Fressssssh

nedjelja, 06.03.2016.

muškarci koji mrze žene

Mile Kekin je napisa pismu, kaže tamo, Ja nisan vaš, ne znan čiji to on nije, i ko su to oni, samo kaže da su njegovi pobijedili četrespete.

Moran priznat da se oti Mile dobro drži, jerbo ako je pobjeđiva četrespete sad bi triba imat priko sto godina, ko zna more bit da ima i boračku penziju.

Inače Mile je iz Gajnica, i fura se na radništvo, piva o socijalnin teman, a usput živi na jednom od zagrebačkih brežuljaka, u društvu sa Sanaderin, Mamićim, Tuđmanin, i ostalon sirotinjon, usput se povlašteno parkirajuć u garaži na Tuškancu, šta mu je sredija omraženi populista Milan Miki 365 Bandić.

E pa Mile imali smo mi još jedan rat poslin četresipete, koji su tvoji očigledno izgubili, čin se vraćaš u tu četresipetu, samo ti Mile pivaj o svojin susidima, ko i zna bolje od tebe, tako da se ona ekipa iz Gajnica ima
Čemu veselit.

Goran Radman je dobija pedalu na hateveju, i sad je umisto njega doša neki drugi klaun, koji je ka i svaki prije njega reka da će se ti hateve sad profesionalizirat, i da će se stat na kraj korupciji, iz čega kao i iz izjava svi ravnatelja i vedeova, moremo zaključit da je ti hateve, jedna neprofesionalna korumpirana prćija, u kojoj se djelatnici ne smiju jebat međusobno jer su svi rodbina

U pravu je SuperGogi kad kaže da je demokracija u Hrvata u opasnosti ako njega potiraju u tri pizde materina, jerbo ko zna više o demokraciji od njega, barenko se on protiv te demokracije borija svin sredstviman, di su bili oni Kimovi dok je on na sletove prima štafetu umisto mrtvog diktatora.

Oni macan Tepeš je dokaza svoj krendibilitet, pokaza je da njegovo Za dom spremni, nije kako se ono reče floskula, čovik je nekomen panduru uselija doma, i sad je ti dom spreman branit svim sredstviman, kad bi pandur tija ženu nazat, macan bi mu je vratija, ali dom ne da i gotovo, nećeš majci, nije macan mačji kašalj neće njemu pripadnik represivnog aparata pričat o domu, ko mu je kriv šta nije bija spreman ka naš junak.

Ali da se mi vratimo na temu, najteže je bit prorok u svom selu, tako je junak našeg doba Domenico mora partit za Zagreb tražit naklonost od blogerica, jerbo ga Annaboni ne ferma ni dva posto, tamo je služeći se perfidnin špijunskim metodaman zaveja Mekona, koji je inače čovik na mistu, samo je lakovjeran i ponese ga društvo.

Tako ga je taman kad je krenija u Sveučilišnu knjižnicu, malo bacat oćade po studentican stenta oni nesritni Domenico i nagovorija na grijehe, pa je umisto da se uzdiže završija sa Domenicom u razgledanju grada, poznaton pod pseudonimon od brtije do brtije.

Tamo mu je Domenico tumačija kako priveslat naivne razvedenice, ovaj blogerice, obećat in sve i svašta , a onda odletit ka leptirić sa cvita na cvit.

Još se meni ka jedinon borcu za istinu i pravdu priti da će tamo dilit neke puse i Purgerici, pa su sad javili na radio da neka dva balibana na Cvjetni trg zaustavljaju ženske i pitaju i jesu li one Purgerica, pa se onda oćedu jubit, kažu da je onoga malo mlađega neka prokinila nogon u civanicu, pa da još skače ka napušena vjeverica oko Zoke Milanovića.

- 12:23 - Komentari (33) - Isprintaj - #