, drugo žena laže, svima je rekla da je diplomirala građevinu, pa je onda ispalo da nije ni jedan ispit položila, dakle žena laže, a ko laže taj i krade, a s obziron da je taj Živi zid u stvari sekta ko zna čije je dite, i treće zabrinjavajuće je da se zlostavlja izabrane zastupnike, šta li se tek događa s običnin Viliborin, kako su tek oni najebali

evo i bloghaer bi se moga pridružit borbi za ravnopravnost, tako da nemore brate i blog dana, i blog šetemane bit žensko, di je tu ravnopravnost, ako je blog šetemane žensko, onda cilu šetemanu blogovi dana tribaju bit muški.


evo nešto i o pingvinima


Dr. George Murray Levick s antarktičkog se putovanja 1912. godine vratio pun bizarnih informacija o Adelijskim pingvinima, ali odlučio da su one prešokantne da bi ih podijelio s javnosti. U njegovim zabilješkama otkriveni su podaci o homoseksualnim odnosima, seksualnom zlostavljanju ženki i mladunaca te pokušajima muških pingvina da se pare s mrtvim ženkama.

iden sad udarit po rogačici, moran se izličit od ove viroze, sve te viruse ću utopit u rakiji






- 13:32 - Komentari (39) - Isprintaj - #

četvrtak, 29.09.2016.

ko je sjeba bloghaer


evo i liste kandidata


ona budaletina Miralem, jer je budala

jedan od caygova

Annaboni, zato je išla u Zagreb

Mela i Zvonka, jer su smotane

Domenico, jer je uvik sumnjiv

Dražen, sa svojin novi dizajnom

Blogomoljac, jer može

Plenumaši, jer a šta ću govorit

Antifašisti,jer su zadnje vrime nervožasti

Netko treći

- 09:50 - Komentari (76) - Isprintaj - #

srijeda, 28.09.2016.

Diskriminacija


Pristat ću pisat ovdi

Oću i gotovo, Blognjuz se ponaša ka Kolinda.

Poziva na unauguraciju koga on oće, promovira nove Top blogere kako mu se sprdne.

Jebate nije bilo dosta šta je ona dva arlekina Domenika i El dijabla metija za top blogere, nego i Zvonku, jebate to je ka da je Kolinda uzela Bujanca za savjetnika u borbu protiv prostitucije, o onon Gurmanki da i ne pričan, jedino je Dražen gori od nje a i on je neki Top.

Dobro jesmo li mi ovde radi pisane riči ili radi recepata, ogladnija dabogda, biće ti odabranica ni čaj ne zna skuvat, pa se ličiš ovde po blogu.

Šta je s menon i Annaboni, valjda je sritno stigla tamo di je partila, jebate da nije nas dvoje parili bi ka napušena Hari Krishna komuna, ne bi se znali ni svadit ka ljudi.

Ne bi se morali pitat od čega ćete umrit, umrli bi od dosade.

Cili život bi van se sveja, na da draga, super si to napisala draga, oduševljena san tvojin izričajen draga, super ti je blogić, svrati do mene draga.

Samo se ti inati Blognjuz, malo je šta mi Tigija degradiraš, nego i mene i Annaboni.

Ti ono ka nisi vidija da san ja dobar s Blogomoljcen, nemoj da ga nahuškan na tebe, bit će ti gore nego Miralemu, taj kad uvati ne pušća, sam sebi ćeš govorit vi.

Ko zna koga je još metija, a da nisan vidija, neću ni gledat jerbo mi je i nako mrak na očima.

- 15:42 - Komentari (45) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 26.09.2016.

ivAnnaboni blogOrleanska


Naša draga kolegica Annaboni je opet zaključala komentare, i proglasila mučeništvo.

Mislim ko god da je uznemirio našu mučenicu nije mu na čast, naša mučenica poznata po tome da nikada nije u sukobu, da uvažava tuđe mišljenje, naše oličenje tolerantnosti, koje komentira samo ono za što je kompetentno, i nikad ali baš nikad zločesto, nego uvijek s velikom dozom umjerenosti.

Naša mučenica ničim nije zaslužila da zlikovci poput Fresha i Dražena polemiziraju s njom, jer odakle tim nižim bićima pravo na tako nešto, a pogotovo da dovode u pitanje iskrenost njenih namjera, kod objavljivanja predmetnog teksta.

Zato pošto je naša mučenica, za divno čudo zatvorila komentare, evo ja otvaram mogućnost da joj iskažete podršku.

- 16:56 - Komentari (31) - Isprintaj - #

nedjelja, 25.09.2016.

referendum


evo san opet u šoku

niko od antifašista ni riči o referendumu, u susjednoj tvorevini nastaloj na genocidu, barenko tako kažu međunarodne pravne institucije

nekako bi čovik očekiva da barenko neko linka neki članak, Bore Dežulovića, Ante Tomića, Ive Anića, nekog od Vukova, kad ono ništa, njanci ni dvi tri riči od Dade Batinić.

jebate neko malicijozan bi reka da bloghaer antifašisti, mukon zamuknu svaki put kad neko sranje radu Komšije

eto da ne ispane da vam je mačka izila jezik, ja vas pozivan na diskusiju

evo van i natuknice


oće li nakon ovog referenduma nastupiti i onaj o otcjepljenju


oće li se međunarodna zajednica u tom slučaju ponašat ka na Krimu ili ka na Kosovu

mislite li da je moguće da RS, bude kompenzacija za gubitak Kosova

šta će se u tom slučaju dogodit s ostatkom BiH

u kakvoj će poziciji bit Hrvati u BiH

mislite li da će Hrvatska znati zaštititi svoj interes i interes Hrvata u BiH

- 20:43 - Komentari (30) - Isprintaj - #

što se događa na filozofskom


Protesti studenata Filozofskog fakulteta traju nešto više od dva meseca. Od samog početka studentiskih protesta 30 septembra, studenti su doživeli, kako kažu, bezbroj slučajeva iživljavanja i omalovažavanja od strane Uprave Fakulteta. Ovo je retrospektiva.


NEOVLAŠĆENI FOTOGRAF FIZIČKI NAPAO STUDENTA
Protest studenata Filozofskog fakulteta počeo je 30. septembra. Od samog početka protesta, Uprava Fakulteta studente ignoriše, omalovažava i kriminalizuje putem medija.

Iz “Samoorganizovanog studentskog pokreta” za Teleprompter.rs kažu da je tokom jednog od protestnih skupova ispred dekanata, član fakultetskog osoblja udario jednog od studenata.



– Uprava je ovaj događaj, potpuno neutemeljeno, odlučila da plasira kao napad na zaposlene od strane studenata u protestu. Osim ovog incidenta, ni minumum pažnje nije udeljen studentima, kažu iz tog studentskog pokreta za Teleprompter.rs.

Nakon početka blokade, Uprava je otpočela temeljnu kampanju diskreditovanja i zastrašivanja studenata, ne libeći se pritom da pribegne protivzakonitim sredstvima.

– Počelo je vređanjem i iznošenjem neosnovanih insinuacija. Samoorganizovani studentski pokret 2014, koji na zborovima rutinski okuplja po više stotina studenata, nazivan je “grupicom koja samovoljno blokira Fakultet, agresivno i nervozno reagujući na pokušaje obustave blokade i ponašajući se u maniru navijačke rulje”. Sâm protest okarakterisan je kao “neprincipijelan, sebičan i neistinoljubiv”. Takođe se tvrdilo da je atmosfera “nesnosna, nedostojna i opasna”, dodaju iz Pokreta.

Kako kažu, u četvrtak, 23. oktobra, Prodekan za finansije prof. dr Vasilije Gvozdenović i sekretar Fakulteta Slobodan Ivaneža ušli su u zgradu Fakulteta zahtevajući da se barikada sa glavnog stepeništa skloni kako bi se u amfiteatru “Georgije Ostrogorski” održala vanredna sednica Naučno-nastavnog veća, iako postoje još dva prohodna ulaza do te prostorije.

– Oko pola sata kasnije, profesor Gvozdenović je počeo da snima studente, preteći im krivičnim prijavama. Jedan od studenata je počeo da fotografiše dešavanje telefonom i pokušao rukom da zakloni lice od objektiva. Prodekan za finansije je naglo odgurnuo ruku mladića i nastavio da slika okupljene studente. Nakon toga, profesor i sekretar su otišli i sednica nije održana u amfiteatru, kao što je uobičajeno, već na lokaciji nepoznatoj studentima, objašnjavaju iz “Samoorganizovanog studentskog pokreta” za Teleprompter.rs







Pozivajući se na sednicu Nastavno-naučnog veća Filozofskog fakulteta u Beogradu, Uprava donosi odluku koja direktno ugrožava privatnost podataka o ličnosti i slobodno kretanje po Fakultetu.

Naime, “Radi bezbednosti studenata, radnika i posetilaca Filozofskog fakulteta, od subote 25. oktobra važiće obaveza kontrole indeksa na ulazu u zgradu Fakulteta u Čika Ljubinoj 18-20. Kontrolu će sprovoditi službenici Fakulteta”.



Studenti su na ovaj nezakonit potez Uprave odgovorili akcijom “Ne damo indekse”.



– Sa ciljem zastrašivanja studenata u protestu, Uprava podnosi sedam disciplinskih prijava, koliko je nama do sada poznato. Međutim, Uprava navodi da ih je podneto sedamnaest. Naglašavamo da su sve podnete prijave neosnovane. U njima se, pored datuma, ne navodi nikakav konkretan događaj za koji se studenti terete, ali se ipak opisuje kao “teži disciplinski prekršaj”, navode studenti.



Kako kažu iz “Smoorgnizovnog studentskog pokreta”, u maniru u kojem su ranijih godina univerzitetske institucije uporno pokušavale da diskredituju studentske proteste, Uprava Fakulteta iznova reklamira marginalne levičarske organizacije i pokušava da ih predstavi kao povezane sa protestom.

– Nevoljna da pristupi pregovorima i nesposobna da se nosi protestom, Uprava kreće u kampanju dezinformacija sa ciljem huškanja studenata jednih na druge. Ovo se čini iznošenjem neistina o broju studenata u protestu, ali i o samim učesnicima. Studenti u protestu nazivaju se ‘NN licima’, osim kada Uprava želi da ih disciplinski i krivično goni: tada im se studentski status priznaje, navode iz Pokreta.



Iz Pokreta još navode da je sajt Fakulteta pretvoren u forum preko koga se iznose neistine o studentima koji blokiraju nastavu.

– Interesantan je i novi dizajn sajta: naime, umesto uobičajenih slika, postavljene su slike komentara sa društvenih mreža izvučenih iz konteksta, uz slike blokiranog fakulteta i studenata u protestu. Napominjemo da su slike i imena studenata objavljena bez njihove saglasnosti. Saopštenja grupica studenata koji se protive blokadi revnosno se objavljuju, dok se saopštenja studenata u protestu ignorišu. Dovoljno je pogledati sajt, navode studenti za Teleprompter.rs.



Dekanski kolegijum pozivao je 21. decembra sve studente i profesore Fakulteta na zbor u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja.

– Radilo se, ipak, o najobičnijoj tribini Dekana gde se iznova manipulisalo činjenicama i gde je Dekan pokušao da “konstatuje” da je blokada “prekinuta”. Velika većina okupljenih studenata izrazila je zvučno nezadovoljstvo zbog ignorisanja zahteva protesta, te se skup samoinicijativno uputio na Fakultet kako bi održao pravi zbor. Na ulazu Fakulteta zatekli smo pripadnike obezbeđenja kako pokušavaju da izbace studente koji su ostali u zgradi Fakulteta, i da istovremeno spreče masu studenata da uđe na zbor, pričaju studenti.



Usred održavanja zbora u amfitetatru, u celoj Novoj zgradi Fakulteta isključeni su struja i grejanje, a evakuisani su i svi zaposleni.

– Ova situacija je bila nepromenjena, izuzev kratkotrajnih uključenja struje u periodima kada to odgovara Upravi. Ovo nije prvi put da se grejanje isključuje u cilju obeshrabrivanja studenata, kažu iz “Samoorganizovanog studentskog pokreta”.



U noći između 23. i 24. novembra zaposleni u privatnom obezbeđenju, koje je dodatno angažovano zbog blokade, ponašali su se bahato prema. Kako studenti tvrde, bili su u vidno alkoholisanom stanju.

– Zaključali su zgradu Fakulteta i time onemogućili slobodno kretanje oko pedeset studenata koji su se u tom trenutku nalazili u zgradi. Situacija je rešena tek intervencijom policije, navode studenti.



– U poslednje dve nedelje protesta svedoci smo sve intenzivnijih poziva na intervenciju policije kako bi se ugušio protest, što bi narušilo autonomiju Univerziteta i napravilo presedan koji bi uticao na sve buduće proteste, zaključuju studenti Filozofskog fakulteta za Teleprompter.rs.

Podsetimo da studentski protesti na Filozofskom fakultetu u Beogradu neprestano traju od 30. septembra. Ministar obrazovanja, Srđan Verbić, izjavio je ranije će biti prkinuta nastavna godina na Filozofskom fakultetu ukoliko potraje blokada.

– Mi tražimo sve mogućnosti da se štrajk prekine, a da se ne prekine školska godina. Ako potraje blokada, školska godina će biti prekinuta, rekao je Verbić.

Uzimajući u obzir da protesti studenata još uvek traju istim intenzitetom, stiče se utisak da ni državi, a ni Upravi Fakulteta nije u cilju da se studenti vrate na predavanja, već da se odmeravaju snage.

Neko će morati da popusti. Sudeći po aktivnostima studenata, povalačenje nije u planu. Sasvim je izvesno da će Uprava Fakulteta biti ta koja će na kraju morati da bude mudra i ispuni zahteve studenata ili postigne neku drugu vrstu obostranog kompromisa.

Stiče se utisak da je Upravi inat mnogo važniji od vraćanja studenata na predavanja.

Među zahtevima su smanjenje cene prijavljivanja ispita, jednogodišnje budžetsko finansiranje apsolvenata i da se studentima koji su fakultet upisali 2006. godine dozvoli da studije završe po programu koji su upisali.

- 10:19 - Komentari (49) - Isprintaj - #

subota, 24.09.2016.

Soko ga nije volio


Za sve je kriv retrogradni Merkur, jeba mu pas mater.

Taman je Brad tija zidat kuću trokatnicu u Zablaću, čovik tija bit susid El dijablu, šetat ulican po kojin je još ka mala u veštici o popelina skakutala Annaboni, moć vidit Kaparoculicu kako pije kavu, teke proćakulat sa Lou Salome, i sve te lipe stvari.

Sve je išlo kako bog zapovida a onda se umiša đavliji Merkur, i Anđa Bradova je popizdila, prijavila čovika efbiaju, jebate šta ti je država malo se izdernjačiš na dite i odma efbiaj ti skoči na glavu.

Da je Brad zna u koja govna će se uvalit, bija bi samo žensku dicu kupova, ono 3 za10, ka Wody Alen, i pričeka da zeru narastu pa i je moga i zaskočit.

Vako ko zna šta će bit, a moga je Brad jerbo je stalno napušen odigrat veliku ulogu u našin životin, moga je recimo pridvodit štrajk na filozofskon.

Vidin da su neki moju inicijativu da Tigija pribacimo na cool listu i tako ga se riješimo, jer je obeća da će pristat pisat kad se to dogodi, izazvala neke nesporazume.

Meni inače simpatična blogerica, koju cijenim zbog nekonfliknosti umjerenosti i optimizma, je razumila da ja prigovaran zbog njenog pribacivanja na cool listu.

Zato ja evo javno kažen da mi to nije bilo ni na kraj pameti, te da kolegica RJŽ, apsolutno zaslužuje svoje mjesto na toj listi.

Inače ja u stvari te liste kao ni većinu toga ovdi ne doživljavan pretjerano ozbiljno, samo ih tu i tamo izvučem kad se blog malo uspava jer je to tema koja uvik uzburka duhove.

To naravno ne umanjuje činjenicu da je tigi ka vridan član našog kolektiva, diskriminiran od strane skojevaca.

Kaparoculica je odlučila ubit onu razmaženu i svadljivu Merlinku, pa svi, a naročito El dijablo moremo odahnuti.

Neka dica ispunjavaju spomenar tu po blogu, i meni je to baš super mi stariji smo dopizdili i bogu i čoviku sa svojin frustracijan.

Evo Tigiju niko ne viruje da je bija pijonir, nemore ograničeni ljudski um percinpirat da se slatki mali pijoniri pritvoru u take protuhe ka šta su Tigi i Blogi, neke druge da i ne spominjen.

Jebate di to, u kojen trenu, se male slatke curice pritvoru u ove velike oštrokonđe, a pijoniri u skojovce, šta pođe ukrivo.

Garant ti retrogradni Merkur nešto sjebe, ja ne vidin druge solucije.

- 11:59 - Komentari (14) - Isprintaj - #

petak, 23.09.2016.

Ima li pravde za Tigija


Dragi blogeri, kolega bloger Tignarius ilitiga od milja Tigi je jedan vrlo kvalitetan, simpatičan i produktivan bloger.

Nakon dugogodišnjeg sudjelovanja u blogoaktivnostima još uvik se nalazi na Fresh listi, iako je odavno već zaslužio biti i među Top blogerima.

Zašto je Tigi unatoč tomu na Fresh listi, bila bi vječita enigma, da ne znamo da ovim blogservisom upravljaju antifašisti.

Kolega Tigi je upravo ono čega se ta gamad najviše užasava, domoljub, vjernik, i pametan čovik.

Kolega tigi se u svojim diskusijama za razliku od antifašističke alijanse ne služi nasiljem i uvredama, nego argumentima.

Pitam se možemo li mirno gledati kako se jedan od nas, samo zbog svoje moralne ispravnosti sustavno šikanira, od zlotvora u uredništvu.

Nemojte da nam se dogodi ono, kad su došli po Tigija to nije bila moja stvar, jer ti bezočnici će jednom zakucati i na vaša vrata.

Ako je pitanje, kome zvono zvoni, odgovor nije Tigiju, odgovor je svima nama, jer nitko nije otok.....

Očekujem da sve progresivne snage ovog blogservisa daju podršku kolegi tigiju

#Tigi

- 21:16 - Komentari (30) - Isprintaj - #

Oj drugovi jel vam žao


Eto mi se tu nešto dopisuvamo, prtljamo, volimo, mrzimo, i u žaru borbe svašta kažemo.
Normalno je to ljudi smo od krvi i mesa, nismo bezbrešni, bude tu i onih dana u mjesecu, nesporazuma, svega i svačega.
Ćapa čovika trentuna pa kaže šta i ne misli, jopet i oni šta in se kaže budu priosjetljivi, sve mimoza do mimoze jebate.
Jedino san ono ka sinja, masu teško nan je reć, oprosti falija san, nisan tija, nisan mislija.
Nekako ka da će nan se tipkovnica osušit, ako to napišemo, radije se činimo blesavi, ili se naidimo na onoga o koga smo se ogrišili, i pravimo se da ga nema.

E sad mene zanima, šta vi mislite, je li to ponašanje u skladu s ponašanjem ljudi inače, ili smo mi blogeri zeru veći debili po tom pitanju od prosječnog pučanstva.

- 10:54 - Komentari (33) - Isprintaj - #

četvrtak, 22.09.2016.

Tunel


Svaki tunel ima dva kraja, i obadva su i ulazi i izlazi, zavisi s koje strane naiđeš. Kažu da je svitlo uvik na kraju tunela, a neki kažu da svitlo more bit i na vlaku pa onda najebeš. Nekad se čoviku pari da je uvik u srid tunela, pa su mu oba izlaza jednako daleko, i teško mu se odlučit na koju stranu bi krenija.
Inšoma, naj je važnije da makar si u tunelu nisi sam, jako se imaš s kin držat za ruku i u tunelu ti je lipo, a kamoli kad izađeš iz njega, jerbo ka šta smo rekli u kojem god pravcu čovik krenija doć će do izlaza, a tamo te more recimo dočekat prrkrasan pogled na more.

- 12:53 - Komentari (16) - Isprintaj - #

srijeda, 21.09.2016.

Njizi dva



Pod okriljem noći

Krešo, Krešo, jeben mu mater upali lampadinu, puka san se u kolino.

Ne mogu Zorane, kad se kradu radija iz auta onda se ne svitli, završit ćemo u pržun.

Šta ćemo s radijon kad ga ukrademo Krešo.

Prodat ćemo ga nekome ko ga nema, znaš li ti koga takvoga Zorane.

Ne znan, ali prodat ćemo ga Marasu on je glup.

A je baš je glup.

Šta ćemo ako nas uvatu Krešo.

Reć čemo da smo iz hadezeja Zorane.

More ja ću reć da mi je dida bija Ustaša.


Dvi ure poslin

Jebate Krešo jesi smotan, nemoš rumbat auto.

Je Zorane, ja sam provaljiva u Jugiće, i Lade specijal, ovi novi imaju zajebane brave.

Šta ćemo sad, ajmo ća.

Ajmo Zorane.


Na klupici pod punin misecon

Jesi vidija Krešo onu Kolarićku, krvi bi mi se napila.

Dašta san nego vidija, a jesi ti vidija onu Petirku, ona bi mene na vile nabola.

Kaže Annaboni da je Račan povalija Petirku.

A biće je Zorane kad Annaboni kaže, znaš da je ona najveća ćakulona od svi.

Ko Petirka.

Ne ona nego Annaboni.

Tigi je reka da je Račan nateza i Kolarićku.

More bit Krešo, ja san bija napaljen na Kolindu, pa nisan ništa vidija.

Uru vrimena posli.

Šta ćemo mi sad Krešo.

A ja ću se Plenkiju uvuć u guzicu, a ti kako oćeš.

Nisan to mislija, šta ćemo sad ovi čas.

A to, a šta bi ti.

Ajmo uznemiravat Kolarićku.

Kako.

Pa seksualno.

Ajmo, šta ćemo jon činit.

Nazvat ćemo je pa ćemo jon čitat pisme od Miralema.

Jebate Zorane dobro si se sitija, ako je to ne ubije ništa neće.

- 21:58 - Komentari (10) - Isprintaj - #

Zablaće



Ili šta se stvarno dogodilo.

Anđo pakiraj.

Šta da pakiran lipi moj Bradu.

Sve pakiraj, sebe, mene dicu, selimo se.

A zašto, a di?

Selimo se u Zablaće, zato šta će oni Trump bit presjednik.

Ajme meni a di je to Saplaće, i zašto se bojimo Trumpa?

Nije Saplaće nego Zablaće tuko, to je kraj Šibenika, bit ćemo susidi od El dijabla.

Ajme jadna ti san, zašto si mi reka da san tuka, pari da svaki mora znat di je to Sablaće, šta nisi odma spimenija El dijabla, odma bi znala.

Dobro aj pakiraj.

A šta će nan Trump učinit.

Reka je da će potirat sve aliense otkud su došli, dicu će nan potirat.

Ajme gospe moja, jadna moja dica.

Ajme gospe moja, jadan ja, neću više dobivat dičji doplatak, zato idemo u Kroejša tamo dičji doplatak dobivaju i oni šta živu u drugu državu, samo ispunu formular, a ka bresposleni ćemo imat mukte socijalno.

A lipo a di ćemo živit?

U vilu, sa palmon, iston ka u Annaboni.

A štaš ti Brad činit po cili dan.

Bit ću Blognjuz, i uređivat ću bloghaer, mećat ću blogerice na naslovnicu.

Znala san ja, jeba ti pas mater lažljivu, sve si izmislija
samo da bi se dokopa blogerica s bloghaera. Prišnije su ti one šupjače nego ja i dica.

Daj Anđo ne pizdi, šta će mi one štrace kad iman tebe.

Štrace jeli, a meća bi i na naslovnicu, znan ja kurbetino muška šta bi ti meća i di.

Anđo ne pizdi.

Šta ne pizdi, smradu jedan, među naman su nepomirljive razlike, i ja se razvodin od tebe.

A dobro kad si navrla.

Šta dobro, dabogda naki manit ka Miralem završija.

Dosta je Anđo priko ovi uvrida se ne more prić, javit će ti se Čedo Prodanović.

Who the fuck, is this Šedo?

Čedo Anđo, vidit ćeš.

- 10:52 - Komentari (18) - Isprintaj - #

utorak, 20.09.2016.

Već je evo lito dana

Tako nekako ide pisma

Prošlo je evo lito dana, otkad se vodi polemika o migrantima s bliskog istoka, azije i sjeverne afrike

U toj polemiki smo sudjelovali i mi na bloghaeru, pri čemu smo svi mi koji smo iskazali nedovoljno oduševljenje stihijskim priljevom migranata, bili od strane naših ljevoliberalno orjentiranih kolega izloženi salvama uvreda, prozivki i etiketiranja.

Sada godinu dana kasnije, situacija je na izvorištu problema, manje više ista kakva je i bila, u Europi smo imali seriju terorističkih napada, koji se većim ili manjim intenzitetom događaju gotovo svakodnevno.
Kao rezultat toga imamo pojavu institucionalnog jačanja radikalne desnice koja u većini europskih zemalja osvaja više od dvadeset posto mandata na izborima s tendencijom daljnjeg jačanja.

Zbog svega toga, pod pritiskom mišljenja vlastitih građana iskazanog na izborima, i rodonačelnica politike otvorenih vrata Angela Merkel je priznala da je pogriješila, da je njena politika toleancije nekontroliranog priliva migranata bila pogrešna.

Unatoč tomu što je ne samo Angeli nego i svakom drugom retardiranom idiotu sada jasna pogrešnost lijevoliberalnih stavova od prije godinu dana, suvišno je očekivati da bi recimo naši kolege, koji su kao što rekoh prije godinu dana vrijeđali sve one koji su mislili drugačije, slijedili Angelu i priznali pogrešku.

Njihova nepogrešivost je na nivou one koju u kršćanskom svijetu pripisuji Papi, kao vrhovnom poglavaru crkve.

Kada bi naše lijevoliberalno orjentirane kolege ovdje na bloghaeru zamislili kao Pape, obzirom na to koliko ih ima, bloghaer bi izgledo kao naselje štrumfova.

Kao da ih vidim kako u onim smiješnim kapicama skakuću unaokolo, nesvjesni da ih od Miralema i njemu sličnih dijeli samo smjer retardacije.

Jedna druga Angelina ona Đolica je napucala onog svog Brada, koji je od muke odma kupija parcelu u Zablaću, tako da bi mogli poslat jedan autobus ovi namiguša s bloga da tamo u Zablaću kampiraju i čekaju Brada.

Auto Krešo je odlučija podržat vladu, spašava guzicu i pokazuje koliko je govno od čovika.

Da mi je znat ko je ono branija Krešu pajsera kad smo ja i Tigi govorili ko je i šta je.

E da je bar nekad ukopčat mozak.







- 16:42 - Komentari (29) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 19.09.2016.

skica za portret




Uvik kad se mi blogeri nađemo, prvo smo sritni šta se vidimo, jerbo samo se manit svit viđa s onin šta in nisu dragi, osim ako su in rodbina, pa moradu.

Lipo se izgrlimo i izljubimo, i onda malo pričamo o tomu kako je na blogu brez veze, užasno dosadno, i ništa se ne događa, i kako nan je u stvari tlaka ić to čitat, pa onda eto samo nekad svratimo.

Kad smo obavili te formalnosti onda zeru ogovaramo druge blogere, ko je manit, ko je lud, ko je nadrkana babuskara, ko je kreten.

Onda malo ogovaramo Blognjuza, najveću od svi misterija bloghaera.

Daklen vako, šta znamo o Blognjuzu.


ka prvo iako se pravda da nije, sviman je jasno da je antifašista, nije čudo da se pravda

pripadnik je dijaspore ka i Kojotica i Miralem, šta ga automatski čini neuračunljivin

ženskaroš je, i neiskusnin blogerican se upucava mailoviman

šibenska ekiupa ga drži u šaci, pa i stalno mora mećat na naslovnicu, čak je onu nesriću El dijabla metija u Top

šta moremo reć u njegovu obranu

navija za hajduk

- 18:56 - Komentari (24) - Isprintaj - #

nedjelja, 18.09.2016.

Nu vidi vamo


Reka san ja da će bit sranje od vrimena, ali vratit će se lito učinit barenko oni jedan ultimi skos, a ja ću dopilotat na more, utoćat se ka tuljan.

I već sad znan na plaži neće bit ni pasa, more će bit kristalno čisto, nestvarno plavo, i jebe mi se šta će bit malo ladno, meni je sve priko osamnajst dobro.

Neću nosit šugaman zainat pa makar se smrza, šugamane nosu samo ženske i turisti.

Aj neka se javi neko ko je vidija Kupusa ili Tigija sa šugamanin.

Ni Mek ne nosi šugaman uzme ženin pa se obriše, Domenico nosi samo šlape oćale i iljadu sedansto dolori, a El dijablo je ionako Slovenac.

Evo ovi Hrvati iz dijaspore će uć u finale Davis kupa, reprezentacija Međugorja protiv dvista miljuna Francuza, šta su ti ovi Tigijevi Ercegovci, prvo su spičkali Amerikance sad Francuze, ajmo slijedeći.

Dobro i mali Borna in je zeru pomoga.

Gledan malo ove pulitičke stranke, sad se svi jebu sami sa sobon, nemoš ostat živ od stenjanja i kmečanja, evo je i Lavica na užas levičardžija došla na svoje, njen adeze je najuzornija stranka od sviju.

Evo izašlo je sunce iden još zeru guštat pa pravac metropola.


- 16:16 - Komentari (14) - Isprintaj - #

subota, 17.09.2016.

Story of my life


ovi blog je ono šta bi se reklo story of my life

Jebate ja se mučin ka Isus na križu, pišen komentare, postove, šta ti ja znan, i nikako naprid, ko postane Top bloger, Domenico i oni El dijablo, ne da nisu u stanju napisat pismu ili štoriju, vengo i one sličice šta meću po blogu skidaju sa enterneta, a i da ne skidaju neš ti nji fotografa, pari da i ja ne bi meća slije da znan uslikat one muve i maslačke ka V, ili ka moja najdraža slikarica Nisa.

Eno i ona nesrića Annaboni je bolja blogerica od nji dva, dobro ona ne more postat Top bloger, jerbo se svađa s cilin sviton, i dopizdila je s onon njenon palmon svima.

Jasno nan je daklen za Annaboni ali zašto ja šta san ja skrivija, ja se baren nikad nikomen ne zamiran.

Falu mi malo neki ljudi kojih više nema ovdi.
Recimo Alžbeta, jebate kako mi je nekad išla na živce sa svojon socijalno angažiranon poezijon, došlo mi je sto puti da je uzmen i protresen da pristane tratit talenat na pizdarije.

Ni Eve nije odavno svratila, s onin njenin pismicama koje niko osim nje ne razumi, a meni je posli svake došlo da je zagrlin.

I Magleni mi fali nekad mi se čini, otkad on ne piše da san osta sam na blogu, nikad se nismo baš previše družili mi ovde, imali smo onaj pravi muški odnos bez previše grljenja, ali s puno poštovanja

Zato ih puno pozdravljan ma gdje bili.

Eto nekako san melankoličan, danas san se bija kupat i sad će ružna vrimena i ode lito.

I zato me sad jedino more smirit da mi vi kažete da san ja vama Top bloger ma šta ona protuha Blognjuz mislija o tomu.

- 15:03 - Komentari (32) - Isprintaj - #

Etnobiznismeni

Baš mi je drago da sva nakaradnost politike i izbornog sustava polako izlazi na vidjelo.
Naime prije ovih izbora, barem se tako priča za 200, 300 kuna, Hrvatski građani su mijenjali nacionalnost i postajali u konkretnom slučaju Mađari ili već neki drugi, te na taj način osigurali saborski mandat jednom od kandidata.

Priča se da ih je to učinilo 800, pa je dotični eto za jednu saborsku plaću ili malo više postao dični zastupnik u hrvatskom saboru.

Bilo je pitanje kad će netko gledajuć velikog meštra etnobiznisa Pupija, shvatit o čemu se u stvari radi i reći što ne bi i ja tako.

Slijedeće što možemo očekivati je da se recimo neki od haespeova sjeti da bi mogao predložiti svojim članovima da se masovno osjete recimo Srbima i uvjerljivo pobijedi na izborima na manjinskoj listi.

Naravno da bi sve to bilo sukladno zakonima, a o moralu u politici je bespredmetno razgovarati.

Vidim da se lijevoliberalni intelektualci zgražaju nad krkanskom tetminologijom kojom se esdepeovci služe u bratoubilačkom ratu.

E pa gospodo, već godinama taj krkanluk je bio usmjeren prema svim ostalima, a vi ste ga uglavnom podržavali u svom ljevičarskom sljepilu.

Na blogu je aktualna tema o novoj ljevici u Hrvata, ajd drago mi je da se shvatilo koliko je postojeća u kurcu.

- 08:25 - Komentari (9) - Isprintaj - #

četvrtak, 15.09.2016.

pitalica



kako se zovu ljudi koji zdušno brane nečije pravo da javno svjedoči svoje pravo i opredjeljenje da se jebe u guzicu, a istovremeno se gnušaju i osporavaju pravo nekome drugome da svjedoči svoju vjeru u Boga

- 15:29 - Komentari (31) - Isprintaj - #

utorak, 13.09.2016.

bravo cure

Sandra Paović je osvojila zlatnu paraolimpijsku medalju u Riu.

teško se dam impresionirati, ali ova cura je stvarno nešto posebno

i zato mi je silno drago zbog nje, i svih ostalih tamo

Blanka Vlašić, koja je nedavno iako su je svi otpisali osvojila brončanu medalju, unatoč tome što je znala da će kao javna osoba biti pribijena na križ od strane lijevoliberalnih idiota, hrabro je svjedočila svoju vjeru

Aleksandra Kolarić se dok su svi ostali samo na trenutak izvirivali iz guzice velikog vođe, da ulove zrak, hrabro suprostavljala, tom istom velikom vođi, i govorila ono što danas svi vide, i sada s punim pravom traži da se poništi odluka o njenom izbacivanju iz stranke, i ističe kandidaturu za predsjednicu stranke


koliko god netko smatrao sport nevažnim, bio nevjernik, ili pripadao drugom svjetonazoru, ne može se ne priznati hrabrost ovim curama



- 19:13 - Komentari (19) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 12.09.2016.

MAMURLUK 6


Iskreno, nisam pretjerano oduševljen Plenkovićem, jebiga čovjeka je isto kao i Zoka dezerter, i jednog i drugog su tatice bivše komunjare, uz pomoć drugih bivših komunjara iz hadezeja sklonile na sigurno, dok se ovdje pucalo.

još manje sam oduševljen hadezejon, jebiga za moj ukus previše se bivših komunjara sjatilo tamo, a ja eto više poštujem one koji su ostali komunjare, od ovi šta su bacili štafetu i odma digli desnicu, nema veći govana od ti šta su danas jedno sutra drugo

nimalo nisam oduševljen moston, dapače mislin da su isti vrlo opasni za ovu zemlju, ovi dana su veće temperature, nego šta je kod nji kvocijent inteligencije, a ljudi koji su iza njih nisu dobri ljudi

šokiran sam da u ovoj zemlji postoji toliki broj idiota koji su glasali za živi zid, i one klaunove s njima, nadam se da je barem dio njih glasa iz zajebancije

na koncu eppur si muove, ova nakarada koja fingira neku ljevicu u Hrvata je izgubila izbore, i onaj našmrkani siledžija će morat odjebat, ako je on ljevičar onda san ja visoka plavuša

trenutak je da se u Hrvatskoj pokuša formirati prava ljevica, vrijeme ja da intelektualci lijeve orjentacije preuzmu odgovornost, jer ovoj zemlji je moderne normalna ljevica itekako potrebna

ali kao što reče Alex Kolarić moraju svi otiči,

jer Maras nije ljevičar nego idiot, Zmajlović nije ljevičar nego kriminalac, Ostojić nije ljevičar nego mutan tip povezan s kriminalnim miljeom, Milanka nije ljevičarka nego sponzoruša, Grčić nije ljevičar nego nesposobna budala, Jovanović i Stazić nisu ljevičari nego ortodoksni četnici, Kotromanović nije ljevičar nego vlaj kokošar i tako dalje.

inače nije baš puno ali čovika veseli, nisu prošli notorni Čačić, ona gnjida Šuker, budaletina Petrina, i prije svega ono smeće Mesić

svi haespeovi zajedno su dobili manje od jedan posto, pa je besmisleno da dalje izmišljate ustaše, držte se pokemona

oni šta su ustrojeni po modelu albanske pekare, a sebe pretenciozno nazivaju pametno, falin te bože nisu prošli

ne znan šta bi s Maton Kapovićen i njegovima

svega je bilo kad malo bolje promislin

svim vjernicima islamske vjeroispovjesti Bajram Šerif Mubarek Olsun

- 22:00 - Komentari (14) - Isprintaj - #

nedjelja, 11.09.2016.

Ukazanja

dobro jutro,

jesmo li jutros uzeli terapiju, ajmo bit dobri pa uzet i dva normabelića, ajmo ajmo to je na biljnon bazi, isto ka da ste se napušili samo ne tribate dimit okolo

iz pouzdanih izvora, bliski istragi doznajemo da su blogerica Lion Queen i bloger Tignarius, od milja zvan Tigi, namistili izbore

neko bi se upita kako je to moguće

e lipo, Tigi je ako niste znali Hercegovac,i ima svoje ljude, a poznato je da oni u ovu državu mogu šta oće pa i namištat izbore

nadamo se da to neće izazvat prikoviše dušovne boli kod naši dragi blogerica i blogera

nije se za zajebavat, posli prošli izbora, smo kod većinski deklarativno ateističke populacije imali učestalu pojavu ukazanja, koje je inače prepoznato kao religijska manifestacija

još uvik se ne zna da li je to stanje izazvato halucinogenin drogan, ili je razlog psikološke prirode, kad se uslid nemogućnosti podnošenja poraza, ljudiman pričinjavaju razne stvari

zanimljiva je i kolektivnost te pojave, tako se događalo da se pripadnicin iste političke opcije na različitin krajevin zemlje ukazuju Ustaše

iako većina ovi šta su svidočili ukazanjin nikad u stvari nisu vidili Ustašu, to i nije priječilo da sa sto postotnon sigurnosti protumaču ta izvantjelesna iskustva koja su proživili a koja kolokvijalno nazivamo ukazanjin

taman kad smo se bavili mišlju da to komercijaliziramo, da dovodimo ljude iz cilog svita na hodočašća, da in naše vidilice kazuju o iskustvin sa ukazanin uUtašan, pala je vlada

ko bi reka, ali padon vlade pristala su i ukazanja, mogli smo evo neko vrime živit bez ukazani Ustaša

još se ne zna je li to sve skupa tako bilo radi pada vlade, ili zato šta su neki pošmrkali sva ta halucinogena sredstva pa in se počela ukazivat Šaka jada

taj kratkotrajni fenomen, dosad nezabilježen u svitu, moremo povezat brez dileme sa ovin halucinogenin sredstvon jer se jednom od šmrkača prvo ukaza njegov pokojni did Ustaša a onda poslin i Šaka jada

Šaka jada se nikako ne smi povezivat sa Šaka zuluom, oni su sa Kuzmon pivali, i oni su uzimali druga halucinogena sredstva pa nisu imali ta masovna ukazanja

eto zato je važno da se terapija redovito uzima, jer onda blogerica more ostat sabrana i dostojanstvena u svin prigodan

zato pazite mi na sebe, i pazite šta šmrčete



- 09:12 - Komentari (14) - Isprintaj - #

subota, 10.09.2016.

Predizborna promidžba



Falin te bože,

Ovu izbornu šutnju triba proglasit da traje po godine.

Blognjuz je maka sve levičardžije s naslovnice, i oslobodija misto normalnon svitu.

Annaboni muči.

Ima li još išta šta bi čovik moga poželit.

Nemojte puno pensat za koga ćete glasat, izbori su ionako već odlučeni, pobjedit će oni koji su manje linčine.

Daklen dok ovi levati ovdi laprdaju po blogu Lionica i Tigi radu, kupuju glasove, nagovaraju ljude, Tigi nudi seks mlađin punoljetnican, boru se za pobjedu.

Nego jel vidija ko one kurbetine, od onog fužbaliste.

Opajdara je našla nekog klošara i nako, i sad bi ja osnova neku mušku feminističku organizaciju, grupu podrške, da politički korektno poručimo čoviku, nabij to nogon u pizdu, da sazna di je šuplja.

Jerbo ove BABE, ništa, ni riči, ka da jadni Dejan nema osjećaje, prava, ponos, ni slova drugarske kritike, njanci da kažu, Drugarice Anita kako si mogla.

Ovim puten pozdravljam i kolegu Blogomoljca, koji je napravija jedan puno lipi kroki.

Jebate ko će slušat ove AF ako izgubu a oće.

- 07:05 - Komentari (15) - Isprintaj - #

četvrtak, 08.09.2016.

uvik






uvik kad padaju zvizde ja poželin isto

- 22:39 - Komentari (15) - Isprintaj - #

srijeda, 07.09.2016.

kaže Marina

rijetko ili gotovo nikada se ovdje ne koristim tuđim riječima, ovaj put eto radim izuzetak, Marina te vječne ljubavi piše bolje od mene






Ode... ali ja znam čitavom sobom
da mi jedno bez drugog nemamo kuda
i znam, ja sam vječno s tobom
i ja ću prepriječiti svaki tvoj put.

Ti svuda ideš sa mojom slikom,
ja sam tvoj dom i tvoja cesta,
u tvom je srcu mene toliko
da tu za druge nema mjesta.

I ma koliko ženskih očiju sreo
ti ćeš u svakom vidjeti moje,
na cijelom svetu ja sam tvoj dio
i sve druge ne postoje.

I glas mačji slušaj
i, ma kada, svaki će tebi kao moj doći
dotaći ću te granama parka
i gledati ću te očima noći.

I kad se kući vratiš kasno
misli će mene da te sjete,
postati ću zvijezda u oku jasnom,
ma, dim ću ti postati od cigarete.

Preko stotina i stotina milja
srcem ću ti u srce tući
ući ću ti kroz prozor vjetrom smilja
zatvoriš li prozor, kao vihor ću ti ući.

U sav u tvoj dom, u tvoj mir, u tvoj vid
ispreturati ću ti sve listove
sav stan, ma sav život može biti
ne smiješ me nikad zaboraviti. Ne smiješ!

- 18:03 - Komentari (21) - Isprintaj - #

utorak, 06.09.2016.

Vjerujem



Slaba je moja vjera, valjda sam vidio previše toga lošeg, pa stalno nešto vrtim, ispitujem preispitujem, ali vjerujem u Anđele, uvijek sam vjerovao u Anđele.

- 22:19 - Komentari (11) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 05.09.2016.

Filozofija ili duhovnost

Zaladilo je, pala je kiša, more se disat, saćemo zeru guštat, a onda ćemo odma počet cvilit zato šta lito odlazi, pa će to poprimit dramatične proporcije, dok se ne počnemo divit jeseni.

Inače vi ste nezahvalna publika samo da znate, ja san se dva dana bavija filozofijon i duhovnosti, a vi ste osim rijetki iznimki, koje neću imenovat da se ne umislu, blebetali o svemu i svačemu u komentarin.

Zato se evo mislin isplati li se uopće trošit svoje filozofske i duhovne potencijale na vas.

Ipak to je sve urodilo nekin plodon, Tigijeva inicijativa za osnivanje blogerske stranke, na koju se nadovezala Odmak s hvalevridnon opservacijon, potakla me da donesen odluku da se počnen bavit politikon, a i dopizdilo mi je mučit se i radit.

Bolje je metit se u politiku i trošit lovu šta je neko drugi zaradi.

Dakle osnivan SD, ilitiga Stranku dotepenaca, i spreman se na lokalne izbore.

Stranka će se borit za prava dotepenaca, odnosno oni šta su doselili u Zagreb, predizborni slogan stranke će bit I ti moreš bit direktor.

Odma ćemo osnovat fond za stipendiranje mladi budući dotepenaca, i Dotepenac d.o.o. koji će priuzet sve poslove u gradu, a Holding ćemo ukinit.

Priko Mekona i Čuvarice pinkleca ćemo uspostavit miroljubive odnose sa domorodcin, i svaki član stranke će u institutu kojin će nji dvoje upravljat morat proć tečaj iz povijesti i jezika.

Zatvorit ćemo sve Mullere i deemove po gradu i prodavat će se samo kozmetika od smilja, lavande i maslinova ulja.

U svaki kvart ćemo umisto fontana napravit zog za igrat balote, lipi sa pečenjarama za vrtit janjce i odojke, i tribinan.

Organizirat ćemo turnire di će se igrat kombinirano bela i trešeta.

Učinit ćemo festival klapske pisme, zagorske popevke i gange.

I na kraju ali ne najmanje važno u Maksimir ćemo donit kitove, te čudesne životinje s fontanon na leđima.

Da te vidim sad Milane 365

- 18:30 - Komentari (30) - Isprintaj - #

nedjelja, 04.09.2016.

Duhovni izazov



Čitam neki dan da je neki lik šta oće bit Angela umisto Angele, dakle njemački demokršćanin, dakle neki desni centar, a inače deklarirani homoseksualac, koji ima rezervirane ajmo reć blago islamofobne stavove, nešto reka......

Čudna je to pojava iz naše perspektive, iz perspektive ili mi ili oni, kod nas slobodnomisleći ljudi ne prolaze, nije da ih nema, ali se ne mogu nikako uklopiti, jer je bogohulno, recimo biti protiv abortusa, a imati blagonaklon stav prema eutanaziji, ili odobravati homoseksualne brakove, a biti protiv ćiriličnih natpisa u Vukovaru.

Moja pokojna baba je uvik govorila da Bog sada iz neke vreće prospe sve pameti na svijetu ja bi opet za svojom potrčala.

I ne znajući moja baba se tom rečenicom pozicionirala uz bok najvećih mislilaca, i to onih grčkih, na koje se svi ovi posli referiraju.

Upravo to je ono što nas definira, posesivnost prema vlastitom intelektu, i sklonost autodestruktivnom nasilju nad istim.

Kad bi mogli nadići te sklonosti, zasigurno bi se približili i idealu skromnosti, kao osnovnom preduvjetu koji bi nam omogućio iskorak na viši nivo duhovnosti.

Ovako paralizirani sebeljubljem svodimo svoju svrhu postojanja na nivo amebe.

Poštovani kolega Tigi pita za koga ćemo idući tjedan glasati, i zašto nemamo blogersku stranku, pitanje je na mjestu, jer recimo stranka Pametno koja se bjesomučno reklamira po medijima, ima zadigurno manju relevantnost i potencijal, nego li bi imala blogerska stranka, o Živom zidu i Mostu da i ne govorim.

Za koga glasati, obzirom da samo neko nenormalan može biti vezan emocionalno za neku od političkih opcija, preostaje nam racionalan pristup, dakle obzirom da smo valjda razbili mitove o poštenju i domoljubnosti pojedinih političkih opcija, birajmo one koji kad već svi kradu, a kradu, nešto i rade, dakle Milan Bandić 365, kad se već dr. Ivo nije kandidirao.

- 13:44 - Komentari (30) - Isprintaj - #

subota, 03.09.2016.

filozofija apsurda




neda mi se sad lamentirat o toj filozofiji, uostalom sve više manje vrijedno o tome je rekao Albert Camus, pa koga zanima nek njega čita, on je ionako pametniji od mene

uglavnom njegov život je obilježilo protivljenje svim totalitarizmima, što je vrlo naporan posao, jer sve što nas okružuje je jedan veliki totalitarizam, koji je toliko sveprisutan da primjećujemo samo njegove ekstremne oblike, a i njih se nerijetko negira

ne znam valjda je kad je prvi od pračovjekova, odlučio posadit kukuruz, ili što li je već posadio, i pripitomit kravu ovcu ili kozu, valjda smo tada ušli u eru totalitarizma, vjerojatno s prvom ogradom koja je u ljudskoj povijesti postavljena

e sad kako dati smisla nečemu što ionako završava, kao životu na primjer, pa valjda vlastitim djelovanjem ili nedjelovanjem, jedino što nam je dato je upravo to, mogućnost o odlučivanju o vlastitom djelovanju ili nedjelovanju

bilo kakova težnja nekom univerzalnom idealizmu je proizvod s greškom, jer kao što apsurdnost nekih religijskih postulata onemogućuje čovjeka da se približi Bogu, tako ga apsurdnost nekih ideoloških postavki onemogućava da se približi čovječnosti

prema tome ništa nam drugo ne preostaje nego da donosimo odluke u trenutku, o vlastitom djelovanju ili nedjelovanju u skladu s vlastitom savjesti

svako naknadno lamentiranje o vlastitom djelovanju ili nedjelovanju, kad je trenutak odluke prošao je besmisleno prđenje u vjetar, jer poznato je da je život prolazan, i da se trenutci ne repriziraju

- 21:24 - Komentari (20) - Isprintaj - #

Rastanak

Eto završija je i taj ciklus, došlo je vrime da se rastanemo s antifašistin, nećemo više na ovon blogu pisat o njiman, jerbo ta šaka jada se pokazala u svoj svojoj ljigavosti i smradu.

Bespredmetno se raspravljat s njima jerbo oni su jednako pametni ka i M.M.,koji je i sam bija antifašista dok je po njegovin vlastitin navodima pisa u neki list šta ga je izdavala JNA, a svi mi koji smo bili u JNA znamo da su u tim vojnin glasilin obiavljivali samo Jugosloveni, špijuni i govna.

Tako je i naš M.M. dijelio karijeru s ovin ostalin antifašistin, samo je on otiša u Njemačku i tamo posta Ustaša a ovi drugi su ostali ovde i postali uglavnom Četnici.

Ali eto zauvijek ih veże taj sentiment prema velikom vođi kojem su pisali pjesme.

Ko da sad vidim mladog M.M. Onako okrugle glave, malo poveće kako nježno sklanja stihove ljubljenom Maršalu.

Koja šteta da je sudbina bila tako huda, prema njemu, bio je ako radi ničeg drugog ono radi sklonosti prema istom spolu idealan kandidat za antifašistu, samo da je živio u nekom slobodnijem okruženju, gdje bi njegova poetska duša došla do izražaja.

Ovako je jadan skrenuo s uma od silne mržnje prema ženama, i onima koji ismijavahu njegovu poeziju, naš neshvaćeni pjesnik.

Dakle da rezimiramo, rastajemo se s antifašistin, i okrećemo se filozofiji i duhovnosti.

- 13:57 - Komentari (10) - Isprintaj - #

petak, 02.09.2016.

Bojkot, špijuni, i leteći mravi




Oni šta su bili ili su još uvik u bojkot nisu rekli ništa, oni koji nisu bili u bojkot su imali nešto za reć.

Ima li bojkot smisla, naravno da ima, ako ništa drugo kao simbolički znak podrške onima koje naš umobolnik terorizira, a i kao signal uredništvu koje i ne postoji da bi nešto tribalo i učinit.

Meni su dirljiva vaša nastojanja da iziđete na kraj s budaletinom, ali jebiga nisu dovoljna, ako nemate administratora, a nemate, jer Blognjuz ne može sve sam stić, a drugi očito ne postoje, dajte blogerima administratorske ovlasti pa idiot neće moć otvorit toliko blogova koliko će mu ih oni pobrisat.

U konačnici draga gospodo blogovlasnici, na vašem servisu osoba čiji je identitet vama poznat, zlostavlja nedužne osobe, korisnike vašeg servisa, usput postavljajući pornografske sadržaje na vašem servisu kojem nesmetan pristup imaju i maloljetnici.

U međuvremenu predlažem da se u samoodbrani, objavljeni sadržaji mailom dostave i župniku Župe Miljevci, kako bi bio upoznat s djelatnosti svojeg župljanina u dijaspori.
Siguran sam da će to našem vrlom katoliku biti drago, da se i u njegovin Miljevcin zna kako je pametan i uspješan.
Mail adresu možete naći na stranici župe Miljevci.

U Srbiju su uvatili špijuna koji je tamo od devedesete i radi za naše tajne službe.
Koja je to sprdačina pa i kod njih i kod nas svaka frizerka zna sve tajne, sad je najbolje da mi uvatimo recimo Milorada pa da ga zaminimo za tog špijuna.
Ovi idioti će nadmašit onog Iliju iz Balkanskog špijuna.

A leteći mravi, oni su tu onako iz čista mira.

- 20:52 - Komentari (12) - Isprintaj - #

četvrtak, 01.09.2016.

.

.

- 20:17 - Komentari (11) - Isprintaj - #

Vratimo im dignitet


Evo izbori tek šta nisu, a antifašista nigdi, da nas upozoru na prijeteće bujanje nacijonalizma, beštijalnost katoličke crkve, fašistoidnost Hrvata, i sve ostale nepogode.

Jebate stisli se ka prdac, pari da in je neki Grinch odnija tekovine antifašizma.

Evo kad već nikog od nji nema, ja bi osudija govor mržnje bivšeg ministra prosvjete i športa Željka Jovanovića, poznatog po dizanju tegova, i po tomu šta mu je svaki zakon mora rušit ustavni sud.

Dragi Željko, građani nama susjedne države Republike Srbije, nisu kako ti i tvoj fuhrer tvrdite šaka jada, oni su naime građani susjedne države, i nema potrebe da ih vrijeđamo, jer dragi Željko nije lijepo nikoga vrijeđati, pa ni građane svoje države i nazivati ih pogrdnim imenima. Dragi Željko to ukazuje na nedostatak kućnog odgoja kako tebe tako i tvog fuhrera.

Također dragi Željko ni legalno izabrane predstavnike te iste susjedne države nije lijepo nazivati šakom jada, ne bi bilo lijepo dragi Željko da su tebe dok si bio ministar, građani i dužnosnici te susjedne zemlje nazivali pogrdnim imenima. Građani na izborima mogu pogriješiti, eto ti i tvoj fuhrer ste živi dokaz, ali to je dragi Željko unutarnja stvar zemlje u kojoj ti grešni građani žive.

Nije lijepo dragi Željko ni cijelu jednu nacionalnu manjinu nazivat monetom za potkusurivanje, a pogotovo nije lijepo za to optužiti matičnu zemlju te iste manjine. Dragi Željko možda ti i znaš kako se Republika Srbija potkusurava s Srpskom nacijonalnom manjinom u Hrvatskoj, ako znaš reci to javno jer naši sugrađani imaju pravo znati istinu.

A vas dragi blogeri molim da podržite naše kolege antifašiste u potrazi za dignitetom.

- 13:19 - Komentari (10) - Isprintaj - #