Fressssssh

ponedjeljak, 05.09.2016.

Filozofija ili duhovnost

Zaladilo je, pala je kiša, more se disat, saćemo zeru guštat, a onda ćemo odma počet cvilit zato šta lito odlazi, pa će to poprimit dramatične proporcije, dok se ne počnemo divit jeseni.

Inače vi ste nezahvalna publika samo da znate, ja san se dva dana bavija filozofijon i duhovnosti, a vi ste osim rijetki iznimki, koje neću imenovat da se ne umislu, blebetali o svemu i svačemu u komentarin.

Zato se evo mislin isplati li se uopće trošit svoje filozofske i duhovne potencijale na vas.

Ipak to je sve urodilo nekin plodon, Tigijeva inicijativa za osnivanje blogerske stranke, na koju se nadovezala Odmak s hvalevridnon opservacijon, potakla me da donesen odluku da se počnen bavit politikon, a i dopizdilo mi je mučit se i radit.

Bolje je metit se u politiku i trošit lovu šta je neko drugi zaradi.

Dakle osnivan SD, ilitiga Stranku dotepenaca, i spreman se na lokalne izbore.

Stranka će se borit za prava dotepenaca, odnosno oni šta su doselili u Zagreb, predizborni slogan stranke će bit I ti moreš bit direktor.

Odma ćemo osnovat fond za stipendiranje mladi budući dotepenaca, i Dotepenac d.o.o. koji će priuzet sve poslove u gradu, a Holding ćemo ukinit.

Priko Mekona i Čuvarice pinkleca ćemo uspostavit miroljubive odnose sa domorodcin, i svaki član stranke će u institutu kojin će nji dvoje upravljat morat proć tečaj iz povijesti i jezika.

Zatvorit ćemo sve Mullere i deemove po gradu i prodavat će se samo kozmetika od smilja, lavande i maslinova ulja.

U svaki kvart ćemo umisto fontana napravit zog za igrat balote, lipi sa pečenjarama za vrtit janjce i odojke, i tribinan.

Organizirat ćemo turnire di će se igrat kombinirano bela i trešeta.

Učinit ćemo festival klapske pisme, zagorske popevke i gange.

I na kraju ali ne najmanje važno u Maksimir ćemo donit kitove, te čudesne životinje s fontanon na leđima.

Da te vidim sad Milane 365

- 18:30 - Komentari (30) - Isprintaj - #