ponedjeljak, 31.12.2018.

Objektivno tijelo sa organizmom, organima, funkcijama i metabolizmom održava krv i limfu, fluide odgovorne za oživljavanje tijela.

Osjećanja emocija su od subjektivne duše i samo izazivaju poremećaje u radu organizma, što svakako nije poželjno ni zdravo. Emocije mijenjaju karakter i ponašanje. Time se brže stari.

Sve što čovjek naumi, to i brani, bez obzira što je negativno.

Tko stvarno doživljava realno, taj istinski zna što je ljubav i voli sve jer je život u pitanju.

Istinom nije moguće negativno niti gubitak, nego samo potvrda u krugu razumijevanja. Trenutak doživljaja je iskustvo ili ponavljanje
svega što znaš i voliš. Otuda dobra namjera i povjerenje.

Čisto, nečisto, lijepo, ružno, mlado, staro, samo se odnosi na realno u promjeni stanja. Ako nemaš vremena za trenutak doživljaja,
umjesto istine stvarnog tijela, podržavaš logiku nasilne duše.



Logika

Logika je mentalna subjektivnost čovjeka.
Umom duše on misli i vjeruje da je logika maksimum spoznaje i zato temelji na pretpostavkama priznatih autoriteta.
Ova manipulacija je namjerna, sa ciljem održanja materijalne ovisnosti, vjere u boga, jer čovjek tako želi.

Logikom se brani negativno i zato su posljedice neizvjesnost u svemu.

Zbog logike istina je odbačena, a onda nema stvarnog doživljaja realnosti (popularna je relativnost), nema slobode, znanja, zdravlja, povjerenja ni jednostavnosti.

Teoretske pretpostavke se mijenjaju, onako kako autoriteti odrede.

Međutim, nameće se pitanje kako čovječanstvu objasniti da je logika tama svjetlosti i da je svatko mora odbaciti zbog istine.

Pri tome logiku prvo trebaju odbaciti autoriteti teoretske demagogije.

Džabe znam psihologija je u cjelini teška manipulacija, ako je veoma popularna. To se odnosi na sve negativno (vjeru u boga, materijalne vrijednosti, normalno, pametno i svjesno, osjećanja emocije, ovisnost i mentalnu subjektivnost.

Ako negativan potencijal treba usmjeriti ka pozitivnom, svakako treba odbaciti logiku uma u korist jasnoće razuma.
Povratak doživljaju ravno je revoluciji slobodnim znanjem bez nasilja evolucije.

Psihologiju čine mentalne tehnike subjektom čovjeka (energijom). Upravo to treba odbaciti.

Ljudski pozitivno nema predznak energije nego čistoće ili inteligencije.

Jedno prostorno vrijeme stvarno se ne vidi, međutim doživljajem realnosti znaš sve o postojanju i sumnja prestaje.

Znači relativnost je manipulacija, jer je sve fizičko svojstvo čistoćom razumljivo realno.


Nova godina

Čovjek se predstavlja "ja" mislim, vjerujem, pretpostavljam, što je samo mentalna logika uma duše subjektivnog ovisnika.
Bez istinski stvarnog doživljaja realnosti, ne možeš ni znati, nego samo misliti.

Računanje vremena je besmisleno po mjesecu, iako ljudska bića postoje stvarno na Zemlji.
Glasom istine lako provjeriš početak nove godine, a to je 3. februara (veljače). Netko je to davno spoznao, međutim logika čovjeka ne trpi istinu.

Logiku želja sam davno odbacio, nova godina stvarno još nije.






- 11:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 30.12.2018.

MOĆ I SILE

Jedno prostorno vrijeme možemo tumačiti na više načina.

Apsolutno i relativno,
stvarno i realno,
savršeno čisto i nečisto,
svjetlo i svijetlost,
nevidljivo i pojavno,
centar i periferija,
slobodno i ograničeno,
vakuum i energija,
vodik i elementi.

U svakom slučaju prostorno vrijeme je materijalno bez izuzetaka.

Zbog svoje mentalne subjektivnosti, čovjek dijeli ličnost (osobu) na tijelo i dušu. Zbog toga dijeli i prostorno vrijeme iako je uvijek bezuvjetno jedno i ne može se dijeliti.

Život u smislu postojanja svodi se na doživljaj (trenutak točke) i to je ujedno potpuno znanje.

Prostorno vrijeme kao cjelinu možemo predstaviti kuglom sa centrom (nultom točkom - izvor u svakom smislu) i periferijom.

Sklad se postiže čistoćom. Pri tome je neizbježan početak i zatvaranje kruga, u smislu putovanja ili trajanja, oblikovanja ili poluraspad.

Nevidljiva moć kao prostorno svjetlo i svijetlost vremenskih pojava, neizbježno se usklađuju brzinom informacija ili energije.

Svakoj osobi preostaje jedino da se prepusti doživljaju realnosti. Tako nevidljivo stvarno istinski podudarno realnom.
Možda to shvatiš na primjeru osobe pred ogledalom i slike u ogledalu.
Temeljem doživljaja stvarno znaš realno. Time isključuješ um i vjeru u postojanje tajne materije, jer nema privida, razumiješ i razlikuješ jasno.

Taštinom, zakonima, vjerom, teorijom pretpostavki, čovjek je usavršio logiku misli i govora. Doživljaj, istina i realnost smetaju zato je stvarno isključio. Tako sve predstavlja tajnom materijom i relativnim.

Lako je analizirati svaku pojavu, jer su elementarne i materijalne, međutim ako ideš logikom duha, osjetiš mučenje i boli.

Bez obzira u kakvom si stanju, problemima ili osjećaš neprijatne emocije, možeš sebi pomoći jednostavno ako organizmu tijela prepustiš da povrati mir. Drugim riječima radi se o predaji moći iznutra, čime počinje eliksir, jasnoća razuma, volja i mir srca.
Mir srca se odnosi na cijeli organizam, na sve stanice tijela. Na neki način shvati to kao biološku libelu, nultu točku, koncentraciju ili slobodu.

Najgore je što čovjek maskira čisto jer brani logiku.

Nema logike u prirodi gdje sile djeluju i promjene se dešavaju realno. Biljka opstaje dok ostvaruje fotosintezu. U toploj vodi mora preko 30 stupnjeva C korali umiru.

Životinje same sebi oduzmu život kada se ne mogu braniti od parazita.

Čovjek je izuzetak jer manipulira, može sebi ugoditi, popraviti stanje ili se uništiti. Razum ne oduzima osobi prirodno pravo da tijelom postoji dok zna za čisto i red.
Čovjek to tumači rajem u zagrobnom životu.

Priču valja prekinuti jer jer logika ne služi analizi realnih činjenica, nego svijesti uma. Čitaj, božja volja mora ostati, tajna materija također.
Mislima nikada neće biti jasno ni slobode. To i jest nekakav krug, međutim u slučaju čovjeka, on to izvodi primitivno kao duševni ovisnik.
Čovjek sve čini negativno i na kraju tumači da to čini zbog evolucije i uživanja u raju.

Nema smisla nekome tumačiti nešto o životu, ako on brani mišljenje, kako svoje tako i od priznatih autoriteta demagogije logikom uma.

Time što stvara neprirodne pojave (plastiku, staklo, beton, silom miješa elemente), čovjek misli da je pametan, međutim to istinski nema veze sa doživljajem realnosti, prirodnoj moći i potrebama.

Sutra je nova godina, što nema nikakve veze sa rotiranjem Zemlje u prostornom vremenu, nego je računanje po mjesecu od strukture helija (duh Zemlje).














- 16:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 29.12.2018.

INTELIGENCIJA

Inteligentna moć je sloboda bez utjecaja energije sile vremena, jednostavno savršeno čisto, svjetlo i potpuna zaštita vakuumom.

Svaki element u prirodi ima svoju strukturu i svojstva. Međutim, živa priroda temelji na strukturama iona; točnijeu kisiku žive vode su svi elementi potrebni za opstanak.

Što znači završeno čisto?

Od svih elemenata prirode se grade materijali.

Izuzetak je vodonik (vodik) - savršeno čisto - prostorno vakuum - vremenski bez sile. Točnije, vodik nije u elementima, nego su svi elementi prirode (istinom provjereno 113) u njemu. Govornim jezikom se to ne može opisati, sve dok ne doživljavaš jedno prostorno vrijeme, jer samo tada znaš sve. Bez toga slijediš kompliciranu primitivnu logiku pretpostavki.

Čovjek je namjerno vodik nazvao elementom, jer ako bi objasnio sve kako jest stvarno, logika se ne može održati.
I dalje, on kaže vodik je gorivo, međutim stvarno vakuum to nije, kao što se živa voda bez boje mirisa i okusa vidi zbog drugih pojava, inače je nevidljiva, jer je savršeno čista, strukturom od jednog kisika (ako znaš da vodik - H nije element).

Zašto je onda H2O?

Broj 2 znači kiseonik (kisik) nije jedno, nego struktura svih prirodnih elemenata. Ako ćemo ići do kraja, živu vodu (destiliranu vodu) valja označiti kao H113. Smisao toga je da svih 113 prirodnih elemenata - po energiji vrijeme, na razini iona čine kisik, bez čega živo ne može opstati. Vodik (H) - bezuvjetno slobodno vječno inteligentno moćno prostorni vakuum. Pri tome nevidljivi vodik drži cjeline od raspada i tako znaš stvarno inteligentno je kao matrica svakoj pojavi.

Kako onda glasom istine možeš znati sve u prostornom vremenu?

tako što povežeš STVARNO i REALNO.

Kako?

Veza je slobodna misao.

Prema tome, pored realnih pojava oko sebe i osjetila tijela, nemaš potrebu misliti nešto drugo, vjerovati ili pretpostavljati, nego samo se predaj doživljaju.

Sve neka ostane kako jest. Međutim, čovjek uzima sebi pravo da je on taj bog, uvijek pod maskom. I još se trudi da sve to logikom brani.







- 20:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ČISTO

U duši su osjećanja emocija, želje, uznemirenja; tu nema slobode ni ljubavi.

Međutim, možeš misliti svašta, govoriti svašta, željeti svašta, činiti svašta i na kraju nisi kriv, sve svališ na božju volju.
A stvarno istinski patiš od boli, jer nije prirodno čist organizam tijela, zbog loših navika i neznanja, zbog primitivnih želja i logike,
napuniti mrtvim materijalom i umišljati da je to u redu.

Čisto je bliže inteligentnoj moći i tako se štiti.

Nečisto je žrtva i napadnuto sa svih strana.

Na početku i na kraju opstaje čisto.

Krivca nikada ne traži, jer sile same pronađu nulu za mir.
- 20:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JEDNO

Jednostavno je ono što nije komplicirano, nešto slobodno svedeno na jedno što se ne dijeli, trenutak, točka, doživljaj, volja, ljubav, povjerenje.

Za živo tijelo osobe od krvi i mesa, prirodno čisto su krv, limfa, jednostavna struktura gena, živa voda, prirodna religija (mirni otkucaji srca, to ne osjećaš, slično kao da srce nemaš), elementi od struktura iona u materijalu kisika.

Tako se rodi čisto tijelo mladog bića (čovjek to naziva božansko).

Zašto božansko?

Zato što slijedi namjerno blokiranje prirodnim saoostvarenjem.

Kako se to izvodi?

Lako. Čisto tijelo napuniš nečistim (mrtvim) materijalom i to je subjekt ili negativna energija - um ili duh duše, s ciljem samouništenja.

Od svega što postoji u okruženju tijela, kako je moguće izdvojiti jedno?

Doživljajem. To je ujedno i potpuno znanje o slobodnom životu u jednom prostornom vremenu. Slično kao kada mjehurić libele smiriš na nuli. Van nule mjehurić je duh. Jedino u centru na nuli je sloboda i samo tada jasno razumiješ i doživljavaš.

U cjelini logika je duševni poremećaj, što ne može biti prihvatljivo. Međutim, čovjek je upravo sve učinio da negativno bude ispred pozitivnog.

- 20:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

EMOCIJE

Lavinom osjećanja emocija suze su gorke, a iznutra je gorčina i boli.

Život nije ono što misliš, čemu se oduševljavaš, ono što želiš, nego samo sloboda u trenutku doživljaja.

Upravo emocije blokiraju eliksir i umjesto oživljavanja tijela izazivaš starenje. Krv i limfa postaju sluzave, što ne vodi zdravlju.

Osjećanja emocija nisu svjetlucavi biseri, nego tama i od te nepoznate materije se plašiš, jer ničemu dobrom ne vodi.

Prema tome logiku osjećanja emocija valja osloboditi i to samo za trenutak doživljaja, a kada to dopustiš, volja i radost te vode pravim putem prirodne jednostavnosti.

Čovjek brani osjećanja jer je sam subjektivan, no život nije ako se stvarno istinski objektivno tijelom ne doživi.

Emocije su logika duha i to sigurno vodi u tamnu materiju, a to nije sloboda svjetlosti dana.

Čovjek olako miješa pojmove stvarnog srca i emocije logične duše. Srce je duša samo kada nepravilno kuca od nečiste krvi, inače prirodno treba mir kao na nuli - bez karaktera, na razini čiste strukture gena. Rascjep jedne ličnosti (osobe) nije slučajno, jer čovjek kao subjekt, čini sve da vodi životnu igru. Otuda materijalna ovisnost, sebičnost, uživanje, osjećanja emocija, oduševljenja, negativno, logično, jer je to slijed evolucije do samouništenja. Na kraju nema krivca, bog (čovjek) kreira sudbinu, iako život to nije.

- 12:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DUŠA

Po rođenju, sa zdravom genetskom strukturom, beba je čista duša; nije čovjek jer ne misli, ne govori, stvarno doživljava realnost prirode.

Međutim roditelji, društvo, država i crkva sve čine da beba postane čovjek.

Duša čovjeka je zarobljeni subjekt u objektivnom tijelu. Kao u tami i mulju nejasno misli i to je imenovano logika ili um duše, prihvaćeno kao psihologija.

Prazan želudac i crijeva, čista krv i limfa, osobi daje jasno razumijevanje. Takva duša daje mir, doživljaj, znanje, eliksir, zdravlje, ljubav, povjerenje.

Kao mudrac i demagog, čovjek misli, govori, želi i čini negativno, dok licemjerno zagovara pozitivno, čistom dušom.

Ovisnik namjerno nema čistu dušu, konzumira nečisto i mrtvo, alkohol, duhan, industrijsku hranu, lijekove, drogu, informacije i teoretske pretpostavke, uživa u kriminalu i primitivizmu svake vrste.

Razumna osoba zna potrebe i moć tijela.

Prostorno vrijeme se usklađuje kao slobodni krug libele na nuli. Logika uma čovjeka nije krug nego kvadrat.

Zašto je to tako?

Čovjek ne podnosi slobodu u smislu prostorne kugle bez vremena, jer na svaki način, raznim tehnikama pokušava blokirati vrijeme.
Točnije, gravitacione sile svake pojave teže slobodi centra prostora, dok čovjek to stanje ne dopušta. Protiv je reda i čistoće. Podržava evoluciju do samouništenja.

Ako postaviš pitanje zašto čovjek čini negativno, odgovor je brani božju volju (čitaj vlastite umišljene želje). Zato kaže, sve će biti kako bog odredi. U ovoj suvremenosti bogovi su grupa političkih kriminalaca na vlasti. Htio ili ne silom to moraš prihvatiti, ako ne pravda se uređuje zakonima (kako mudonje na vlasti odluče).

Može li se tako živjeti?

NE.

Sila boga ne moli i ako te nešto loše snađe, nemaš se kome žaliti.

Tako je svatko prozvan da prihvati sistem vrijednosti, laže, krade, želi bogatstvo, uživanje, posjedovanje, sve najgore i neljudski.
- 12:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 27.12.2018.

Zašto čovjek ne zna život nego teži ovisnosti i uživanju?

Po rođenju se stvaraju navike ovisnosti, uživanja, misli, govori i razvija um u smislu logike čime se blokira jasno razumijevanje i razlikovanje. To je slično ako zamutiš živu vodu.

Fali analiza u smislu svođenja svih informacija na nulu. Tada misli prelaze u slobodnu misao i doživljaj je potpun.

Čovjek je sluđen informacijama, brzinom i načinom kako se prenose, što je logično, većini prihvatljivo, no nije zdravo.

Otrovani ludilom oko blagdana, svakome fali samo kupanje ili ležanje na livadi - gledanjem u nebo.

Čovjek je mudrac, maher, političar, diplomata, demagog i bog da čisto pretvori u nečisto. Kada su živa tijela u pitanju, čovjek radi na tome da ih zarazi, jer je time siguran smrt je neizbježna, a njemu je to glavni cilj (naravno maskiran).

- 14:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #
Inteligentno i pojavno,
apsolutno i relativno,
svjetlo i svijetlost,
stvarno i stvarnost,
objektivno i subjektivno,
istina i laž,
čisto i nečisto,
red i nasilje,
pozitivno i negativno,
doživljaj i osjećanja,
razumijevanje i umišljanje,
znanje i logika.


Suprotnosti u smislu čistoće su u svemu.

Živo tijelo osobe stalno je izloženo borbi geravitacije objekta i subjekta.

Za zdravlje treba red i čisto, međutim čovjeku - mentalnom subjektu nije do toga, nego do evolucije i samouništenja.
- 14:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #
Kako dodirnuti i prepoznati život?

PČrirodno individualno osobno objektivno istinski stvarno realno doživljeno.
Dimenzija toga je trenutak u točki, najmanje od jednog prostornog vremena.

Slobodno znanje u smislu spoznaje je jasno razumijevanje osobe.

Sklad organizma i metabolizma je doživljaj stvarno istinski realno.
Dijeljenje na tijelo i dušu čovjeka, u psihologiji je imenovano kao rascjep ličnosti. Pitaj se zašto je psihologija prihvatljiva, ako je u svemu manipulativna?

Mišljenje i općenito logiku treba odbaciti, točnije negativan potencijal usmjeriti prema mozgu, jer se tu priroda, osjetilima istinski doživljava i nevidljivo stvarno razlikuješ kroz pojave.
- 14:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #


Čovjek kao strastveni ovisnik nema čistu krv za mozak, nego se služi mudima. Otuda pojmovi genijalac i genitalije.

Genijalac je razvijeni um, brani logiku i ne doživljava realno.

Genitalije, samo ime kaže talog gena - nečista struktura gena ili sila nagona - negativna gravitacija. To jest potencijal, no nije usmjeren ka mozgu - krv nije dovoljno čista, niti je štitnjača može dobro jodirati, a onda i ne struji kroz mozak.

Kada voliš goli život, znanjem pomažeš stvaranje eliksira. Suprotno, kada želiš uživati tijelom, krv i limfa postaju sluzave kao balzam.

Zašto jesti živu hranu i ne soliti je?

Zdravo tijelo je blizu 80 % žive vode (u kisiku su strukture iona prirodnih elemenata). Pri tome prirodnog natrija je u izobilju. Kuhinjska sol služi ovisniku za uživanje, za više kalorija i energije.

Formiranom tijelu osobe ne treba energija, nego živo i čisto. Stanice tijela ne možeš održavati mrtvom, masnom, začinjenom, industrijskom hranom, jer ne sadrži dovoljno iona u kisiku (najviše oko 1 % što je besmisleno, no dobro smeće za kalorije i energiju uma nečiste duše).

Život nema zamjenu, zato ni logika ne može zamijeniti doživljaj.
- 10:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 23.12.2018.

NOVINARI

Novinar je najprije čovjek i brani slobodu govora. Općenito logika mišljenja i govora je najveće zlo čovječanstva.
Stvarno istinski doživljena stvarnost je trenutak slobode. Logika blokira doživljaj i prirodan način da znaš i razlikuješ JEDNO kao život čime se ne može manipulirati.

Van kože stvarno živog tijela osobe je nešto drugo, zato mišljenje i govor jezikom nisu cjelina tijela od krvi i mesa, niti istina.

Trebaš razlikovati inteligentno u pojavi, no kada je u pitanju ljudsko biće, pored objekta je neizbježan i subjekt (progutano, kalorije, energija, duh, duša, misli, sila mučenja i boli).

Informatičkoj demagogiji upravo nedostaje analiza svedena na jedno slobodno doživljeno, jer samo tada znaš jasno.

Čovjek kao mentalni subjekt brani materijalnu ovisnost i uživanje radi jače energije negativne gravitacije, jer bez toga ne može misliti i provoditi logiku evoluciju samouništenja.

Biljke fotosintezom i životinje instinktom ne kvare prirodu. Čovjek umom sve upropasti.

Ako je život u prirodi ponavljanje doživljaja, onda je logika gušenja toga nasilje i manipulacija, tim prije što se prednost daje osjećanjima emocija. Onda čuješ priču o pozitivnom duhu, pozitivnim emocijama, pozitivnoj energiji, lijepim osjećanjima, oduševljenjima, a stvarno je zabluda logikom u pitanju. Sve što mijenja karakter i ponašanje, nemir, izaziva bol, uvijek treba odbaciti. Upravo valja odbaciti logiku u cjelini, jer je psihologija samo priviđanje nečistom dušom (zarobljenom subjektu u organizmu tijela).
Preventive nema jer čovjek izvrće stvarnost realanosti i svodi na logiku relativnosti.

Slobode nema bez centra nule.

Novinari, zbog plaće podržavate državno, društveno i vjersko nasilje. Novinar ne treba da misli niti da laje, nego da se navikne slušati glas istine.

Koliko god je gramatika govornog jezika komplicirana, manipulativna i problematična u svemu, novinari još više prave senzacije bez dokaza, na temelju slobodnih mišljenja priznatih autoriteta.

Svaki čovjek se zalaže da bude glavni, zato postoje mnogi mediji, a istina stvarno nije moguća bez doživljaja.
Od čovjeka je potisnut život, priroda, Zemlja, vrijeme, prostor, svjetlo sunca i svijetlost dana, međutim podržana je noć, mjesečina, ovisnost, neznanje, mišljenje i emocije.








- 18:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 16.12.2018.

LOGIKA

Logika tjera osobu na ovisnost,kalorije i vatru u želucu, čime se stvara negastivna energija, na štetu prirodne gravitacije tijela.
Moć je kad znaš da u želucu treba živa voda i živa hrana. Na taj način jasno razumiješ potrebe i doživljavaš stvarnu realnost.
Gubiš moć i razum, gubiš jasnoću i doživljaj, brže stariš, patiš od boli, bolesti i umireš, ako želudac pretvoriš u vreću smeća.
Naravno, bez dobre navike ne možeš znati koliko i čega tijelu treba. Kao ovisnik samo grabiš, u strahu zbog energije.
Za organizam tijela i ponavljanje doživljaja, za oživljavanje treba odabrano i čisto.
Lako je uskladiti se sa vremenom, ako cijeniš trenutak za doživljaj, jer to je sloboda života. Suprotno tome, kada osjećaš, od emocija poludiš. Za organizam je bitno red i čisto, zato kad kažu ima pozitivnih emocija, to je samo jedna glupost u nizu. Od emocija srce lupa, mijenja se karakter i ponašanje; to svakako nije dobro.

Po teoriji trebaš čim više energije, a onda zbog toga misliš, jer se radi o mentalnom subjektu, a ne istinom stvarno.

Tijelo osobe od krvi i mesa, realnost doživljava stvarno. To znači preko realnosti služiš se nevidljivom inteligencijom i zbog toga znaš, nisi zbunjen, ne ovisiš pretjerano, život je na prvom mjestu.

Zbog logike čovjek ne ostvaruje mir.

Fetus u trudnoći, od krvi majke moćno se razvija, bez ikakvog ometanja. Želudac je potpuno prazan, vlasulje se dodiruju i to je moć.

Čovjek, umjesto da rođenjem bebe nastavi prirodni red, on uživa.


Kao što je svjetlo prostora izvor svjetlosti vremena, tako se iz sjemena (u prirodi) stvori živo. Svjetlost se mijenja kroz noć i dan, a tako se mijenja živo i mrtvo.

U trudnoći je inteligentno samorazvoj.

Zbog logike ne znaš slobodu života, tim prije što se svodi samo na ponavljanje doživljaja. Drugim riječima to je prirodno jasno razumijevanje realnosti osobe, moć i potrebe.

Čovjek se potrudio da vodi igru logikom svijesti duha. To se riječima gramatike ne može objasniti, međutim primjer može biti stvarno živo tijelo pred ogledalom i obrnuta slika (duh logike) u ogledalu. Zato čovjek uživa u sjajnim stvarima, ogledalima, mermeru, granitu, dijamantu, folijama, keramici, sjajnim bojama, lakovima. Njemu je cilj da čovjek navikne i stalno misli, što znači slijedi tok evolucije isključivo radi samouništenja.

Kao što je slika u ogledalu dok stojiš ispred, tako je i logika (svijest misli) dok ne promijeniš pažnju, a to se upravo dešava zbog negativne sile u tijelu.

Teorijom logike čovjek samo misli i pretpostavlja. U tome stvarno istinski doživljeno nije.

Kako tumačiti JEDNO prostorno vrijeme?

JEDNO = jednostavno, apsolutno, stvarno, 100 %, vakuum, savršeno čisto bez ikakvih informacija i energije.

Primjer, glasom istine znam u prirodi postoje 113 elemenata. Vodonik (vodik) nije element, nego prostorni vakuum, a elementi su vremenski pojave i održivi su isključivo čistoćom. Miješanjem elemenata formiraju se strukture materijala. Upravo se čovjek time bavi.
Od stabilnih materijala, tehnološki dobije radioaktivnost. Nije samo to u pitanju, nego sve druge stvari.


Tko doživljava stvarno prirodnu realnost, očekuj povjerenje.

Zbog logike mišljenja, čovjek je sklon svim glupostima.

Ne možeš narediti nikome, ni partneru kako se treba ponašati. Jednostavno svatko neka radi po svome, a ti prvo voli život i mir je tu.
Logika čovjeka se svodi na izvrtanje činjenica, ne prihvaćanje istine, a to vodi u ovisnost i sebičnost.



GENETSKA STRUKTURA

Pravednije ne može biti, vlastitu strukturu gena u svakom trenutku sam popravljaš ili kvariš. Prirodna mjera za to je živa voda; bez boje, mirisa i okusa, tijelu daje moć i štiti zdravlje.

Problem je čovjek jer ne cijeni čisto, red, prirodne potrebe, slobodu, pozitivno, doživljaj i znanje. Kada su strukture u pitanju, čovjeku je bitno lijepo, kao logična slika, pri čemu je istinski stvarno isključeno. Za primjer neka posluži gomila smeća, od koje dobar umjetnik može napraviti lijepu sliku, no u smeću su bakterije i nepodnošljivi miris. Bolje slike su od otrovnih cvjetova i to čovjeku čini zadovoljstvo.

Naravno kada je zdravlje u pitanju, nema lijepe krvi i limfe, nego da li su dovoljno čiste da se tijelo održi u životu.

Zbog činjenica nitko ne treba reagirati.

Fotogeničnost = samo ime riječi kaže slika gena. Stvarno, tko je lijep na slici, njegova struktura gena nije čista i obrnuto.



Doživljaj, znanje, vrijeme

Prirodno je, stvarno doživljajem znaš kao realnost. Razumnim osobama je tako.
Za čovjeka nije, jer je on sebe odredio za boga, što znači bez volje i ljubavi, željno ubrzava evoluciju do samouništenja.

Umjesto učenja i zrelosti od iskustva u vremenu, svima je strah u kostima od prolaznosti. Čitaj, sve je tako postavljeno i nade nema.
Bez sumnje božja volja je u pitanju (stvarno je čovjek to zamutio i samo na tome radi, da na kraju ne bude krivca).

Svi smo prošli faze puberteta, nametnuto nasilje da odbacimo prirodni doživljaj i prihvatimo logiku uma. I gdje smo sada, u strahu od grijeha, jer smo stalno u pogreškama, negativni u svakom pogledu.


Nula, zašto?

Svaka sila pojave u svijetlosti vremena, napadnuta je od jačih i zato kao da bježi u centar moći inteligentnog vakuuma. Na tom putu bezuvjetno mora odbaciti gravitaciju, jer u centar savršenstva ili svjetla, ne može se ući energijom.

Tako se u jednom prostornom vremenu odvija slobodna životna igra centra i periferije u svakom smjeru.
Jedno prostorno vrijeme samo u centru, inteligentno slobodna moć vječno živi. Na svakom drugom mjestu je borba pojava za opstanak u svjetlosti vremena. Pri tome pojava kao da smeta sebi, jer je meta i mora se čistiti do nule.
Na taj način se prostorno vrijeme usklađuje kao na nuli.

Neka za primjer posluži želudac kao vreća smeća, međutim preko organizma i metabolizma, ipak daje mozgu čisto.


ŽIVOT

Život je džabe ako znaš da je primitivno uživanje besmisleno i skupona svaki način.












































- 13:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LOGIKA ČOVJEK

Upravo tako čovjek je subjektivna mentalnost logikom nepoznate materije.
Osoba je jasno razumijevanje, istinski, stvarno doživljajem realnosti.

Čovjek kaže savršeno nije moguće, nema apsolutnog, međutim zašto koristi termin 100 %?

U postojanju jednim prostornim vremenom, oblikovanje pojava i njihovo samoodržanje nije moguće bez inteligencije.
Na drugoj strani inteligencija je nevidljiva sloboda.

Uvijek se radi o razlikovanju fizičkih stanja elemenata i materijala (samo to postoji) i jasnom razumijevanju bez potrebe mišljenja još nečega u smislu nepoznate materije.

I dalje, bez obzira što se sve u prirodi mijenja, ipak je sve savršeno, jer je nevidljiva inteligencija (vakuum), stvarno mog samoodržanja svega stvorenog.

Kako je to moguće?

Tako što NEŠTO usitniš da postane NIŠTA. Drugim riječima vidljivo u smislu sile energije, analitički dovedeš u nulto stanje apsolutne moći, točnije kada JEDNO ne možeš više dijeliti.

Da, logika smeta (namjerno je tako skovana), da je nemoguće kratko se izraziti. Zato služi istina bez otvaranja usta, bez mišljenja i govora.

Znači i negativno je savršeno, samo je pitanje samo izbora, da li nešto treba tijelu ili je štetno.

Čovjek uvijek bira štetno, to je njegova evolutivna misija. Isključivo namjera samouništenja.
- 11:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 06.12.2018.

LOGIKA NASILJE SVAKE VRSTE


Logika gramatike govornog jezika služi za zadržavanje informacija,mišljenje ili duh uma. Pri tome osjećaš emocije.
Logika je van nultog slobodnog jasnog razumijevanja doživljajem prirode oko tijela.

Dok ne dodirneš stvarno, 100 %, istinski ili apsolutno, mučiš se pretpostavkama nepoznate materije.

U prirodi sve je elementarno i materijalno.

Inteligencija vakuumom drži cjelinu svake pojave ili univetzuma.

Zašto kažemo 100 %, zašto ne kažemo 10 %, 1000 % 10000 %? Zato što voda oživi vodenom parom ionima elemenata prirode na 100 Celzija, pod imenom kiseonik.

Zašto je H2O nepoznato čovjeku? Zato što vodonik nije element prirode, nego inteligencija prostornog vremena.

Pojam pogrešna logika je glupa izjava, tim prije što je svaka logika nejasna ili nepoznata materijaja (nije materijal).

Zašto nisi siguran u druge?

Zato što su većinski nečiste duše u pitanju, nasilnici, otimači, ne možeš ostvariti istinski doživljaj slobode, nego moraš misliti.

Čuvaj je čovjeka i njegovih skrivenih namjera. Međutim, najviše se ćuvaj svoje logike, jer je siguran dokaz da nemaš mir, nešto želiš, nisi drugima pozitivan.

Govor jezikom samo je nastavak svega lošeg iznutra. Ako se malo pročistiš, time da ne gutaš svašta od jela i pića, od informacija,
jasnoća, razum, mir, pozitivno ponašanje se odmah vrati i nisi više duševni snob.





- 21:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RAZUM I UM

Po pitanju stvarnog doživljaja realno, svi smo jednaki, nema bolji.
Kada su u pitanju osjećanja emocija - svi smo različiti i to je glavni problem što u odnosima nema povjerenja.
- 17:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 04.12.2018.

Libela

Nula = sloboda od sila, centar usklađenja, savršena preciznost, 100 %, apsolutno u relativnom okruženju, vakuum bez misli i informacija,
pogodno za svaku priliku, početak kraja kruga, stvarno nije NIŠTA, nego inteligentna moć među silama koje u prirodi elemenata i materijala stalno zrače, mijenjaju oblike, stanja i strukture pojava.

Zato, kada su prave vrijednosti u pitanju (sloboda, jedno prostorno vrijeme, doživljaj, istina, prirodne potrebe), ne misli i ne govori jezikom, jer je magija umišljanja u pitanju. Da budeš drugima jasan, ne govori jezikom, dopusti da budeš od povjerenja.

Mišljenje je nasilna subjektivnost, jer držiš informacije, a one su po strukturi energija i samo im treba sloboda. A sloboda je samo na nuli, kad prestane djelovanje.

Odbaci suvišne riječi, posebno strane, jer je svaka više smislena.

Ovo što sam napisao isključivo se odnosi na postojanje. Drugo je pitanje priča o tehničkim pitanjima.

Tijelo osobe se ostvaruje u prirodi elemenata i materijala. Kad umišljaš nepoznato, gubiš vrijeme - razum i dalje je logika (materija) uma.

Savršeno svjetlo, u smislu čistoće i nesavršena svijetlost u smislu zračenja pojava, stvarno nisu jednako, iako čovjek gramatički ne pravi razliku. Tako se on odnosi prema mnogim stvarima, namjerno jer je samo logika bitna, a ne stvarno realno.

Kad kažeš normalno, pametno, svjesno, kulturno, u odnosu na doživljaj realnosti je besmisleno.
Zašto to čovjek čini?

Zato što ne prihvaća jasnoću razumom, nego kao ovisnik, zbog viška kalorija u tijelu, primoran je umišljati gluposti.

Kad odbaciš demagogiju (psihologiju), bez obzira u kakvom je stanju tijelo, možeš se služiti istinom. Ako imaš loše navike, dalje ne daj umu da tijelo vodi za nos, jer ruši samo ostvarenje i zdravlje, izaziva boli, bolesti i ono najgore.
- 13:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MATERIJALNO I MATERIJA

Kad se izrodi u tijelu bebe i sve do pred smrt, čovjek (mentalni subjekt, logika uma, misli, duh duše, negativna energija), traži život.

Kao što je jedno prostorno vrijeme, najbolje skladom na nuli, tako objektivno tijelo i subjektivan čovjek trebaju biti jedno u prirodnom doživljaju, a ne u rascjepu ličnosti - sa mnogo osjećanja emocija i misli, što čine primitivnu logiku u odnosu na istinski stvarnu realnost prirode sa promjenama oblika, stanja svega.

Tako čovjek stvori loše navike, postane materijalni ovisnik i grabi zbog energije uma, želja, ideja, materijalnog bogatstva, karijere.

Mišljenje je svakako napor, jer nije razumljivo, niti se govorom možeš izraziti. Kao u vatri, od plamena sve je kao na dlanu, no ipak se pretvaraš u pepeo - gubiš u tami logike.

Ako svako mišljenje prevedeš na tehničko pitanje, misli uma prestaju i dalje je samo analiza činjenica. Drugim riječima, ako osjećanja emocija usmjeriš na jedan jasan i razumljiv doživljaj realnosti, nisi više žrtva primitivne logike, ne umišljaš, prihvaćaš sve kako jest.

Prostorno vrijeme je u svemu fizičko, materijalno i ako tako prihvatiš doživljajem, znaš da je materija psihološka manipulacija i način za gutanje svega, što tijelu od krvi i mesa ugrožava zdravlje.

Ako tako činiš da mišljenje bude analiza materijalnog, stvarno nisi mentalni ovisnik, znaš potrebe tijela, biraš čisto i živo, ne uživaš ni u čemu, realnost je ispred psihe.

Evoluciju odbaci odmah, jer je montirana od svega negativnog.
Slobodno znanje temelji na revoluciji, da ne misliš, ne pamtiš, ne sjećaš se, nego da znaš od doživljaja.

Ponavljam, sve u prostornom vremenu je materijalno, jedino kad umišljaš nepoznatu materiju i logikom uma je vežeš sa nečim poznatim i realnim. To je manipulacija i način da um stalno bude ispred razuma.

Zbog čovjeka, na glasu su razvijeni umovi, veći IQ i EQ, što je primitivno, bijedno, često idiotski, nasilno, prema prirodnom razumu,
prema doživljaju što bi svaka osoba prvo trebala.

Da, na glasu je čovjek potreban društvu i državi. Pri tome zdravlje nije bitno.

Kao pojedinac odustani od imena čovjeka i budi samo bezimena osoba što doživljava realnost i stvarno (inteligentno) zna sve, temeljem jednostavne istine.

Upravo su bebe takve, zato im odrasli zavide i silom ih guraju da čim prije postanu čovjek - član društva, da ima tko glasati za vlast države.















- 13:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.