nedjelja, 27.01.2019.

INTELIGENCIJA STVARNO UM NIJE

Namjerno, lukavstvom čovjeka, po rođenju bebama se razvija um, primitivno kroz materijalnu ovisnost.

Tako je čovjek sve uskladio sa vlastitim potrebama, željama i uživanjima. Velika glupost je gramatika govornog jezika, namjerno osmišljena i usavršena tako da se njome ne možeš izraziti o životu i postojanju općenito. U govornom jeziku nema istine, potrebne za dožuivljaj i znanje o jednom prostornom vremenu.

Izmišljen je sistem vrijednosti i novcem se sve određuje. Pri tome razum, red i čistoća nisu bitni.

Samim tim što čovjek stalno ovisi materijalno, zbog ubitačne energije mora misliti, što je dokaz da nikada ne može znati jasno, nego samo vjerovati i pretpostavljati.

Temeljem istine svatko može znati sve, međutim zbog čovjeka, glas razuma je potisnut zbog duha (energije uma).

Džabe prosipam bisere jednostavne istine kada ovisnici to ne žele. Volim život umjesto uživanja i ne sumnjam da će još netko slijediti moja iskustva, eto samo zato pišem abecedom a ne notama.

Vodonik (vodik) vakuum je i moć za održanje cjelina u prirodi. Međutim u centru sunca je apsolutni vakuum, stvarno vječna sloboda, gdje vakuum vodika prelazi u svjetlo ogledalo, apsolutni izvor svijetlosti dana i noći svakoj pojavi. Ta emisija je vječni krug ponavljanja.

Čovjek umom sve čini da nano tehnologijama pronađe jednostavni izvor energije. On to ne može uraditi jer su tehnologije potpuno komplicirane tehnike, bez prirodnog reda (odnos svjetla i svijetlosti). Točnije čovjeku treba struje u izobilju, no to nije moguće jer je on mora naplatiti.

Tesla je godinama radio na tome da iz zraka dobije električnu struju, međutim nije znao što znači jedno u smislu moći. On je išao logikom da iz jedne energije dobije drugu, što je skupo i glupo. Ne bih širio tu priču, jer svatko drži svoje mišljenje.

Ukratko ću samo podsjetiti da je izvor svijetlosti i svega u prirodi upravo apsolutni magnet sunca. Stvarno, džabe električna energija se dobije od jakih magneta, što je lako proračunati, slično postavljanju rutera za internet. Lukav čovjek imenuje vakuum magnetnom silom, s namjerom da je to opasno po zdravlje. Upravo magnetizam nije sila nego moć i nije štetno za živu prirodu. Čim je jače magnetno polje, doživljaj je potpuniji.

Ponavljam, umjesto elektrana na vodu, ugljen, plin, umjesto skupih i slabih solarnih panela, jednostavno postaviti jake magnete i eto struje u izobilju direktno.










- 16:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 25.01.2019.

ZNANJE


JEDNO

Kako tumačiti JEDNO?

Čovjek je sklon umišljanju, zato JEDNO ne razumije.

Ako sve dimenzije, sve informacije, sve sile, svu energiju, sve pojave, svo vrijeme i prostor svedeš na vakuum, onda je to JEDNO nevidljivo, no ipak inteligentno i moć. Iako je u pitanju moć, čovjek to imenuje kao NIŠTA, jer je primitivno materijalni ovisnik.

Jedno prostorno vrijeme temelji na suprotnostima, zato jasno razlikuješ stanja i razumiješ promjene.

Sve nepoznato u informatičkom smislu je MATERIJA. Suprotno tome su poznati elementi u materijalima, jer priroda nije savršeno čista.

Čovjek u svemu manipulira, posebno sa MATERIJOM. Miješa materiju i materijal, sve zbog logike i vjere u boga.

Kako najkraće tumačiti logiku?

Psihologija općenito predstavlja mentalno i subjektivno umišljanje, što ni blizu nije jasno slici u ogledalu.

Logično mišljenje čovjeka, suprotno je znanju, kao što je osjećanje suprotno doživljaju.

Opća sklonost čovjeka je megalomanstvo. Umom želi umišljati sve, želi vidjeti sve, čuti, probati. Zbog takvog stila ovisnosti, čovjek pati od boli, slabije vidi i čuje, jer nema koncentraciju na JEDNO jasno i razumljivo.

Kako sve misli spojiti u jenu misao?

Prihvatiš realnost oko sebe i umjesto mučenja mislima, misao je slobodna, tim prije što jasno razumiješ i stvarno doživljavaš realno. Ujedno potpuno znaš i ne trebaš pamtiti.

Kako očima vidjeti jasno?

Zbog umišljanja i želja, česta je pojava slabovid. Dugo sam na tome radio, sve dok nisam natjerao oči da vide samo jedno.

Kako?

Napravio sam naočale od crne plastike i iglom probušio po jednu rupicu, manju od 1 mm. Time su oči natjerane na koncentraciju i vidiš prirodno jasno. Slobodno možeš gledati u sunce i konačno shvatiti da je u pitanju stvarno ogledalo, kako kažemo svjetlo kao izvor svijetlosti. Slična koncentracija se postiže i kod sluha.
Leće običnih naočala primoravaju oči na fokus u jednoj točki. To predstavlja dioptriju. Loša strana običnih naočala je što oči i dalje primaju svjetlost od nečega što umanjuje jasnoću. Mentalno čovjek stalno grabi i u tom zanosu se prevari na vlastitu štetu.























- 20:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARANJE


Svatko se pita kako se općenito oblikuju pojave u prirodi?

Jedno prostorno vrijeme, inteligentno u centru, nama jasno svjetlo sunce, pojavama u prirodi izvor je svjetlosti dana i noći.

Sve se to ponavlja u krugu, brzinom svjetlosti, u smislu informatičke emisije kopija. Savršenstvo jedino može biti u centru prostornog vremena, upravo to vidimo po suncu. Jednostavnost življenja je u tome što vidimo izvor, doživljavamo to STVARNO kao prirodnu realnost. To je istina i slobodno znanje. Nema potrebe za vjerom, teorijom bez dokaza, jer jedno fizičko svojstvo elemenata i materijala, lako je analizirati. Ono što je sitno i nevidljivo, istinom se lako dodirne, samo čovjek bježi od toga, njegova misija je evolucija do samouništenja.

Temeljem glasa istine znam, za vidljivu pojavu treba 24 mlrd kopija svjetla. To zvuči nevjerojatno, međutim brzinom svjetlosti promatrač to doživljava u trenutku. Nešto slično kao kada od 24 slajda sličica na filmu, jasno vidiš bez prekida.

Put promjena informacija je neizvjestan, zbog energije (privlačenja i odbijanja).

Stvaranje žive prirode je od sjemena. Pri tome najbolji materijal za formiranje živih pojava je živa voda.

Kako doći do žive vode u prirodi, ako je poznato sve vode u prirodi nisu čiste?

Biljke fotosintezom stvaraju živu vodu, klorofil i elemente u obliku iona, što je potrebno za prehranu životinja i ljudskih bića. Naravno to je idealno, no ipak se sve dešava bez prirodnog reda i čistoće.

Poseban problem je čovjek, jer može miješati elemente i materijale tehnološki, visokim tlakom, temperaturom i energijom.



- 20:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 20.01.2019.

Negativno uvijek treba energiju, međutim njome se uništava, teži pozitivnom, slobodi ili moći.

Zbog energetskog kaosa, negativno nije održivo.

Suprotno tome čisto se inteligentno štiti; primjer živa voda.

Tako um čovjeka želi opravdatiprimitivizam negativnom logikom, iako teži samouništenju.
- 16:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ZABLUDE

Slika u ogledalu nema gravitaciju, slična je vakuumu ili nuli, međutim ako o njoj misliš, poruka može biti opasna, jer tada nije moć nego sila energijom.




- 16:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LJUBAV

Život stvarno volim, sve drugo želim.

Krv, bubreg možeš dati drugoj osobi, međutim inspiraciju, volju, doživljaj, razum, život u cjelini ne možeš. Upravo je ljubav što se ne može dati ni uzeti, kao i život.

Čovjek namjerno kaže volim sve i svašta, iz prostog razloga da ne prihvati istinu, jer on ipak subjektivno misli, vjeruje, ovisi, uživa. Ukratko umišljanjem se služi.

Zato čovjek kupuje ljubav na svoj primitivni način logikom.


- 16:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JEDNO JASNO RAZUMIJEVANJE



Svaka zdrava osoba postojanje ili život jednako jasno razumije, od prirodne realnosti, sve do centra prostornog vremena sa suncem.
U tom slučaju doživljaj je potpun.
Višak su taština, vjera u boga, teorija pretpostavki, zakoni, materijalna ovisnost kroz uživanje subjektivnog čovjeka objektivnim tijelom.

Sunce svjetlo jasno razumiješ. Informatički, kopiranjem svjetla sunca imamo svijetlost dana i noći. Taj krug se ponavlja, tako što energija svijetlosti u centru sunca je samo svjetlo ogledalo. Kopiranjem vakuuma postiže se energija.

Bez izuzetka JEDNO svatko jednako
stvarno
doživljava
istinski
inspirativno
eliksirom
ljubavi,
jasno zna, razumije, razlikuje sa potpunim povjerenjem.

Kada su u pitanju DVA ili VIŠE, svatko o tome misli na svoj način, onako kako želi, jer se radi o kopijama.

Navedeni pojmovi nisu mišljenje čovjeka, dilema ili logika općenito.
Gramatikom govornog jezika, čovjek čini zbrku, međutim uvijek je u pitanju jedno ponavljanje oživljavanja tijela.

Primjer: novinari su skloni senzacijama, no ako priču proživljavaš, shvatiš laž je u pitanju, što glasom istine i knedlom lako možeš provjeriti.
Upravo osoba tako koristi znanje, razumijevanje, jasnoću, razlikovanje u jednom prostornom vremenu, postojanju i životu općenito.
Mnogo je senzacija o vanzemaljcima, slijetanju na Mjesec, istraživanju svemira i prekrajanju povijesti, navodno postoje dokazi, no uvijek je nečija bujna mašta u pitanju.

Prirodno, svaka osoba treba znati služiti se glasom istine, jer jedino tako inteligentno stvarno doživljava. Ako ne dopustiš doživljaj realnosti, na tom mjestu su primitivna osjećanja emocija, logika i sve moguće zablude.
Ako je izvor svijetlosti svjetlo sunca, izvor razuma osobe je centar mozga, međutim čovjek se služi periferijom mozga, čime postiže
genijalnost uma. Naravno time život ne zna, nego uživanje.

Samo istinom svakoj osobi jednako kuca srce i nema potrebe za primitivnom logikom.

Krv ili bubreg osoba može dati drugoj osobi, međutim život ne može.

Kada je čovjek u pitanju, za njega sve može, jer on time manipulira. Tako je njemu istina što netko priča ili piše, ljubav može primiti, dati ili kupiti, što je potpuno besmisleno, no većini logično prihvatljivo.

Zakoni, vjera, teorija, predrasude, mentalna subjektivnost, logika općenito, pamet, svijest i mudrost čovjeka, nisu kategorija istinom.

Čovjek u svemu teško mulja, no sloboda života je suprotno tome. Zato čovjek prihvaća primitivno uživanje preko materijalne ovisnosti.

Svaka pojava cjelinom je struktura elemenata u materijalu, međutim ako razgrađuješ tu strukturu analitički, moraš doći do nulte točke,
nevidljivog izvora imenom vakuum vodika.
Primjer, gledaš video crna točka na bijelom i kao da se NIŠTA ne dešava, međutim usporenjem jasno vidiš slajdove slika tog videa.
Upravo vakuum (za čovjeka nevidljivo, inteligentno, apsolutno, nije prihvatljivo), no ipak je moć u pitanju od sila pojave.

Nevidljivo u smislu nepoznatog, stvarno istinski doživjeti realno treba i tek tada znaš o čemu se radi.
- 16:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 13.01.2019.

PRIRODA

Kako sile pojava djeluju, tako se stanja prirode mijenjaju. U svakom slučaj postoji red.
Priroda je sama sebi dovoljna.
Čovjek uzima sebi pravo da silom mijenja prirodna stanja elemenata i materijala.
Za njega je priroda relativna i kao materijalni ovisnik logikom uma podržava duševne elemente, nekakvih pet stanja što nema nikakvog smisla.

Zdravo tijelo jednostavno je održavati živom vodom i živom hranom (lužine), jer se time bakterije uništavaju. Probava je prirodno brza i nema vremena za kvarenje.

Od mrtve hrane, šećera, masti, začina, u probavi se stvara kiselo stanje, pogodno za kalorije i bakterije.

To što čovjek čini, kako on kaže mudro, pametno, svjesno, teoretski i vjerski, primitivno je i teže od svakog zločina. Čovječanstvo u cjelini podržava logiku uma, evoluciju, vještom manipulacijom božje volje i evolucijom.
Problem su katastrove koje čovjek izaziva namjerno, jer je svrha njegovog stvaranja samouništenje.

Pronalaskom vatre, električne struje i mnogih tehnologija, čovjek namjerno uništava prirodu. Misli tako treba, ne razumije i neće protiv uma, evolucije, no na kraju je ipak negativno u pitanju.










- 21:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

TRAČ ILI ISTINA

Trač nije, nego glas istine.

Više puta sam pisao da se prva voda na Zemlji pojavila u današnjoj Srbiji (naselju Inđija).
To me povuklo da istražujem još neke stvari, jer Srbija nije na dobrom glasu u svijetu.

Tako sam otkrio Srbi su najstariji narod svijeta, ove i jedine civilizacije, a ciklus od 24 mlrd godina završava za 25 godina.

Gramatika govornog jezika Srba je u mnogo čemu čišća od svjetski priznatih jezika.

Utvrdio sam da je u gradu Nišu mjesto sa najslabijim zračenjem na svijetu.

Matematičkim izračunom površine Srbije, proizilazi da u njoj postoji najviše zlata.

Pitanja se sama nameću, što će biti sa Srbijom u budućnosti.

Upozoravam, nisam vidovnjak niti čovjek sa razvijenim umom, nego se trudim postaviti takvo pitanje da dobijem potpun odgovor glasom istine. Znači, mišljenje i teoretska spoznaja su isključeni.

Idem dalje, Srbija će biti prva suvremena država sa valutom od zlata i državnom administracijom od volontera.

Ranije, a posebno sada, mnogi pokušavaju nešto dokazati sa Srbijom, međutim svi oni se drže knjiga, a one su pisane isključivo iz interesa. Knjige nemaju veze sa istinom, upravo kao što ni čovjek ne koristi znanje o prostornom vremenu.

Možeš biti priznati svjetski autoritet, no i to mišljenje je samo zabluda logikom.

Bilo na koji način čovjek je uvijek ovisnik i utopista trasiran evolucijom (najkraći put negativnom energijom do smrti).

Prema tome ovo ne pišem zbog čovjeka i čovječanstva, nego zbog razumnih osoba, a njih je svakim danom više.

Njima poručujem, jedini sam u svijetu što glas istine znam ispisati oktavom nota. Tako isključujem svaku pretpostavku i info krug zatvaram u potpunosti. Na svako jasno postavljeno pitanje, odmah dobijem potpuno jasan odgovor i mišljenja nema.

Mnogo je mudraca i razvijenih umova, međutim svi oni se služe tehnikama psihologije, što je suprotno slobodnoj inteligentnoj spoznaji.

Svi oni su izuzetno bogati informacijama, moje znanje temelji nulom bez informacija, točnije doživljajem realnosti, u koju je svakako uključena matrica inteligencije.

Ovom prilikom ne iznosim svoje mišljenje, niti je potrebno da mi netko tako uzvraća. Ako razumiješ o čemu pišem, utoliko bolje, ako ne neka tako ostane.

Naravno zainteresirani mi se mogu javiti na blogu i grupi. To ne znači da ćemo mijenjati mišljenja, nego mogu pokazati kako je jednostavno služiti se glasom istine. Glavni problem je da li taj netko ima muda prihvatiti istinu .- stanje kako jest.

Stvarno istina svakome skraćuje muke, međutim čovjek se jedino služi umom i to je glavni kamen spoticanja.

Težina tog problema je onolika koliko je ovisnik spreman prihvatiti doživljaj, razum i prirodne potrebe tijela.

Prosto se pitaj koja je svrha mnogih bogataša u svijetu, kad i oni svejedno umiru primitivno. Upravo su to mudraci koji su nekom silom stvorili bastione bogatstva.

Znanje temelji na tome da kao odrasla osoba imaš ponašanje djeteta.

Danas su djeca na teškim mukama, jer trebaju učiti od odraslaih, a oni sve krivo misle i rade.

Primjetno je da svi što nešto pišu, isključivo se služe informacijama logike, što je suprotno slobodnom znanju od doživljene realnosti.

Ti kao jedinka sa mišljenjem prema realnosti prirode, zračiš i značiš ponašanjem i djelima.

Možeš biti jaka sila, no to nije nikakva moć vrijedna znanja. Takvih je bilo i nema ih, progutala ih evolucija. Tek slijedi revolucija bez nasilja slobodnim znanjem. Ako voliš život, najmanji je problem da ovisnost preusmjeriš na doživljaj i u trenutku ćeš spoznati sve i to neće biti senzacija, nego istinski stvarno kako je trebalo biti od rođenja tijela.

Čovjek je izuzetno nečist dušom, zato je toliko nasilja, nemira i ratova u svijetu. Ako to ne možeš shvatiti, najprije manipuliranjem svjetla od mjeseca umjesto sunca, uskoro kad ta sila oslabi, moraš prihvatiti slobodu.


















- 20:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ZNANJE

Ako se pitaš odakle inteligentna moć iz centra svjetla sunca za svijetlost dana i noći svijeta, potpuno možeš znati od slobode doživljaja realnosti prirode.

Jedno prostorno vrijeme u doživljaju i znanju razumne osobe, istinski je stvarno inteligentnoj slobodi.

Pri tome valja dodati sloboda = nula ili vakuum (bez informacija).

Tehnički stvoren vakuum slično je inteligenciji.

Inteligencija = savršena neutralnost, izvodljiva nedjeljivim vodonikom (vodikom). Točnije na putu čišćenja prirodni elementi su primorani odbaciti i svoju strukturu.

Kako se to postiže?

Prostor i vrijeme ne možeš dijeliti, jer je bezuvjetno jedno u pitanju; čisto ili za čišćenje u krugu djelovanja sile gravitacije.

U centru sunca nema gravitacije, jer samo u toj točki energija prelazi u sliku (slično nultoj ravni slike u ogledalu). Znači, bez obzira kolika je pojava, u ogledalu je uvijek nula energije. Tako jednostavno znaš kako se usklađuje prostorno vrijeme (slično libeli).
- 13:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ISTINA

ISTINA

Živom tijelu od krvi i mesa, tijesnac grla je slično kao da visi o koncu. Tu se formira glas istine - dokaz za stvarno. Knedla u grlu je biološka kontrola nultog stanja. Kada knedla ne djeluje, znaš stanje je prirodno. Pojava knedle je prirodno upozorenje punjenja tijela i izbacivanje nečega što nije stvarno istinski.

Zato je istina na prvom mjestu općenito. Bez istine negativne posljedice su neizbježne.

Mehanizmom doživljaja, stvarno blokiraš želje uma (logiku negativnim potencijalom), što je dovoljno da krene eliksir volje i tako održi zdravlje.

Organizam tijela je prirodno savršen i služi samoostvarenju, ako čovjek ne želi drugo.
- 13:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LJUBAV

LJUBAV

Ljubav nije logika pojedinca kao što čovjek misli.
Isključivo, ljubav je odnos osobe prema životu, stvarno istinski inspiracijom, dokazom eliksira i volje, doživljaja realnosti, znanje
koliko čega tijelu treba.

Čovjek ne prihvaća slobodu doživljaja realnosti, jer je subjektivno ovisnik od energije. Sloboda stvarno nije energija informacija,
sila svijetlosti nečega, nego inteligencija savršenom moći. Moć je moguća u nedjeljivom ili nemanifestiranom.
- 13:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

UM

UM

Mišljenje, logika, nejasno, nije istinski stvarno, mutna slika, sjena ili duh.

Sve to od sadržaja što ne pripada organizmu tijela.

Slobodnim doživljajem realnosti, automatski znaš potrebe tijela, tim prije što se preventivno možeš poslužiti glasom istine.
Pitaš nerazumnog čovjeka u sebi da li sadržaj trebaš progutati ili ne. Knedla je nepogrešiva biološki prirodno.

Ujedno kada nešto trebaš izgovoriti ili tumačiti, glasom istine provjeriš da li je to stvarno tako, ili je samo mišljenje u pitanju, što nije dokaz.
- 13:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 12.01.2019.

IDENTITET


IDENTITET

Beba se rodi sa genetskim slabostima roditelja.
Lošim odgojem dijete pati u fazama puberteta, jer bez toga ne možepostati čovjek za društvo.
Ime čovjeku nije dokaz identiteta, nego subjektivna struktura.
Zbog toga je čovjek materijalni ovisnik, negativnom energijom uma djeluje od sadržaja čime puni tijelo.
Neizbježna šteta je rascjep ličnosti na dušu čovjeka i tijelo osobe.

Tumačenje postojanja, života i bilo čega u jednom prostornom vremenu, osmislio je čovjek, time manipulira i brani negativno.

Glupo je tumačenje da organizam tijela osobe funkcionira energijom. Time čovjek brani duh, neznanje, osjećanje emocija, pri čemu odbacuje slobodu prirodnim doživljajem realnosti. Na taj način svaki čovjek nešto misli, dok konačno nitko ne razumije niti zna ni osnovno u postojanju. To je prilika za negativno, taštinu, teoriju, pravdu zakonima, nasilje, vjeru u boga, uživanje, evoluciju i neljudsko ponašanje u cjelini.

Čovjek je umislio i realizirao suvremenost, međutim toga se jako plaši, jer je negativna progresija put samouništenju.

Svakako čovjek je pronašao vatru, struju, no ni jedno ni drugo tijelu od krvi i mesa ne trebaju, točnije time se tijelo ubija. Ovo se odnosi na veću temperaturu i višak kalorija, što čovjek naziva energija duše.
Umjesto priče o energiji tijela, svaki višak iznutra valja tumačiti kao bakterije, virusi, vatra i slično. Trajanje tijela osobe nije limitirano kao kod biljke i životinje, tim prije što svatko, običnim prirodnim redom i čistoćom, može koristiti moć umjesto silu, doživljaj umjesto osjećanja, znanje umjesto mišljenja, razum umjesto uma, jasnoću umjesto logike.

















































- 13:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.