ponedjeljak, 20.11.2017.

Volim inteligentno NIŠTA jer je to vječna moć slobodnog prostora.

Bilo gdje prostor je savršeno čisto kao vakuum i to je izvorno svjetlo svakom individualnom zračenju da se strukturom pojave održi u vremenu.
Jednostavno možeš razlikovati i znati da je materijalna ovisnost neizbježna, ali kao čisto odabrano za gutanje, da se prostor organizma ne pokvari.

Uvijek postoji razlika između slobodnog ponavljanja života tijela i nasilnog uživanja izazivanjem nereda i psihologije iznutra.

Ako imaš naviku na čisto, nisi parazit subjektivitetom, niti mentalni dvojnik, nego jedno kao osoba sa ljudskim ponašanjem. Tako se držiš doživljaja, potreba i realne prirode.

Ako želiš neobično uživanje, nije red da se svatko bavi takvim glupostima. Pokušaj i pati bez jahanja drugih.
- 08:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 10.11.2017.

Kako se aktivira psihologija?

Stvarno realno doživljaj je u trenutku. Za želje čovjeka, ideje i mišljenje, čovjeku je trenutak kao ništa od vremena i od to ne prihvaća.
Navikao se na dugu probavu tako što proguta nešto mrtvo.
Onda se izgubi kao guska u magli, nema doživljaja, ne voli život, nego se uhvatio za primitivno uživanje i osjećanja emocija. Naravno uživanje ide preko nečega, a to je ovisnost. Ujedno mentalna veza je preko subjekta materijala probave i to je praktički subjekt u biološkom tijelu.

Da bi opravdao negativno ponašanje, čovjek izvrće termine, kao sliku u ogledalu. Tako, sve što nije, čovjek idealizira kao da jest. Taj model prihvaća svaki ovisnik i njima je normalno.
Nije normalno za djecu i osobe što se naivno ljudski ponašaju.

I tako kad čovjek izjavi "ja volim", njegovo mišljenje se odnosi na želju.

Nikada i nitko ne treba izgovarati "ja volim", jer se to dešava inspirativno od strujanja krvi i limfe. Voljenje se jedino potvrđuje glasom istine, jer često trebaš sugovorniku pokazati u kakvom si stanju. Onda ne otvaraš usta i glasom pjevaš svoje raspoloženje. Svatko u svijetu to zna.
Zbog kulture glas istine nije prihvatljiv i zato su u odnosima laži sa logičnom maskom.
- 12:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.