Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

STVARANJE


Svatko se pita kako se općenito oblikuju pojave u prirodi?

Jedno prostorno vrijeme, inteligentno u centru, nama jasno svjetlo sunce, pojavama u prirodi izvor je svjetlosti dana i noći.

Sve se to ponavlja u krugu, brzinom svjetlosti, u smislu informatičke emisije kopija. Savršenstvo jedino može biti u centru prostornog vremena, upravo to vidimo po suncu. Jednostavnost življenja je u tome što vidimo izvor, doživljavamo to STVARNO kao prirodnu realnost. To je istina i slobodno znanje. Nema potrebe za vjerom, teorijom bez dokaza, jer jedno fizičko svojstvo elemenata i materijala, lako je analizirati. Ono što je sitno i nevidljivo, istinom se lako dodirne, samo čovjek bježi od toga, njegova misija je evolucija do samouništenja.

Temeljem glasa istine znam, za vidljivu pojavu treba 24 mlrd kopija svjetla. To zvuči nevjerojatno, međutim brzinom svjetlosti promatrač to doživljava u trenutku. Nešto slično kao kada od 24 slajda sličica na filmu, jasno vidiš bez prekida.

Put promjena informacija je neizvjestan, zbog energije (privlačenja i odbijanja).

Stvaranje žive prirode je od sjemena. Pri tome najbolji materijal za formiranje živih pojava je živa voda.

Kako doći do žive vode u prirodi, ako je poznato sve vode u prirodi nisu čiste?

Biljke fotosintezom stvaraju živu vodu, klorofil i elemente u obliku iona, što je potrebno za prehranu životinja i ljudskih bića. Naravno to je idealno, no ipak se sve dešava bez prirodnog reda i čistoće.

Poseban problem je čovjek, jer može miješati elemente i materijale tehnološki, visokim tlakom, temperaturom i energijom.




Post je objavljen 25.01.2019. u 20:09 sati.