Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

TRAČ ILI ISTINA

Trač nije, nego glas istine.

Više puta sam pisao da se prva voda na Zemlji pojavila u današnjoj Srbiji (naselju Inđija).
To me povuklo da istražujem još neke stvari, jer Srbija nije na dobrom glasu u svijetu.

Tako sam otkrio Srbi su najstariji narod svijeta, ove i jedine civilizacije, a ciklus od 24 mlrd godina završava za 25 godina.

Gramatika govornog jezika Srba je u mnogo čemu čišća od svjetski priznatih jezika.

Utvrdio sam da je u gradu Nišu mjesto sa najslabijim zračenjem na svijetu.

Matematičkim izračunom površine Srbije, proizilazi da u njoj postoji najviše zlata.

Pitanja se sama nameću, što će biti sa Srbijom u budućnosti.

Upozoravam, nisam vidovnjak niti čovjek sa razvijenim umom, nego se trudim postaviti takvo pitanje da dobijem potpun odgovor glasom istine. Znači, mišljenje i teoretska spoznaja su isključeni.

Idem dalje, Srbija će biti prva suvremena država sa valutom od zlata i državnom administracijom od volontera.

Ranije, a posebno sada, mnogi pokušavaju nešto dokazati sa Srbijom, međutim svi oni se drže knjiga, a one su pisane isključivo iz interesa. Knjige nemaju veze sa istinom, upravo kao što ni čovjek ne koristi znanje o prostornom vremenu.

Možeš biti priznati svjetski autoritet, no i to mišljenje je samo zabluda logikom.

Bilo na koji način čovjek je uvijek ovisnik i utopista trasiran evolucijom (najkraći put negativnom energijom do smrti).

Prema tome ovo ne pišem zbog čovjeka i čovječanstva, nego zbog razumnih osoba, a njih je svakim danom više.

Njima poručujem, jedini sam u svijetu što glas istine znam ispisati oktavom nota. Tako isključujem svaku pretpostavku i info krug zatvaram u potpunosti. Na svako jasno postavljeno pitanje, odmah dobijem potpuno jasan odgovor i mišljenja nema.

Mnogo je mudraca i razvijenih umova, međutim svi oni se služe tehnikama psihologije, što je suprotno slobodnoj inteligentnoj spoznaji.

Svi oni su izuzetno bogati informacijama, moje znanje temelji nulom bez informacija, točnije doživljajem realnosti, u koju je svakako uključena matrica inteligencije.

Ovom prilikom ne iznosim svoje mišljenje, niti je potrebno da mi netko tako uzvraća. Ako razumiješ o čemu pišem, utoliko bolje, ako ne neka tako ostane.

Naravno zainteresirani mi se mogu javiti na blogu i grupi. To ne znači da ćemo mijenjati mišljenja, nego mogu pokazati kako je jednostavno služiti se glasom istine. Glavni problem je da li taj netko ima muda prihvatiti istinu .- stanje kako jest.

Stvarno istina svakome skraćuje muke, međutim čovjek se jedino služi umom i to je glavni kamen spoticanja.

Težina tog problema je onolika koliko je ovisnik spreman prihvatiti doživljaj, razum i prirodne potrebe tijela.

Prosto se pitaj koja je svrha mnogih bogataša u svijetu, kad i oni svejedno umiru primitivno. Upravo su to mudraci koji su nekom silom stvorili bastione bogatstva.

Znanje temelji na tome da kao odrasla osoba imaš ponašanje djeteta.

Danas su djeca na teškim mukama, jer trebaju učiti od odraslaih, a oni sve krivo misle i rade.

Primjetno je da svi što nešto pišu, isključivo se služe informacijama logike, što je suprotno slobodnom znanju od doživljene realnosti.

Ti kao jedinka sa mišljenjem prema realnosti prirode, zračiš i značiš ponašanjem i djelima.

Možeš biti jaka sila, no to nije nikakva moć vrijedna znanja. Takvih je bilo i nema ih, progutala ih evolucija. Tek slijedi revolucija bez nasilja slobodnim znanjem. Ako voliš život, najmanji je problem da ovisnost preusmjeriš na doživljaj i u trenutku ćeš spoznati sve i to neće biti senzacija, nego istinski stvarno kako je trebalo biti od rođenja tijela.

Čovjek je izuzetno nečist dušom, zato je toliko nasilja, nemira i ratova u svijetu. Ako to ne možeš shvatiti, najprije manipuliranjem svjetla od mjeseca umjesto sunca, uskoro kad ta sila oslabi, moraš prihvatiti slobodu.



















Post je objavljen 13.01.2019. u 20:49 sati.