Fressssssh

subota, 19.03.2016.

tek šta nije

Evo je zamirisalo proliće, neš se ni okrenit doć će lito.
Navalit će furešti, ka nikad.
Po cilom svitu bacaju bumbe, lagumaju sami sebe i drugi svit, a mi bacamo balote, i dižemo kat na garažu, sa još dva delux apartmana od šesnajst metara kvadratni, svaki.

Još malo pa će i lito, i onda ćemo dok vi u prijateljskon i nesvrstanon Hrvatskoj budete brojili ustaše i partizane, mi brojiti eure, i dolore.

Načelnikov brat je na namištenon natječaju dobija i kamp u najam i metija je oglas u kafić kod Kate šta oće da je zovemo Katarina, da traži radnike.
Nije mu se još niko javija, nikome se ne da zajebavat s načelnikovin braton i njegovin kamperin.

Mate poštarov je nagovorija mater da cili vrt zaradi pomama, i napisa na ogradu ekolodžikl tomejtos 5 euri kilo, a usput je dogovorija sa Kajtazijen šta šverca verduru iz Makedonije da ga opskrbljiva poman po kunu kilo cilo lito, pa će mu one materine bit samo ka eška.

Mate pitiespijovac je negdi naša neki walkman pa po cili dan oda po mistu i priča sam sa sobon. Niko ga nije smija pitat šta radi, da ne uzme kalašnjikov, i niko ne bi ni sazna šta sluša, da mu nisu crkle baterije.
Kad je iša kupit baterije, onda je maloj Aniti šta radi u trafiku reka da je snimija Ko piva zlo ne misli, pa da uči te purgerske riči, pa će na lito opet probat ako se ona Sarah dozove pameti pa skuži da je on masu bolji od kuvara, a i da ima dobru pensiju. In šoma ako ona i ne bude tila , nać će on neku drugu purgericu.

Mali Andrija je skoro prooda, pa se ona bibliotekarica uzjebala ka da niko prije nije ima unuka, te ženske pomanitaju ka bisne mazge oko te dice, pa činu svakakve monade.

Onoga purgera šta je Maloj učinija dite, su učili lovit lignje na peškafondo, ulovija je dvi pa se sad fali u kafiću , svima je mozak popija, dobro napreduje, učinit ćemo mi čovika od njega.

Zdene je kupija Smarta, onu škatulu na koliman, i to samo zato šta mu je dopizdilo da apotekarica svugdi s njiman vodi svoju mater, pa sad kad ima auto sa samo dva sidala mora slušat samo jednu od nji dvi, ali i dalje traži ima li auto sa jednin sidalon.

I tako dan po dan litu smo sve bliži..... 


- 22:17 - Komentari (15) - Isprintaj - #