Komentari

betel.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • vilimstvor

    blago nama ;)))

    avatar

    25.10.2021. (18:30)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    vilime, dosta mi je mobinga za cjepljenje preko državnih medija pa sad još i ti vršiš mobing kontra cjepljenja. ja ću se cijepit jer me tako pamet ući i to ne zbog zaraze nego protiv mobinga, a ti kako oš, al brale nemoj tlačit, veliki je to tramak popratit

    avatar

    25.10.2021. (19:05)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    mene nijedan post ne tlači,, ako mi se svidi ok,, ako ne preskačem,, ne kužim kako ovo moš shvatiti kao mobing,, ako se oš cijepiti cjepi se! ja samo dajem informacije onim koji ih žele..

    avatar

    25.10.2021. (20:36)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    P.S. ""Stigao im novi naputak: Bolnice će odsad razdvajati umrle 'sa' Covidom od umrlih 'od' Covida""... možda bo odsad admin mogao razdvajati informativne postove od "purganje puža",, uh, pardon!! to već radi ;)))

    avatar

    26.10.2021. (06:10)    -   -   -   -  

  • Blogokviz

    Meni paše ova pandemija, ne moram produživat vozačku, plaćat ponovni liječnički, da bog da potrajala zauvijek, a i hoće, tek smo na delta soju, treba ispucat sva slova grčkog alfabeta a onda smislit neke druge nazive... Ja sam za to da se uvede obavezno cijepljenje svakih mjesec dana sa tri doze odjednom, za svaki slučaj, ali da ne diskriminiramo druge bolesti, cijepiti se treba i protiv svih vrsta gripa i drugih sličnih sezonskih virusnih bolesti također barem jednom mjesečno da se dobro zbustamo i odjebemo prirodni imunološki sustav koji nam svojom nepouzdanošću samo radi probleme... I to je dobro za ekonomiju jerbo će se otvarat nova radna mjesta u farmaceutskoj industriji a prihodi od umjetnog održavanja imuniteta (jer prirodnog više nećemo imati) će biti najveći globalni biznis i jamac globalnog gospodarskog rasta... Veselim se toj svjetloj budućnosti ljudskog roda u kojoj će se riješiti svi naši problemi zahvaljujući providnosti naših ljubljenih vođa... No, kad cijepljenje bude obavezno uvijek će se naći neke budale koje će i dalje odbijati cijepljenje pa će ih trebati izolirati da se društvo od njih zaštiti... Al neće to biti nikakvi logori, ipak smo dosegli civilizacijski stupanj u kojem nam je poštivanje ljudskog dostojanstva najbitnije, već će to biti naselja hoto vila vrlo ugodna za život a svima će biti osigurano sve što im je potrebno za dostojanstven život bez rada i bilo kakve brige... Jedva čekam da se uselim u hoto vilu i uživam bez brige do kraja života ;)...

    avatar

    26.10.2021. (10:57)    -   -   -   -  

  • Litterula

    nadam se da virus nije tako smrtonosan kao što su svi predviđali.

    avatar

    26.10.2021. (11:22)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    ej litterula, baš sam ti želio ostaviti komentar kod let lastavice kako su sva ona proročanstva post eventum i da se ne moraš truditi čitati knjigu, al mi je lasta zabranila komentiranje, pa... doduše ne sjećam se kontakta s njom, al valjda žena ima svoje razloge... što se virusa tiče ja ne brinem, al svakome njegova pamet ;)

    avatar

    26.10.2021. (11:30)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    ma kvisko,, imunološki sustav je izmišljotina teoretičara zavjere,, luđaci jedni!!!!
    a cjepivo treba davati direktno u mozak preko lobotomije... da dođu sebi i ovi i oni..

    avatar

    26.10.2021. (11:36)    -   -   -   -  

  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    Hrvatski kommajmuni uvijek i svugdje nađu načina pametovati, tlačiti i smijati se iza zida ili iz(a) maske.
    Neradnici tako žive.
    Prijetvornost spašava luđake i ubojice.

    avatar

    30.10.2021. (15:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...