Fressssssh

subota, 09.04.2016.

pripreme

Dok traju pripreme za Plenum protiv Blognjuza, ništa ne želimo prepustiti slučaju, želimo uključiti što je moguće širu svjetsku javnost, u čemu će veliku ulogu odigrati dijaspora, tako da billboardi s porukama protiv Blognjuza neće biti istaknuti samo po Hrvatskoj, nego diljem Europe, Svijeta , pa i šire.

Doduše javili su se u organizacijski komitet i neki koji tvrde da Blognjuz nije loš, kojima je od strane komiteta ljubazno odgovoreno da ga vode doma ako im je dobar.

Usput smo sastavili i listu zagovaratelja Blognjuza i nedemokracije na bloghaeru, pa ćemo ih metit u registar relikata prošlosti.

Dakle dame i gospodo, odsudni je trenutak da kažemo dosta, da drugove i drugarice pošaljemo u ropotarnicu povijesti, da se riješimo već jednom Domenica, El dijabla, Blognjuza, i još nekih koji glumu frajere i švalerišu se po blogu a imaju dvista godina i cili afrički šljivik im ne bi pomoga.

Evo možemo se osvjedočit subverzivnom djelovanju i u novoj anketi, u kojoj umisto da razgovaramo o tome koja je blogerica najlipša, ili koji bloger ima najjadnije ulete, mi bi ka ono tribali raspravljat o hitnoj.

Obzirom da su naši dragi penzijoneri najžešći korisnici zdravstvenog sustava, Blognjuz je namjerno bacija kost među njih, samo da skrene pažnju sa pravih problema, a to su kao što znamo neodgovornost kod seksualnih odnosa na blogu, prije svega.

Naime nerijetka je pojava da neko nekog jebe, bez ikakve zaštite, što je skandalozno i neprihvatljivo, a o čemu se ne vodi računa.
Nema na naslovnicu edukacijskih postova, samo se čeka da Šibenka napiše dobro jutro, pa da je se natakari na naslovnicu.

Toliko za sada o daljnjim aktivnostima bit ćete informirani, sve prijedloge i inicijative, morete ostavit u komentarin.




- 09:12 - Komentari (25) - Isprintaj - #