Povijest ljudske gluposti

ponedjeljak, 25.10.2021.

Izgubljeni u brojevima


Dr. Kary B. Mullis,, znalac!!


Dr. Kary B. Mullis, koji je preminuo 7. kolovoza 2019. u 74. godini, jasno je izjavio da se nijedna infekcija ili bolest ne može precizno dijagnosticirati PCR-RT.

„PCR je proces. Ne govori vam da ste bolesni”. “Mjerenje nije točno”. Mullis je opisao PCR-RT kao “tehniku” a ne kao “test”. To je korisna tehnika koja omogućava „brzu amplifikaciju malog dijela DNK“.


Svjetska zdravstvena organizacija izgubljena u matematici


Najviši vrh SZO je ovo objavio tijekom posebne sjednice 34-članog izvršnog odbora SZO u ponedjeljak, 5.10. samo se činilo da to nitko nije razumio. Zapravo, činilo se da to ni oni sami nisu u potpunosti razumjeli.

Na sjednici je dr Michael Ryan, šef SZO za hitne slučajeve, otkrio da vjeruju da je otprilike 10% svijeta zaraženo Sars-Cov-2. Ovo je njihova “najbolja procjena” i ogroman porast u odnosu na broj zvanično priznatih slučajeva (oko 35 milijuna).
Doktorica Haris, glasnogovornica SZO, kasnije je potvrdila cifru, navodeći da je zasnovana na prosječnim rezultatima svih širokih studija seroprevalencije sprovedenih širom svijeta.

Koliko god da je SZO to pokušavala da predstavi kao lošu stvar – dr Rajan je čak rekao da to znači da je „ogromna većina svijeta i dalje u opasnosti“, – to je zapravo dobra vijest. I još jednom potvrđuje da virus nije tako smrtonosan kao što su svi predviđali.

Globalna populacija ima otprilike 7,8 milijardi ljudi, ako je 10% zaraženo to je 780 milijuna slučajeva. Globalni broj smrtnih slučajeva koji se trenutno pripisuje infekcijama Sars-Cov-2 je 1.061.539.
To je stopa smrtnosti od infekcije IFR) od otprilike 0,14%. U skladu sa sezonskom gripom i predviđanjima mnogih stručnjaka iz cijelog svijeta.

0,14 % je 24 puta niže od “privremene brojke” SZO od 3,4% u svibnju brojka je korištena da se opravdaju blokade i druge drakonske politike.


U stvari, s obzirom na preveliko prijavljivanje navodnih smrtnih slučajeva od Covida-19, IFR je vjerojatno čak niži od 0,14 % i mogao bi pokazati da je Covid-19 mnogo manje opasan od gripe.

Niko od mejnstrim medija nije se pozabavio ovim. Iako su mnoge medijske kuće prenijele riječi dr. Ryana, svi su pokušali da to predstave zastrašujućim naslovom i da šire paniku.

Očigledno ni oni, ni SZO, nisu bili u stanju da urade jednostavnu matematiku koja nam pokazuje da je ovo dobra vijest. I da su skeptici Covid-19 sve vrijeme bili u pravu.


Gordan Lauc (luđak ili genije?)


Jedan od fb pratitelja ovog genija je upitao "što treba učiniti da pandemija stane te hoće li biti dovoljno to što je dva puta cijepljen".
Lauc mu je odgovorio: "Neće. Realizacija prodajnih planova Pfizera zahtijeva da se cijepite svakih 6 mjeseci (tj. za sada 6, možda uskoro smanje na svaka 3 mjeseca), a morate cijepiti i djecu. Uskoro će izaći i turbo buster doza (što god to bilo) koja će biti nešto skuplja, ali će sigurno biti puno bolja".
- 18:13 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.