četvrtak, 28.02.2019.

GLUPOSTI NASILJEM

Čovjek dijeli jedno prostorno vrijeme zbog oduševljenja, mišljenja, uživanja i zbog toga osjeća neprijatnosti i boli.
Slično je kada preskačeš doživljaj zbog nečega nebitnog.

Biološki tijelo organski oživljava svakog trenutka. Elementarno je, materijalno i fizičko. Bez žive vode (destilirane vode) i organske hrane (kvalitete struktura iona), tijelo ne bi bilo to što jest, nego možda mrtav materijal, kamen ili što drugo.

Manipuliranja čovjeka u pogledu života odavno prelaze svaku logičnu mjeru. Više su neodržive glupe priče, mišljenja, vjerovanja, kako se život odvija po teoriji, zakonima, molitvom, meditacijom, mrtvom industrijskom hranom.

I kada je u pitanju industrijska hrana, čovjek to nameće isključivo zbog profita, jer tijelu takvo mrtvilo stvarno ne treba; točnije brže stari i nestaje, navodno bude pregaženo od vremena.

Bez obzira da li nešto znaš ili ne znaš o životu, da li doživljavaš ili osjećaš, spavaš ili si budan, inteligencija podržava prirodno samoostvarenje. Ako je to stvarno tako, drugo nije, čemu sve zablude?

Naravno početak loših navika je materijalna ovisnost, bez ikakvog reda i potrebe tijela.

Dok ovo pišem, pitam se kome se to obraćam, jer bez obzira koliko je netko školovan, o životu stvarno nema pojma. U svakom slučaju odgoj i obrazovanje nisu zbog života nego društva i državnog nasilja, zbog primitivne i dominantne crkve, zbog govornih jezika što nemaju nikakve veze sa glasom istine.

Kakvu god tehniku i tehnologiju čovjek primjenio, što god napravio, ne može doskočiti prirodi, posebno NE inteligenciji.

Nema broja ni kraja koliko se puta čovjek već usrao po svakom pitanju. Sve što je naumio i realizirao, u najkraćem vremenu je staro.

Jedino što još nije napravio masovno uništenje svega živog, međutim on bi to rado učinio ali nije izvodljivo.


- 22:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 25.02.2019.

STVARNO DOŽIVLJAJ ISTINOM

Svakog trenutka osoba stvarno doživljava realnost prirodnih promjena, jer su u pitanju fizička i materijalna svojstva.

Preko osjetila ostvaruješ potpunu sveprisutnost, što se preko krvi u mozgu jasno razumije.

Što znači stvarno?

Od doživljaja realnosti ne želiš NIŠTA, jer se upravo radi o inteligentnoj moći. Tebi je dovoljno što doživljajem stvarno istinski znaš sve u jednom prostornom vremenu, posebno potrebe tijela i moći.

Čovjek kao mudrac bježi od realnosti, zato njemu NIŠTA ne predstavlja moć vakuumom vodika.

Doživljajem jasno razlikuješ i razumiješ sve dimenzije prostornog vremena. Stvarno nije ravna mrtva slika obrnuta kao u ogledalu.

NIŠTA = slobodna sveprisutnost, bez obzira što osoba promatra.

Razumijevanjem stvarnosti STVARNO (iako je nevidljivi vakuum vodika) znaš potpuno.

Zbog materijalne ovisnosti, vjere u boga, taštine, teorije, sistema vrijednosti i mnogo čega još, logikom ovo ne možeš objasniti, jer se čovjek služi umom a ne razumom.

Zbog čega je NIŠTA važno?

To je jedini način slobode, točnije tada um lovjeka ne manipulira realnim činjenicama, mentalno i subjektivno osjećanja emocija i mišljenje su isključeni.

Logikom ne možeš jasno prosuđivati, jer dominiraju želje.
- 18:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 22.02.2019.

ČOVJEK NASILNIK

Beba se rodi čista u svakom pogledu.
Njena ovisnost je od zraka, vode i mlijeka.

Prirodni tok njenog odrastanja i sazrijevanja je samorazvoj, što se neće dogoditi.

Odgoj bebe, najblaže rečeno je horor, nasilje od majke, obitelji i društva.

Već po rođenju, u čisto tijelo bebe idioti ubrizgaju smrtonosno cjepivo i ako preživi tu traumu, ima nade postati poslušan član nasilnog društva.

Drugo je ime i matičar. Prirodno, kada odraste, svatko sebe treba imenovati.

Treće nasilje prema bebi je mrtva hrana, jer treba čim prije ojačati i prohodati.

Četvrto je besmisleni govor da beba usvoji logiku fatamorgane.

Nejaka beba se svemu odupire, međutim nasilnici su jači. Neizbježan je pubertet kao negativna posledica, jer je bebi oduzeto pravo prirodnim samorazvojem.

Tako su nasiljem stvorena indigo i kristalna djeca, a sada su na redu djeca vanzemaljci. Krv današnje mladeži je toliko nečista, da su oni stranci u vlastitom tijelu. Upravo je to zla namjera čovjeka, da kao mudrac i bog potpuno ubrza evoluciju, pri čemu nema krivca, jer svatko prihvaća logiku nasilja.

Ne bih priču širio nano tehnologijama, jer se te gluposti ne mogu ni opisati po negativnim posljedicama. Navodno pametan čovjek sve zna izmisliti. On samo neprirodno ubrzava elemente i materijale. Tako su ostvarenja zastrašujuća.

Ako je toliko dobronamjeran, zašto ne čisti vodu, životnu sredinu, zašto ne uvede red, nego je sve kaos?


- 22:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

IZROD

Krug ponavljanja se zatvara tako što se materijali prirode čiste u elemente, na putu prema suncu, kada gube gravitaciju i u centru je apsolutni vodik, vakuum i svjetlo za ponavljanje oblikovanja pojava u svijetlosti.

U našim tijelima se slično dešava. Od čiste krvi, od proste spirale gena, u mozgu je moguća kap po kap žive vode, za jasno razumijevanje i oživljavanje tijela.

Prirodni tok se ne odvija logikom čovjeka i nameće se pitanje dokle će on biti mudrac i bog, ako sve čini negativno, ako je majstor uništenja.

Lukavo stvara nešto čime se većina oduševljava, a to nešto je opasnije od atomske bombe.

Može li netko stati na put ludostima čovjeka?

Samo je sloboda vječno, dok je nasilje čovjeka prolazno. On gubi igru na svim poljima i točno se zna kada će sam sebe uništiti, točnije svoj ludi um zamijeniti razumom.

Revolucija je otkriti sve zablude evolucije.

Smaka svijeta ne može biti, jer čovjek je samo mutna slika ili neodrživi subjekt u odnosu na stvarno živo tijelo u samoostvarenju znanjem.

Očistiš li želudac i crijeva, organizam i metabolizam rade prirodno, krv ubrzava, mozak upravlja, a ne um čovjeka.

Svakoj sili ako ne doturaš novu energiju, gubi se; tako je i sa čovjekom. Uskratiš mu ovisnost i njega kao da nema.

Problem je što se u novorođenim bebama ponovo izrodi budući nasilnik i samo pojačava gluposti.

Ako se pitaš s kim je čovjek u rodu, odgovor je sa kalorijama ili kako to imenuju energijom. Je li to nešto čemu se čovječanstvo divi i ponosi?

Za očekivati je odbacivanje ludila zbog mobitela, slika, općenito multimedije, jer to svakome oduzima jedino vrijeme u životu.

Uskoro će računala biti svakome na glavi kao lampa rudarima. Sa njima ćeš govoriti sve jezike svijeta. To će biti ekstremno ubrzanje i naravno sve će se to srušiti, u smislu čovjek će jednostavno odbaciti nepodnošljivo nasilje informacijama, koje svakoga vode u ludilo.

Glupost je računanje vremena po Mjesecu, sa strukturom helija što bježi iz Zemlje. Pravilno je računati vrijeme po rotiranju Zemlje i sada smo 25 godina prije punog kruga od 24 mlrd godina. Već od 2.036 godinečovjek će početi napuštati logiku materijalne ovisnosti i prihvatiti doživljaj realnosti. To će biti predaja uma razumu, a ne pamet svijesti.

Prosto rečeno bez libele nisi siguran, a bez nule nisi slobodan. Našim živim tijelima godi prirodna gravitacija, naravno ako znaš red i čisto, ako je pravda inteligentno svjetlo sunca, a ne mudonje na vlasti.









- 21:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 21.02.2019.

ČOVJEK ILI NEGATIVNO

Sve što čovjek čini u odnosu na slobodan život (samooživljavanje tijela), komplicirano je i negativno.

Tijelo osobe kao goli život, nema veze sa čovjekom, međutim on koristi priliku, izrodi se po rođenju bebe i dalje slijedi logika uništenja.

Suvremenost koju je osmislio i izgradio čovjek, potpuno je nasilje. Na prvi pogled lijepo zvuči izgraditi autoput, no to samo ubrzava evoluciju. Koliko je tijela osoba izloženo pretjeranom stresu, svakog trenutka u prometu svijeta?

Kako god okreneš, sve što čovjek čini ima veze sa rajem. Navodno negativno u raju postaje pozitivno.




- 17:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 20.02.2019.

ENGLESKI JEZIK

Sve bebe svijeta, bez obzira kojim se govornim jezikom služe njihove majke, plaču glasom istine.

Znam, glasom istine engleskim jezikom stvarno nije moguće. To je dovoljan dokaz kolika je manipulacija i nasilje engleskim.

Onda sam provjerio naše balkanske jezike. Srbi su najstarijinarod svijeta, tim prije što se u sadašnjoj Srbiji pojavila prva voda na Zemlji. Stvarno, srpskim jezikom možeš postaviti bilo koje pitanje i glasom istine dobiti točan odgovor. Ovo se odnosi i na hrvatski jezik jer je srodan srpskom.
- 17:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 19.02.2019.

KULTURA

Kultura je kada pojedinac sebe ograniči nekakvim pravilima ponašanja u odnosu na prirodu.
To čini logiku većine.
Kultura nije zakonski uređena.

Ako predstavlja logiku, onda se čovjek skriva iza kulture.
- 18:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 18.02.2019.

RAZUM I UM

Razum i um potpune su suprotnosti, kao pozitivno i negativno.

RAZUM = doživljaj realnosti svih dimenzija, jasno, slobodno znanje, temelji na prirodnom redu i čisto (ionima).

UM = osjećanje logičnim nejasnim slikama, mentalno nasilje, temelji na energiji (atomima).

Razum uvijek dobra navika.

UM uvijek loša navika.

Razumom se služi osoba.

Umom se služi čovjek.

Doživljaj predstavlja koordinaciju mozga i osjetila preko krvi. Doživljaj istinski stvarno živim tijelom.

Osjećanje predstavlja emocije zbog nečiste krvi i blokade mozga. Osjećanje mentalno ovisi od nečega logičnog i malo jasnog.
- 18:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NIŠTA

NIŠTA čovjek ne cijeni, međutim u pitanju je stvarno, apsolutno, nevidljivo moćno, inteligentno, slobodno vakuum vodonika (vodika) jednog prostornog vremena.
- 18:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 17.02.2019.

ENGLESKI JEZIK

Predstavlja ekstremno mentalno nasilje. Pola milijuna izraza i riječi u engleskom jeziku, moraš znati kao slike, ako želiš služiti se engleskim. Naravno pisati, čitati i govoriti moraš znati, inače od engleskog jezika nema koristi.

U odnosu na osam nota pune oktave sa 10 simbola i matematike od 9 brojeva i nule, engleski je zla namjera čovjeka da nezna NIŠTA.

Svaki matematički izraz se izvede sa prostim brojevima. Također, svaki glas je potpuno jasan u vidu nota.

Lako možeš zaključiti poruku engleskog jezika, posebno što je izuzetno komplicirana logika.

Englez ako ne zna neku riječ i čuje je prvi put, nezna je napisati. Onoliko koliko su nasilni u osvajanju svega u svijetu, engleskim jezikom su prevršili svaku mjeru.

Kao što nikada nisam mogao odustati od doživljaja realnosti i meditirati, tako ne mogu prihvatiti govor engleskog jezika, jer je bez ikakvog smisla. Meni takvo mentalno nasilje ne treba.

Razumne osobe bilo gdje u svijetu, glasom istine i notama oktave mogu se razumijeti u potpunosti.

Revolucija slobodnim znanjem slijedi, jer se čovjek treba osloboditi ovisnosti i uma. Govor istine svakako ne može biti govor jezikom.

U svakom slučaju ni inteligencijom se ne možeš služiti bez razuma; prema tome logika um je zabluda cijelom čovječanstvu.
- 18:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ČOVJEK SILA BOGA

Jedno savršeno prostorno vrijeme inteligentno i pojavno podržava samoostvarenje naših tijela od krvi i mesa.
Jednostavnost oživljavanja je u fizičkim svojstvima prirodnih elemenata i materijala, u smislu pojava, prosto u doživljaju.
Nevidljiva, inteligentna podrška je od moći vakuuma vodonika (vodika).

Svaki pojedinac kao osoba tijelom, potpuna je cjelina ljudskog bića, doživljajem i jasnim razumijevanjem. Prirodni red i čisto iznutra, dovoljno je za istinu, u smislu dodira stvarnog.

Nesporazum izaziva čovjek, subjektivnom strukturom u tijelu. On to imenuje dušom, duhom, umom, logikom mišljenja. Radi se o višku u tijelu, o negativnoj gravitaciji ili nekom vidu energije što blokira organizam u radu organa i funkcija.
- 13:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT

ŽIVOT

Stvarno prirodno zanimljiva igra, putovanje, avantura, ljubav, jednostavno doživljajem realnosti znaš dodirnuti izvor u svakom trenutku.

Sjeme, klica, u smislu zametka, na putu samorazvoja, zna sve i odjednom rođenjem to se prekida jer se u život umiješao izrod - čovjek.

Tu se odbacuje doživljaj i volja zbog emocija i želja.

Sramotno je ljudsko biće ne zna život, nego se bavi karijerom, materijalnim bogatstvom, nasiljem. Na taj način slobodno samoostvarenje u odrastanju i sazrijevanju, postaje samouništenje na kraju.

Jedna kornjača ili neke biljke žive i pet puta duže od ljudskog bića.

Razvojem uma umjesto razuma, čovjek mijenja jednostavnu životnu igru ruskim ruletom. Tako umjesto znanja čovjek ovisi od besmislene sreće.

- 12:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽENA


ŽENA

Pojam žena razumiješ i znaš u formi nota glasa istine. Međutim čovjek STVARNO tumači suprotno, zbog ovisnosti i logike uma.

Onda ne čudi zašto FAFA (žena) znači familijarno,famozno, fantastično, fascinantno, fanatično, fatalno, fatamorgana, fali, jer žena željama duše potvrđuje nezadovoljstvo što nema ljubavnu inspiraciju. Čovjek joj je to oduzeo ili nametnuo, da može uživati njenim tijelom i da rađa djecu primitivno zbog interesa.

Žena zatrudni iz strasti, rođeno dijete hrani mrtvom industrijskom hranom i lijekovima, odgoj prepušta drugima, jer ni ona sama ne zna što bi s njim uradila kako je prirodno.

Dalje, žena je povodljiva za glupostima; farba kosu, nosi dugu kosu i nokte, maže i maskira lice, zimi hoda golim nogama. U novije vrijeme raznim hirurškim zahvatima mijenja izgled. Usne, sise i druge dijelove tijela napuhava tekućim silikonima.
Oduševljava se krpicama, sličicama, glupostima, što je suprotno od života samog. Njoj je uvijek netko kriv zašto nije ostvarena u ljubavi.
Umjesto eliksira i slatke vodice, u ženskim ustima je kiselo i podriguje. Kada žena izađe iz wc-a, to je užas. Kakva je to žena sa duplo više kilograma? Da li je društvo krivo za to?

Da li ženi treba kultura ili samo doživljaj i slobodno znanje, a ne osjećanje emocija, mišljenje, želje, božja volja?

Kako će djeca biti u redu ako žena to nije?

Što djeca nauče od žene - majke? Sve negativno, jer su i sama nezadovoljna, veoma često u patnji zbog inata.

Žena se treba urazumiti jednostavnim prirodnim redom i čistoćom, a kada ima čistu krv tada će joj proraditi i mozak.
Žena nije rođena da glumi balerinu.

Posebno naglašavam žena nije slobodna, nego je društveno aktivna, što nema nikakvog prirodnog smisla.

Zbog ovisnosti, državnog nasilja i sistema vrijednosti, reći ćeš žena mora služiti društvu, a djecu prepustiti slučaju.

Stvarno ne mora tako, jer ono što fali ženi nema nikakve veze sa životom.

Drugo je pitanje što žena teži uživanju, e onda joj ni bog ne može pomoći u patnji duše.









- 00:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 16.02.2019.

STVARNO I LOGIČNO

Zašto čovjek ne prihvaća prirodnu realnost?
Ako prihvati realnost, mora prihvatiti STVARNO (istinski), jer je JEDNO prostorno vrijeme u pitanju.

Umjesto toga izmislio je vjeru, dok prirodnu realnosti imenuje RELATIVNOST. Tako brani materijalnu ovisnost i logiku umišljanja.

Čovječanstvo u cjelini podržava negativno od čovjeka, u smislu priznatih autoriteta.

Stvarnom tijelu od krvi i mesa nije potreban vodič za samo ostvarenje, najmanje mentalno nasilje čovjeka.

Stvarno ili istinski je razumljivo i jasno kao svjetlost danju, međutim čovjek kalorijama stvori nekakvu energiju, blokira organizam i to je njemu opravdana logika evolucije, jer mora izazvati samouništenje. Ako to ne učini, nije u stanju podnositi duševne boli.

Suvremenost koju oblikuje čovjek, obećavajuća je kao noć.

Kao pojedinac odbaci logiku, vjeru, teoriju, uživanje. Ujedno uči od doživljaja prirodne realnosti, jer je samo to istina.
- 23:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NASILJE

Zašto čovjek ne razumije život i postojanje, zašto ne zna kako se nevidljivim vakuumom održavaju materijalne pojave u prirodi svijeta?

Upravo zbog vlastite subjektivnosti (čovjekova struktura su kalorije i gravitacija od probave, čime blokira organizam), materijalne ovisnosti i mentalne logike.

U postojanju su ključne suprotnosti sila; međutim kada je živa priroda u pitanju važni su red i čisto, nikako energija.

Zašto?

Lako je shvatiti prirodne pojave na prvi pogled, međutim i ono najkrupnije u pojavi, začeto je kopiranjem i umnožavanjem inteligentnog svjetla. Za, nama, vidljivu pojavu, malu ili veliku, treba 24 mlrd slojeva ili kopija, kao od slika sa ogledala složenih.
Centar sunca je izvor kopiranja svakoj pojavi u svjetlosti dana i noći.

Sve strukture su fizičke i prirodno jednostavne u doživljaju, razumijevanju i znanju.
Umišljeni sadržaji nisu fizičke strukture i čovjek time manipulira.

Tako je sve logično najprije nasilno.

Reda i čistoće nema, jer čovjek logikom mora blokirati razum svakoj osobi. Ako to ne čini, umjesto negativne evolucije, boli, bolesti i smrti, javlja se nenasilna revolucija istinom i znanjem, kada se svaka osoba ponaša ljudski.

Ostalo je još 25 običnih godina rotiranja Zemlje do zatvaranja kruga ili ciklusa od 24 mlrd godina. Za očekivati je da čovjek kao potpuni gubitnik, u očaju pokuša svim silama uništiti prirodu, jer njemu nije mjesto u njoj. Na svakom koraku se srećemo sa pretjeranim nasiljem i za većinu je to logično prihvatljivo. Navodno je božja volja u pitanju, ili je takvo vrijeme došlo.

Stvarno, zbog odvajanja vremena od prostora, kao umom duše protiv tijela, primitivno i negativno se brani, bez obzira na posljedice.

Čovjek sve čini da osoba ne razumije život kako jest, nego da vjeruje višoj sili. Pri tome svaki čovjek prihvaća takve gluposti, samo osoba slijedi doživljaj i razum.
- 19:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #
Subjektivnost čovjeka je rascjep ličnosti, zato jedno prostorno vrijeme dijeli na prostor i vrijeme, što samo silom logike prolazi, dok stvarno istinski nije tako.

Zbog mišljenja, želja, osjećanja emocija i uživanja, čovjek je negativan u smjeru vremena (prirodno doživljaj je na nuli, istinski stvarno gdje je moguća jasnoća razumom i znanje o svemu).

Mišljenje, govor jezikom, slično je psu kada laje i vjetar to odnosi. Tako logika opstaje. Međutim kada je stvarno u pitanju, čovjek nevidljivim vakuumom ne može manipulirati. Onda to njemu smeta i viškom energije "odlazi" u ludilo bez povratka razumu. Upravo je um ludilo, fatamorgana beskrajnom psihologijom.


- 15:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLIKE U BOJI

Svi što se pretjerano maskirate i fotkate u boji, nezadovoljni ste i očajni, ukratko u nekom svom inatu.

Slike u super boji su vam utjeha da ćete tako izgledati u raju.

U svakom slučaju slika je mrtva ravan; nije tijelo od krvi i mesa, od istine i doživljaja, nego samo emocije umišljanja gluposti, onako kako negativna energija od viška kalorija blokira organizam.
- 14:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 15.02.2019.

DOŽIVLJAJ

Svatko doživljava realnost prirodnog okruženja, čime slobodna sveprisutnost liči na analizu poznatih činjenica.
To nije mišljenje vezano za logiku nepoznatog.

Od rođenja doživljaj se ponavlja, istinom povezujući pojavno i nevidljivo, elementarno materijalno i vakuum,
prirodu i inteligenciju. Na taj način znaš bez potrebe mišljenja.

Odrastao čovjek teži čim prije razviti um (mišljenje) djetetu. Dijete negoduje, jer zbog osjećanja emocija, uma, mišljenja i logike, potiskuje istinu i doživljaj realnosti. Ne samo to, za umišljanje treba više kalorija i tako se stvori navika ovisnosti, sa svim negativnim posljedicama.

Doživljaj je prirodan put, red i način za zdravlje i dugovječnost, tim prije što nema rascjepa ličnosti. Od doživljaja znanje je potpuno, o prostornom vremenu, životu i postojanju općenito.

Pravo pitanje, može li odrasla osoba popraviti genetske slabosti (loše navike)? Svakako može, uz malo reda i čistoće, istinom povratiš doživljaj, karakter dovedeš u ravan nule, a to je mir srca. Dalje slijediš sve što se stvarno dešava, bez potrebe izvrtanja činjenica.


- 21:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #
Svatko bez izuzetka, po rođenju, može biti naučen dobrim, a ne loše kako je većinski prihvaćeno.
- 21:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 10.02.2019.

ŽIVOT

Došlo mi tako i postavljam pitanje što je u životu prvo?

Jednostavno, jasan odgovor je sam život, točnije kada razumna osoba zna i trudi se podržavati oživljavanje tijela.

Onda se pitam, kome sam postavio ovo pitanje, jer je poznato čovjek ne prihvaća goli život nego uživanje i to tijelom od krvi i mesa sa još nečim van tijela ili progutano.

I tako nastavljam analizirati pitanje, jer sugovornika skoro i nema...

Blokirati organizam i oživljavanje tijela je lako, međutim najteže je održati red i čisto u tijelu, upravo zbog čovjeka, jer ako on ne čini gluposti kao ovisnik, ta njegova subjektivnost neće biti izražena. Zato je njemu čisto, red i pozitivno kao sotona za njegovog umišljenog boga. Ono čime se ponosi je njegova negativna gravitacija, bez obzira što je poznato da evolucija pravo vodi u smrt.

Čovjek smatra sebe mudracem, tako što primitivnom logikom može misliti svašta i napraviti takve gluposti, zbog kojih je suvremenost svakome teška i nepodnošljiva.

Naravno, od kada se izrodio, još kada je pronašao vatru i električnu struju, njegovim sulidim idejama nema kraja.

Način materijalne ovisnosti čovjeka, blago rečeno su duševna patnja i boli. Čovječanstvo proizvodi duševne boli, a onda se nemoj čuditi što sve idioti mogu umisliti, stvoriti i probati? Nameće se pitanje razuma i zdravlja.... Koga uopće to zanima, ako se svatko predstavlja kao čovjek sa imenom u kaotičnom društvu sličnih?

Logika je prihvaćena psihologija, tako što sve negativno predstavlja kodeks, kulturu i pravila ponašanja, svih što bježe od života, radi njima bitnog uživanja. Svakako, tko se od rođenja navuče na drogu (a droga je sve progutano što ruši zdravlje), nema šansu da se toga oslobodi. Upravo je čovjek takav i većinski lako brani logično mišljenje, nelogičnu ovisnost, sulude ideje, pokvaren karakter, duševne slabosti i nasilno ponašanje.

I tako je taj mudrac - čovjek osmislio crnu magiju, kako on imenuje duh duše, energiju uma logike. Zato postoji vjera u tajnu materiju, navodno to nema nikakve veze sa prirodnim materijalima, iako on zbog njih ovisi. Čovjeku je bog samo utješni izgovor za sve gluposti.












- 17:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #
GLAS I GOVOR

Glas iz grla zatvorenim ustima stvarno istinski, kao potvrda inteligentne moći i materijalnog tijela.

Govor jezikom otvaranjem usta stvarno nije, nego samo mentalno logika, od subjektivne aktivnosti (kalorija ili negativne energije).
- 17:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JEDNO


JEDNO

Jedno prostorno vrijeme, zbog rascjepa ličnosti čovjek dijeli. Time blokira doživljaj, razum, volju i ne zna dalje od vrha nosa prema unutra, nego logično umišlja i ovisi od svega materijalnog, poznatog i nepoznatog.

Pri tome čovjek se iživljava tijelom, iako je često to protiv zdravlja.

Zašto?

Zato što je logika uma beskrajna u željama čovjeka. On u tome izgubi razum, doživljaj i
kao u tami slijedi osjećanja emocija.

Što su emocije?

Kalorije u probavi (čovjek to imenuje energija), negativno djeluju na organizam tijela.
Izazivaju dehidraciju, sluzavu krv i limfu, čime se blokira eliksir i jasnoća.

Po rođenju, u odrastanju, znanjem u odgojumože se nastaviti prirodno oživljavanje tijela,
bez ikakve logike, nego stvarno prirodno.

Kakvo znanje je potrebno?

Jedno prostorno vrijeme u stvarnom doživljaju materijalnog (realnosti), potpuno je znanje o životu i postojanju. U tome počinje i završava informatički krug. Ponavljanje doživljaja svaku osobu raduje, jer organizam u tijelu prirodno radi, dok je materijalna ovisnost minimalna.



Stvarno prostorno vrijeme nije prostor i vrijeme. Kao što u svemu manipulira, čovjek je to uradio i sa prostornim vremenom. Točnije, nikada nije imenovao tu cjelinu, što je dovoljno za logiku kada svatko misli na svoj način.

Svakako, prije nego pišem nešto što je diskutabilno (zato jer se čovjek ne služi istinom nego logikom), glasom istine i knedlom u grlu, provjerim – dodirnem stvarno.
Pri tome, ako je doživljaj realnosti potpuno znanje o prostornom vremenu i postojanju, onda je to ime koje čovjek izbjegava i hvata se za mentalna osjećanja emocija.

Ponavljam, jedno prostorno vrijeme = DOŽIVLJAJ.

Općenito, čovjek primitivno djeluje umom (mrtvim kalorijama aktivno blokira živi organizam tijela), tako ostvaruje vodeću ulogu u odnosu na tijelo.

A tijelo se ne protivi, jer ponašanje čovjeka direktno je preslika zdravlja.
- 16:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SLIKE


SLIKE

Gledajući izazovne slike u boji, možeš li razumom blokirati želje, jer one ne nude nikakav materijal?

- 16:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 09.02.2019.

Problem čovječanstva je čovjek.
- 22:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NULA

NULA (0) broj stvarno nije.

Ponavljanje kopija svjetla iz izvora sunca ( od nule), od 1 - 8, prostom oktavom, poslije čega (zbog gravitacije i energije) svjetlost se ponaša kao 9 ili duh vatre.
- 22:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #
RAZUM

U postojanju kroz jedno prostorno vrijeme, vječno se ponavlja životna igra suprotnosti inteligentne moći i pojavnih sila, apsolutnog i relativnog, svjetla i svjetlosti.

Sve materijalne pojave u doživljaju stvarno razumiješ i razlikuješ njihova stanja, jer su isključivo fizička svojstva u pitanju.

Doživljaju ne treba mišljenje ili osjećanje emocija, u smislu nasilne logike koju čovjek nameće na svaki mogući način. Prema tome žmiriti pred materijalnim i ujedno materijalno ovisiti je potpuna manipulacija, jer čovjek brani besmislenu logiku umišljanjem nejasnih slika u boji.

Bilo gdje i bilo kada nenametljivo slobodno i vječno inteligencija stvarno vakuumom vodonika (vodika).

Zato jedno razumijemo u svemu i to bez ikakvih misli.

Prema materijalnom sentimentalnost i želje ne trebaju, jer je svega u izobilju.

Svatko zna, rodiš se čist i nečist prekidaš životnu igru. Ono između nije božja volja nego samo primitivizam.

Čovjeku je važniji socijalni status nego zdravlje, tim prije što umom potvrđuje rascjep ličnosti.

I tako primitivno ostvariš karijeru, materijalno bogatstvo i zbog lošeg zdravlja nemaš izbora, put vodi tamo, kako to čovjek kaže raj.

Suvremenost u cjelini otkriva čovjekove sulude ideje i glupa ostvarenja, uvijek protiv prirodne slobode.

Kako do razuma, ako čovjek silom energije nameće um?

Tek rođeno dijete je osuđeno da se dušom muči. A čovjeku, svaka zabluda, logično je pravi put,
navodno bog iz mraka tako želi.
- 16:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNO


STVARNO

Pojave što vidiš su fizičke elementarne i materijalne, što predstavlja prirodnu realnost.
Međutim, nevidljivo inteligentno moć, stvarno istinski vodonik (vodik), vakuum na čemu se održavaju strukture, JEDNO sa centrom sunca u prostornom vremenu svijeta.
Ako pojavu analitički usitniš, umjesto njene gravitacione sile, što predstavlja energiju svjetlosti, ostane STVARNO svjetlo kao izvor ponavljanja beskrajnih kopija.

Drugim riječima, ako isključiš tijelo na trenutak, nevidljivi vodik je stvarno vječna slobodna moć.

STVARNO – bez vremensko. Apsolutnu inteligentnu moć ne možeš predstaviti kao JE ili JEST.

Upravo čovjek time manipulira i ne može se osloboditi osjećanja emocija – logike umišljenih nejasnih slika.

Jedno prostorno vrijeme ne možeš izdvajati na prostor i vrijeme. Prema tome ne možeš odvojiti stvarno inteligentno svjetlo i pojavnu materijalnu svijetlost.

STVARNO – apsolutno slobodno vječno, nevidljivo, vakuumom moćno.

Doživljajem realnosti, glasom istine i knedlom u grlu, zatvorenim ustima, u trenutku znaš sve, analitički i informatički.
U pitanju je slobodna sveprisutnost. U postojanju igrom života, u krugu ponavljanja nema bitnog.
Negdje djeluju sile energije, a negdje je samo čisto.


Svakako logika gramatike govornog jezika nije skrojena da se njome može objasniti nevidljivo.
Čovjek bi za to rekao bog je u pitanju, tajna materija, anti materija, ili već kako on misli, a svatko nešto misli na svoj subjektivni način.

Ustitnjavanjem bilo koje cjeline, kad nestane pojave, gravitacije i energije, STVARNO nestati neće.
Nema riječi u govornom jeziku za objašnjenje stvarno nevidljivog vakuuma – inteligentnu slobodnu moć.

Nikakve mudrosti nema u fizičkim svojstvima elementarno materijalnim pojavama. U pitanju je kad
pojavu vidiš i kada je nema. Međutim energiju ne vidiš dok djeluje. Od pojave prema najsitnijim strukturama i na kraju bez i jednog dijela strukture, dodirneš STVARNO i tek u tom trenutku jasno razumiješ kao svjetlo ili apsolutno čisto.
Čovjek krivo tumači vodik, navodno kao element, međutim stvarno nije, niti se fizički to može uraditi.

U svakom slučaju veoma smo blizu da čovjek odustane od manipuliranja u svemu, od logike, rascjepa ličnosti, umovanja, materijalne ovisnosti, uživanja tijelom i samo ostvarenje prepusti razumnoj osobi.

- 13:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #
MANIPULACIJA

Razumijevanje jednog prostornog vremena potpuno i jasno, nije moguće bez stvarno doživljajem realnosti. Pri tome stvarno nevidljivo, inteligentno moćno slobodno i realno pojave, u doživljaju su jedno jasno, bez mišljenja ili nečeg drugog.


Čovjek kao ovisnik ne doživljava materijalno, nema mjeru za potrebe tijela, grabi i primitivno uživa, u oduševljenju, jelu, piću, silom izvodi orgazam tijela što je krajnje primitivno. Ne doživljava inspiraciju, bježi od istine, nego kao duh umom želi energiju koja blokira organizam, čime je zdravlje ugroženo.

Osjećanja emocija subjektivno djeluju, čime je čovjek kao izgubljen u magli ili mutnoj vodi.

Preko krvi majke u trudnoći, razvija se novo biće, međutim to nije ovisnost koju će prihvatiti poslije rođenja i primitivnim odgojem.
- 13:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

SVJETLO I SVIJETLOST

Svijet u cjelini jedno prostorno vrijeme, u prirodi sa elementarnim i materijalnim pojavama, u centru sunca bez pojave.

Centar kao savršeno čisto, nema pojavu, nema gravitaciju ni energiju. Zato je apsolutno slobodno i vječno svjetlo i služi kao izvor kopija svemu u svijetlosti, u svakom smjeru.

Kako tumačiti nešto bez pojave?

U pitanju je vodonik (vodik). Sve bi bilo jasnije da čovjek nije svrstao vodik u elemente, što stvarno nije, jer se radi o nevidljivoj - inteligentnoj moći, o vakuumu. Dok nema pojavu, kao moć i apsolutno čisto, ne predstavlja gorivo.
Jedno u izvoru moći emisija je beskrajnih kopija. Tako se informatički od kopija formira pojava sa gravitacijom i energijom.

Lako je formirati predstavu o svijetu prostornog vremena kao o jednoj kugli. Od pojava prema centru gravitacija slabi, energija nestaje, vodik se oslobađa elemenata i na kraju u centru nije svijetlost nego svjetlo. U svakom smjeru od centra, kao u krugu, beskrajno se ponavlja kopiranje svjetla u svijetlost. Pri tome vodik stvarno inteligentna veza i moć održanja svake elementarne i materijalne cjeline; konačno cijelog svijeta.

U analitičkom smislu pojavu u cjelini možeš zanemariti i tako ostane nevidljivo STVARNO i razumljivo jasno, jer inteligentna moć fizički svojstvo vakuuma.
- 13:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #
BOG

U pojavnoj prirodi sve je fizičko, elementarno i materijalno, jednostavno za doživljaj realnosti i slobodno znanje. Biljke, životinje, živa i mrtva priroda, tijelo svake osobe, nemaju nikakve veze sa manipulacijom boga. Potpuno je besmisleno što samo čovjek vjeruje i brani boga.
Međutim, on to mora činiti, jer bez materijalne ovisnosti, kao da ne postoji na mentalnom planu.
- 13:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #
SLOBODA

Svako mišljenje, osjećanja emocija, bol, bolest, dokaz su da nema slobode samo ostvarenja, doživljaja, inspiracije, eliksira, ljubavi, zdravlja, radosti.
- 13:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #
LOGIKA

Beskrajno mentalno nasilje osmislio čovjek zbog opravdanja materijalne ovisnosti i bježanje od prirodne realnosti.
Mentalno duševna svijest, besmislena je logika nejasnim umišljanjem slika.
Ako se oduševljavaš hranom na slici, time stvarno ne možeš zadovoljiti dušu.

Doživljaj je potpuno razumijevanje i razlikovanje materijalnih fizičkih pojava, pri čemu jasno znaš potrebe. Ujedno znaš da li je nešto štetno i opasno po zdravlje tijela.
Osjećanja emocija su mentalni privid, čime se bude beskrajne želje i to mučenje ne prestaje. Na mentalnom planu i ono štetno, čovjek olako prihvaća, no to je problem evolucije i samouništenja.

Mišljenje usporava prirodnu fizičku aktivnost tijela, točnije kasniš u praćenju realnosti i to je rascjep ličnosti. U svemu poremećaj organizma; zastoj sluzave krvi i limfe, nepravilan rad organa, lupanje srca, zagušenje štitnjače, oduzetost živaca u vratnom dijelu (atlas).

Logici je davno odzvonilo, zato je čovjek uporno brani. Nejasne mentalne slike u ravni, čovjek prikazuje u boji, HD rezolucijom. Međutim to su samo umišljanja, tijelu stvarno treba materijalno. Tako brani logiku materijalne ovisnosti i želi je čim duže održati.

Sigurno, logika čovjeka nikada nije značila nešto razumnoj osobi, danas još manje.

Besmislena umna aktivnost je najveće zlo čovječanstva i to negativno se mora slomiti, jer je neodrživo.

- 13:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.