Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

INTELIGENCIJA STVARNO UM NIJE

Namjerno, lukavstvom čovjeka, po rođenju bebama se razvija um, primitivno kroz materijalnu ovisnost.

Tako je čovjek sve uskladio sa vlastitim potrebama, željama i uživanjima. Velika glupost je gramatika govornog jezika, namjerno osmišljena i usavršena tako da se njome ne možeš izraziti o životu i postojanju općenito. U govornom jeziku nema istine, potrebne za dožuivljaj i znanje o jednom prostornom vremenu.

Izmišljen je sistem vrijednosti i novcem se sve određuje. Pri tome razum, red i čistoća nisu bitni.

Samim tim što čovjek stalno ovisi materijalno, zbog ubitačne energije mora misliti, što je dokaz da nikada ne može znati jasno, nego samo vjerovati i pretpostavljati.

Temeljem istine svatko može znati sve, međutim zbog čovjeka, glas razuma je potisnut zbog duha (energije uma).

Džabe prosipam bisere jednostavne istine kada ovisnici to ne žele. Volim život umjesto uživanja i ne sumnjam da će još netko slijediti moja iskustva, eto samo zato pišem abecedom a ne notama.

Vodonik (vodik) vakuum je i moć za održanje cjelina u prirodi. Međutim u centru sunca je apsolutni vakuum, stvarno vječna sloboda, gdje vakuum vodika prelazi u svjetlo ogledalo, apsolutni izvor svijetlosti dana i noći svakoj pojavi. Ta emisija je vječni krug ponavljanja.

Čovjek umom sve čini da nano tehnologijama pronađe jednostavni izvor energije. On to ne može uraditi jer su tehnologije potpuno komplicirane tehnike, bez prirodnog reda (odnos svjetla i svijetlosti). Točnije čovjeku treba struje u izobilju, no to nije moguće jer je on mora naplatiti.

Tesla je godinama radio na tome da iz zraka dobije električnu struju, međutim nije znao što znači jedno u smislu moći. On je išao logikom da iz jedne energije dobije drugu, što je skupo i glupo. Ne bih širio tu priču, jer svatko drži svoje mišljenje.

Ukratko ću samo podsjetiti da je izvor svijetlosti i svega u prirodi upravo apsolutni magnet sunca. Stvarno, džabe električna energija se dobije od jakih magneta, što je lako proračunati, slično postavljanju rutera za internet. Lukav čovjek imenuje vakuum magnetnom silom, s namjerom da je to opasno po zdravlje. Upravo magnetizam nije sila nego moć i nije štetno za živu prirodu. Čim je jače magnetno polje, doživljaj je potpuniji.

Ponavljam, umjesto elektrana na vodu, ugljen, plin, umjesto skupih i slabih solarnih panela, jednostavno postaviti jake magnete i eto struje u izobilju direktno.











Post je objavljen 27.01.2019. u 16:19 sati.