petak, 31.05.2019.

RAZUM I UM

Razum je prirodno urođeno tijelom.
Um je loša navika od kalorija, u smislu veće materijalne ovisnosti nego što tijelu treba. Time čovjek ne vodi računa o zdravlju tijela, jer ono i nije njegova struktura.


Kako isključiti logiku uma, osjećanja emocija i misli?


Jednostavan prirodni princip je libela, u ovom slučaju živa nula.

Kako?

Za potpun doživljaj stvarne realnosti u smislu slobodnog znanja, valja uskladiti mozak, krv, osjetila i predmet opažanja.

Prirodan položaj glave osobe je slobodan pogled linijom horizonta. Na taj način od tijela samo vidiš točku vrha nosa i ne možeš misliti. Osjetila su slobodna, svakako i oči. Nema manipuliranja, glava je slobodno pokretljiva. Atlas u vratu i štitnjača skupa zatvaraju jasan informatički krug, doživljajem preko istine.


Ako ti je stalo do razuma, lako ćeš ovo razraditi i potvrditi praktično.




- 20:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 25.05.2019.

BOG ČOVJEK DUŠA RAJA

Zašto ovaj naslov?
Subjektivno u tijelu osobe čovjek je samo um jer misli, želi, ovisi, osjeća emocije, grabi, uživa, nije povjerljiv, boluje, umire. On sebe naziva duhom mudraca sa dušom.
Njegova struktura su kalorije (on to naziva energija). Stalno u tami morao je prihvatiti vjeru u boga.
Kao mentalni izrod, nasilnik, vanzemaljac, mjesečar, njemu godi skrojena priča o raju, o nečemu čega nema u prirodi izobilja elemenata i materijala.
Svakako, priroda u jednom prostornom vremenu, samo su fizička svojstva, jednostavno za doživljaj i potpuno znanje o postojanju i životu općenito.
Svaka razumna osoba istinom je direktno u vezi sa inteligencijom, tako tajne nema.
Tajna je samo za čovjeka, jer on slijepo slijedi evoluciju do smrti, jer po njegovom mišljenju i vjeri u boga, to je jedini način da dušom uđe u raj.
Stvarno, ni jedan čovjek nema majku, zato vjeruje stvoren je od boga.

Nije slučajno što dva čovjeka, više njih i čitavo čovječanstvo komuniciraju duševno, logikom kulture, prijateljstva i interesa. Za njih je to humanost.


Od zatvaranja punog kruga jednog postojanja i civilizacije, dijeli nas 25 godina. Za čovjeka to znači još toliko vremena ima da stvori smak svijeta ljudske vrste.

Suvremenost je sva u duhu nasilja, bezobzirnog, ne biraju se načini, samo je cilj izazvati smrt. Netko to radi preko mrtve industrijske hrane i lijekova, netko internetom, netko mobilnom telefonijom (na korak smo od ubitačne 5G, do sada je LTE 4G), netko proizvodi oružje, konvencionalno, nuklearno, biološko.
Važno na svakom planu gdje je čovjek, nije moguće povjerenje, sloboda i mir. Jer za boga, čovjek sve čini osloboditi dušu iz tijela osobe, bez toga ne može ući u raj.


Što bi rekao Bosanac, čovjek je svako zlo, jebo mu bog mater i on njemu (među njima nema razlike). Ljubav, zdravlje, istina, doživljaj, djeca, stvarno nisu kategorije za čovjeka nego osobe sa tijelom od krvi i mesa.


Što činiti?


Ako sebe smatraš čovjekom, a ne možeš drugo biti jer je čovječanstvo preko 99 % takvo, mentalno, ljigavo, bolesno, onda nemamo o čemu pričati.


Okrenuti smjer evolucije u nenasilnu revoluciju, jedino može autoritet među većino sličnih. Ono što je helij izrod i vanzemaljac među prirodnim elementima, to je čovjek za ljudsku vrstu.


Smisao priče nije dolijevanje ulja na vatru, tim prije što senzacije ne može biti gdje izravno djeluju sile.

Dovoljno je ukinuti novac u sistemu vrijednosti, granice među državama, lična dokumenta i da čovjek odustane od sna...….




















- 20:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 24.05.2019.

KUHINJSKA SOL

Tijelu od krvi i mesa, sa stanicama, organima i funkcijama nije potrebna kuhinjska sol u kristalnom obliku, nego prirodni natrij u strukturama iona.
Sol služi za konzerviranje namirnica i to je u redu. Ono što nije dobro za krv tijela je što su konzervirane namirnice već mrtve.
Soljena hrana se dugo probavlja i u tom slučaju sol služi za konzerviranje otpada.

Upravo slana morska voda nije za piće.

Slično tome klor služi za čišćenje vode od bakterija, međutim u našim tijelima je samo otrov.


Međutim zbog logike evolucije, čovjek sve čini suprotno od onoga čime se održava zdravlje.
- 19:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NOVAC

Kada je život u pitanju, priroda svakako nudi svega u izobilju.

Prema tome život ljudskog bića nije limitiran.

Zašto se životni vijek uklapa u logiku čovjeka?


Struktura čovjeka je subjektivna duša mentalno umom. To znači čovjek pretjeruje u materijalnoj ovisnosti, zbog energije.

Kao duševni ovisnik svakako je negativan, posebno jer slijedi evoluciju do samouništenja. Izmislio je sistem vrijednosti i plaćeni posao.

Zašto?

Zbog ubrzanja evolucije. Radeći bilo koji plaćeni posao je dosadno i nikako nisi slobodan. To svakome postaje mučenje, jer svakog dana misliš kada će to jednom prestati. Upravo to tiho ubija, kada se čovjek predaje duševnim bolima, bolestima i svakako smrti.

Znači, ako ukinemo sistem vrijednosti, ako svatko postane slobodan na svoj način, umjesto nasilne logike čovjeka, biti će mnogo više razumnih osoba. Gdje je razum, tu je znanje, sloboda i svakako duže življenje u miru bez stresa i panike.
- 18:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 23.05.2019.

ČOVJEK BOG

Stvarno, istinski poznato povezujemo sa razumom osobe, dok logično i nepoznato sa umom čovjeka.
Da nije čovjeka, ne bi ni boga bilo.
Zašto bog?
Po mišljenju i djelima čovjek je uvijek negativan, nasilan, suicidan, što ima veze sa ovisnikom i nasilnikom.
Nekada, za ovu priču nije bitno o kakvim se društvenim zajednicama radi, čovjek kao car je mnoga zla činio.
Na korak od linča, taj čovjek-car je naredio izmišljanje tajnog boga. Drugim riječima car sve čini u ime boga.
Tako je stvorena vjera u boga.
Sa tim činom čovjek je sam sebi oduzeo moć, razum i ljubav. Kao po kazni, zbog grijeha, čovjek jedino želi.
Umišljanje želja koje su samo logične slike, a ne ostvaruju se, teže je od robije, tim prije što vodi u ludilo.


- 22:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 18.05.2019.

ISTINA

Stvarno prirodna potreba da u grlu tijela osobe uvijek bude čisto.
U želucu, crijevima, drugim mjestima može biti svačega, međutim ako u grlu nečega ima knedla opominje, jer je moguće gušenje.

Otuda potreba za gutanje čistih sadržaja. Nije slučajno što za zdravlje tijela osobe najviše godi živa voda i živa hrana.

Kada čovjek misli i govori gluposti, svejedno usporava krv, knedla opominje, jer u mozgu nema svježe krvi.

Kao što organizam ne može biti van tijela, eliksir, ljubav i zdravlje općenito, tako ni istina stvarno nije kategorija van tijela.

Sve to opominje čovjeka da prestane umišljati, nego doživljavati realno.

Inače čovjek je uvijek negativan, nasilan, nepredvidiv, za razliku od dobro namjerne osobe.
- 10:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 15.05.2019.

RAZUM I UM

Prirodu osoba doživljava stvarno realno, u dimenzijama kako osjetila prenose. U pitanju je informatički trenutak, bez želje za otimanjem nečega.
Od izobilja što priroda nudi, osoba u tijelu luči eliksir za ponavljanje oživljavanja tijela. Time se štiti od pretjerane materijalne ovisnosti.

Kod rascjepa ličnosti problem je veoma kompliciran, jer umišljanjem čovjeka nema doživljaja te realnosti, nego kao na struju nekontrolirana osjećanja emocija, u smislu kemije adrenalinom. Pri tome čovjek želi progutati sve ponuđeno, što nije moguće. On od toga ne odustaje, sebe smatra mudracem, duhom i bogom; zato sve pretvara u logične mentalne slike. On je ovisnik, njemu baš sve treba, opsjednut željama guta prirodu i to primitivno subjektivno i mentalno.

Drugim riječima osoba voli goli život i to potvrđuje inspiracijom, zdravljem, jasnim razumijevanjem svega, tim prije što je apsolutno sve fizičko i materijalno.

Zbog želja čovjeka obuzimaju strasti, tako se on besmisleno oduševljava i zaljubljuje. Biti zaljubljen nije drugo doli vatra od želja za nekim i nečim.

Sve te logične gluposti, čovjek imenuje kao ljubav, jer prirodnu inspiraciju ne može ostvariti.
- 21:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

UTOPIJA

Sve od čovjeka je logično, međutim stvarno utopija.
Kulturni, normalni, pametni, svjesni, samo su maske iza kojih čovjek vješto skriva nasilje, demagogiju, mišljenje, duh uma, vjeru, teoriju, govorni jezik, sistem vrijednosti, ovisnost, uživanje.

Tvoja stvar da li ćeš prihvatiti, međutim čovjek je stvarno mentalni subjekt u objektivnom tijelu od krvi i mesa. Struktura čovjeka su kalorije i energija od njih, kao nekakav duh što stalno vapi za nečim što izaziva adrenalin i nemir srca. On samo želi i u tome se gubi kao u tami.

Prirodno osoba doživljava realnost, razumije i zna. Pri tome inspirativno voli, jer tijelo luči eliksir za zdravlje.

Čovjek osjeća emocijama, jer kada spava ta struja njega ne trese.

- 20:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KOSA

Bez umišljanja kosa je otpad tijela. Kada se rodi beba sa kosom, stvarno joj duša nije čista, naravno zbog roditelja.

Znam iz iskustva, prehrana živom vodom i živom hranom, dlake nestaju.

Svaka trudnica treba šišati kosu do kože. Kada rodi bebu i nju treba tome navikavati.

Primitivno je što se danas sa kosom sve čini i skupo plaća.

Kada beba u odrastanju stvori naviku da kosa nije bitna, utoliko će joj život biti jednostavniji. A nije samo kosa u pitanju.
- 20:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 13.05.2019.

LUDILO


Besmisleno je i suludo ljudsku vrstu prepustiti nasilju logikom čovjeka.

Nema čekanja ni odugovlačenja, strukturu čovjeka pod hitno razotkriti.

Novinari ne mogu zaraditi plaću, zato nas svakodnevno bombardiraju vijestima o neizbježnosti izbijanja trećeg svjetskog rata.

Nema nikakvog smisla da opstanak ljudske vrste ovisi od sistema vrijednosti, tim prije što priroda svakome nudi izobilje.

Svaki pojedinac je jedna karika čovječanstva i odgovoran je za sve što nam se dešava. Države, društva, vlasti stvarno nemaju nikakvu odgovornost.

Priče o evoluciji i bogu odavno su bez veze, međutim novcem se plaća većina za održanje uma umjesto razuma.

Možemo li pokrenuti nenasilnu revoluciju, jednostavno prihvaćanjem realnosti i istine, jer iznad stvarno nema veće stvarnosti?

Jedno je sigurno, čovjek ne može uništiti prvu i jedinu ljudsku civilizaciju, još manje prirodu. On, taj mučitelj jedino može izazvati nepotrebnu patnju.
Bilo je ratova, prirodnih katastrofa, nuklearnog razaranja, no priroda sve popravi.





- 21:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 02.05.2019.

ČOVJEK I TIJELO

Red, čisto, preduvjet su sklada, mira i sloboda, doživljaja i znanja.

Krenimo redom.....

Rođenjem, tijelo bebe je hermetično. Prekidom pupčane vrpce otvaraju se rupe na tijelu, usta, nos, koža. Zrak kao duh, uvlači se u šupljine moćnog tijela i to je početak ovisnosti za energijom. Sledi mlijeko, voda i sve drugo što majke silom guraju bebama u usta.

U stvarnom tijelu od krvi i mesa, čistom, rađa se mentalni subjekt - budući čovjek sa imenom.

Mišljenje, svaki privid, općenito logika, osjećanja emocija, oduševljenja, pametovanje, mudrovanje, svjesnost, podsvijest, san, želje, pojmovi su za negativno djelovanje mentalnog subjekta. Subjekt (kalorije - energija) jačom gravitacijom blokira organizam i metabolizam. Krv postaje sluzava i spora. Štitnjača nedovoljno čisti krv, dotok svježeg kisika u mozak je usporen. Umjesto jasnog razumijevanja, počinje djelovanje uma.

Što učiniti?

Oživljavanje tijela se prirodno ponavlja. U zraku je malo kisika (u najboljem slučaju 6 %), što je nedovoljno. Zato služi živa voda (destilirana), stvarno 100 % tekući kisik, u smislu svih prirodnih elemenata u tragovima struktura iona. Čovjek namjerno vodik imenuje elementom, što nije točno, jer je vodik fizički vakuum, nevidljiva inteligentna moć, jednostavno slobodna sveprisutnost. Doživljajem realnosti svatko može postići takvu koncentraciju.

Kad god misliš, želiš, um isključuje muda, zato koncentracijom na regiju spolovila privlačiš krv i taj negativan potencijal može poslužiti za prirodno strujanje prema mozgu.

Dubljim disanjem na nos, zatvorenim ustima, pomažeš ponavljanje doživljaja i blokiranje logike. Hodanjem, fizički aktivno ubrzavaš krv i pomažeš lučenje eliksira, što je dovoljno za dovođenje karaktera u nulu, točnije mir u srcu. Kad god je loše, valja popiti živu vodu. Na taj način živi kisik oživi usporen organizam tijela.

Reći ćeš u ovom tekstu nema ničeg novog, međutim čovjek se time ne služi, njemu smeta jedno prostorno vrijeme i on sve čini da energijom izazove rascjep, a onda umišlja i želi one gluposti što želi i čega se stidi.

Za gluposti čovjek treba biti drogiran i zato guta mrtvo da taj proces ostvari.






- 20:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 01.05.2019.

ČINJENICE

U svijetu nema ni jednog govornog jezika kojim se može tumačiti život, tim prije što se nema kome tumačiti.

Zašto?

Upravo većinu čovječanstva, preko 99 %, čine umovi imenima čovjeka. To nije populacija niti ljudi, kako čovjek inače tumači i predstavlja.

Razumnih osoba je manje od 1 % u svijetu i oni se služe istinom, doživljavaju prirodnu realnost i jasno im je kako se život odvija jednim prostornim vremenom.

Nameće se prosto pitanje, da li razvijeni umovi mogu uništiti prirodu, točnije duhovi tame protiv svjetlosti i prirode u cjelini?

Ne. Svakako čovjek podržava evoluciju samouništenja, međutim živu prirodu (floru i faunu) nije moguće uništiti na taj način.

Naravno djela čovjeka su protiv žive prirode, no sve se odvija po redu. Točnije, pokušaji čovjeka da od prirode izobilja napravi umišljeni raj, pripada duševno poremećenima. Jer kako možeš objasniti zašto je čovjek pretjerano ovisnik, zašto primitivno uživa, zašto je negativan u svemu, zašto um ne prepusti razumu osobe. Dijete od rođenja, zbog namjernog odgoja u razvijanju uma, stvarno duševno pati, jer je stalno u rascjepu ličnosti. Za čovječanstvo je to normalno, logično i to većina brani.
- 20:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #
Upravljanje tijelom iz želuca ili spolovila, dokaz je usporene sluzave krvi i blokade mozga, jer čovjek nešto želi van života što svakako nije dobro za zdravlje.



STVARNO doživljeno jednako je prirodnoj realnosti iako je nevidljivo, jer su priroda, osjetila, krv i mozak u skladu, što daje jasno, razum i znanje.



Misliš zbog nepoznatog.
Realnost doživljavam stvarno bez misli, jer to ponavljanje prelazi u analizu poznatih činjenica. Potvrda toga je istina i eliksir, bez čega nema volje ni zdravlja.
Malo po malo objektivno tijelo naučiš.
Subjektivnu dušu ne možeš znati i kontrolirati, jer to nije moguće sa energijom.
Doživljaj pomažeš znanjem, jer je u pitanju zatvoreni krug razumijevanja. Otuda minimalna ovisnost, živom vodom i živom hranom subjektivna struktura čovjeka ne prkosi prirodnom tijelu.

U tijelu bebe živa voda kao lužina blokira razvoj crva (infekcije), zato je čista i moćna.
Upravo zato čovjek nije u stanju vrisnuti kao beba.



Navika dijeljenja na moje i ostalo je štetno i opasno, jer gubiš slobodu doživljaja jednog prostornog vremena i postaješ žrtva vlastite primitivne logike.


Slobodno tijelo bez uplitanja čovjeka, prirodno stvara eliksir. Suprotno tome čovjek namjerno stvara kiselinu da njome hrani svoje crve.



Život je sloboda i nikada je ne gubi zbog nečega.


Jednostavno je strpljivom biti odlučan, kao što je jednostavno čistom biti od povjerenja.



- 20:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.