Fressssssh

utorak, 22.09.2015.

Upozorenje

U zadnje vrijeme javlja se pojava da se na nekim postovima razvija vrlo neozbiljna diskusija, komentira se bez ikakvog reda i poretka, pišu se gluposti, svi se nešto cerekaju, svak se obraća svakome, u nekim komentarima se čak i psuje.
Najviše od svega zabrinjava to što se u tim postovima, a poglavito u komentarima koriste i životinje a sve u svrhu zadovoljenja najnižih blogerskih strasti.
Obzirom da ta pojava, u kojoj sudjeluju blogeri kojima je isključivi cilj zabava, prijeti da naruši ozbiljnost i dostojanstvo bloga potrebno je pod hitno poduzeti korake da se isto spriječi.
Blog je unatoč tome što to pod navodnike veselo društvo misli ozbiljna stvar i prije svega služi, zadovoljenju svojih neispunjenih ambicija, liječenju frustracija, nametanju pravila, odgoju mladih blogera, širenju valova tuge, ispoljavanju ogorčenosti svim i svačim a ne tamo nekoj zabavi.
Stoga je te koji se zabavljaju potrebno izolirati, čuvati dostojanstvo obloga, objavljivati što je više moguće bezličnih postova koji brane dignitet bloga kao takvoga.
Isto tako svoje neslaganje potrebno je pokazati grupiranjem u manje skupine istomišljenika, i sustavnim ignoriranjem tih cirkusanata.

- 06:56 - Komentari (41) - Isprintaj - #