ponedjeljak, 26.12.2016.

LJUBAV

Samo igrom u djetinjstvu razviješ ljubavni odnos prema životu i taj obrazac kasnije služi za ljudsko ponašanje u svemu.
Čovjek u obitelji i društvu, sve čini da dijete razvije um, što je ekstremno primitivno. Zato su biljka fotosintezom i životinja instinktom napredniji od čovjeka.
Tijelo osobe ljudskog bića je nešto drugo i kada je čovjek u pitanju, uvijek je u drugom planu, jer se on nameće kao vodič, navodno zna evolutivni put do smrti. Izrođena duša je već rascjep ličnosti, još ako se ne prihvati realno stanje kao uživo čisto, pravično i jasno, jedino možeš očekivati manje ili veće živčano rastrojstvo kroz razne umišljene boli.
I tako danas u suvremenosti svega krivo postavljenog, čovjek je kulturan, normalan, pametan svjestan, materijalno ovisan, karijerista, vjernik, moralista, demagog, mjesečar, logičar, samo nema vezu sa životom i bez ljubavi jedino može uživati primitivno u nekakvoj duševnoj tami osjećanjima emocija.
Ako se fluidima krvi i limfe oživljava tijelo, čovjek nije u stanju održati minimum da se to neometano prirodno ponavlja.
Može on to nego neće, njegova je uloga čim prije do smrti (uživanjem, gutanjem mrtvih materijala, oduševljenjima, stalnim stresom, grčem, nasilno, da srce nema mira, da prije oslabi organizam, a onda je smrt izvjesna od neke bolesti).
Ni sa kim ne možeš popričati o životu, jer je stvarno predstavljen kao tajna ili božja volja.
Međutim tu i tamo po netko nekome je sumnjiva uloga čovjeka sa umom i istražuje kako održati razumno stanje. A to je prirodno jednostavno, svođenjem svega na čisto po pravdi, kao što je nula u svemu slobodan centar.
- 10:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 23.12.2016.

USKORO

Državne administracije sve čine da čovjeka drže u materijalnoj ovisnosti. Sa jedne strane je navodno neutralna teorija (iako samo do razine logike psihe), zakonska pravda kao osmišljena demokracija kada svatko većina trpi iako ne može podmirivati ni mjesečne račune. Sve to zbog karijerista u politici, jer se dobro štite da se održe.
Industrija mrtve hrane i lijekova forsirano drži čovjeka pod kontrolom, da slučajno on ne prihvati realno stanje, pobuni se i krene u revoluciju znanja.
Stalnim krizama u svijetu pojedinac mora misliti, biti nesiguran i nadati se najgorem. Njemu je omča oko vrata i tješi se što je još uvijek među živima.
A politički je lako napraviti incident i aktivirati sve svjetske medije. Onda čovjek u strahu nema izbora i umjesto socijalnog preživljavanja, prati najnovije vijesti.
Takvim primitivnim igrama je odzvonilo odavno i još dvadesetak godina tome mora doći kraj. Većom silom čovjek će odbaciti potrebu za logikom psihe uma i prihvatiti realno stanje, onako kako je jednostavno prirodno.
Pojedinac je jako vezan za mjesec, u najmanju ruku kao da je izvor svijetlosti od sunca. Teoretskom demagogijom, crkvenim učenjima, medijima, čovjek više vjeruje horoskopu iz novina nego što zna kakvim se zdravljem služi. To je logika umišljanja psihom kao u snu, upravo zbog utjecaja helija sa mjeseca. Ako helij izaziva plimu i oseku, svakako utječe na krv i limfu i zato se čovjek čudno ponaša.
Što se treba dogoditi u skorije vrijeme?
Bez ljudskosti čovjek će probati sve što još nije, po pitanju novih tehnologija, tajnih izuma, u svemu što ima veze sa materijalnim bogatstvom i uživanju kao u raju.
Sve to je samo evolucija čime se bliži smrt svega krivo postavljenog, jer od izvora svjetla prema svijetlosti, od prostora prema vremenu, poznat je najkraći put, a ne logikom čovjeka.
Čovjek kao nasilnik će doći u teško stanje očaja i odustati od nasilja jer nema nikakvog smisla, niti se to može održati kada utjecaj helija sa mjeseca uskoro oslabi.
To slabljenje zračenja biti će izazvano jačim utjecajem sjevernjače (polarisa) i venere (vege). Što bi rekao Bosanac mjesec će ga konačno popušiti, a čovjek prihvatiti tijelo jer je do sada uporno odbacivao realno stanje.
I tako će početi nova ljudska civilizacija, uvođenjem reda, recikliranjem svega, proizvodnjom prirodne hrane, prečišćavanjem vode, bez gladnih, bez očajnika, jer ionako svega ima u izobilju.
Moderan avion, brod ili podmornica, po cijeni mogu zadovoljiti socijalne potrebe jednog naselja, a toga u svijetu već ima previše.
Čovjek će i poslije znati negativno, međutim biti će odlučan da samo bira pozitivno.
Sve posljedice promjene klime, biti će zaustavljene kada se odbaci industrijska proizvodnja.
Potreba za strujom jednostavno je preko solarnih panela.
Stvarno nema potrebe za nasiljem, za tajne, ako svatko prihvati slobodu što konačno zna realno stanje, uživo preko ljubavi iznutra i ne mora to platiti novcem ili zdravljem.
Pognute glave filozofi, političari, sada bogati, lako će prihvatiti jednostavnost i baviti se vrtom pored kuće.
Svi željni glamura moći će probati vile bogatih, jer neće biti na cijeni.
Konačno će doći do usklađenja, do priznanja libele i nule, do inteligencije svjetla izvora, a to je samo vodonik (vodik) i sada tumačen kao nešto drugo.
- 12:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

MISAO

Misao = jasno od realnog stanja i čiste krvne slike.

Misli = usporeno kao želja zbog logike (psihe ili uma), kada višak energije umrtvljuje osjetljive živce.

Znam - slobodno kao izvor.

Mislim - ja preko nečega indirektno.
- 11:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 21.12.2016.

BEZUVJETNO LJUBAV

Bezuvjetno ljubav = život, inteligentno slobodna neutralna veza vakuumom prostornog vodika; izvorno svjetlo svakoj informaciji, elementu, materijalu i pojavi u samoostvarenju u vremenu svijetlosti danju i noću, bilo gdje i bilo kada.

Ljubav životu = elementarno i materijalno samoodržanje cjelina u prostornom vremenu.
- 16:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 20.12.2016.

ŽIVOT STVARNO VODONIK

Život stvarno vodonik (vodik), inteligentno slobodno vječno svjetlo vakuumom apsolutna moć centra za samoostvarenje svakoj informaciji, elementu, vremenskoj pojavi u svijetlosti dana i noći.

Kloniranjem informacije o izvoru pojavi se sila i svojom energijom se bori za opstanak u vremenu.

Svaka cjelina je individualni univerzum, kao unikat.

Vodik (vodonik) je kao majka svemu stvorenom sa realnim analitičkim stanjem.

U raznim jezicima čovjek je imenovao vodonik kao hidrogen što stvarno nije točno. Tako su se mnogi termini odomaćili, čovjeku služe za logično mišljenje, no njima ne može izraziti stanje vlastitog univerzuma. Upravo je namjerno napravljena takva zbrka i dalje se širi, da slučajno čovjek ne otkrije manipulacije i umjesto logične evolucije do smrti, okrene se revoluciji stvarnim znanjem, jer se glasom istinom lako vežeš na inteligenciju izvora.
- 21:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 17.12.2016.

ELEMENTI



Elementi
Kada ne prihvatiš realno stanje prirodnih elemenata u promjeni materijala, direktno imaš mentalni problem od nekakvog logičnog višeg elementa.
To je dokaz da život stvarno ne voliš, nego želiš nešto drugo što nije bitno i na tome gubiš jedino vrijeme za samoostvarenje.
- 10:30 - Komentari (1) - Isprintaj - #

INTELIGENCIJA

Inteligencija
Sve realno bilo gdje i bilo kada, stvarno možeš znati jasno ako se poslužiš inteligencijom moći svijetla izvornog centra jer je slobodan i neutralan život.
- 10:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 16.12.2016.

ZAPIS VREMENA

Zapis vremena

Zbog promjena stanja elementarnih pojava, vrijeme u svijetlosti promatraču promiče.
Međutim prostor i vrijeme su jedno, tako je život vječna sloboda.

Kako se bilježi vrijeme?

Jednostavno.
Svaka informacija nošena je energijom gravitacione sile. Odlaganje informacije je u centru na nuli, jednostavno u vakuumu. To je hologram inteligentnih zapisa, gdje je pohranjeno vječno vrijeme i uvijek jasno. Informacije ne smetaju, jer je to izvedeno savršenom moći svjetla (savršeno čistim stanjem kada praktički nema informacija za analizu vremena).
- 17:58 - Komentari (1) - Isprintaj - #

UM ČOVJEKA

Za jasnu vezu sa realnim stanjem bilo čega, osobi služe pet osjetila i nije potreban um čovjeka kao vodič.
Osjetila uživo prenose sve dimenzije prostornih slika i tako uživo jasno znaš o čemu se stvarno radi. Taj utisak je znanje kao pečat vremena (tog trenutka ili sekunde, a bio si neutralan). Upravo je osoba tijelom neutralna, a kada čovjek vodi tijelo za nos, onda je to negativan um.
Onda zbog uma misliš logično, vjeruješ, sebično ovisiš i uživaš.
I dalje zbog uma čovjeka nema eliksira za inspirativnu ljubav, jer on ne voli život nego želi uživati u nečemu što je odabrao.
- 10:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 13.12.2016.

VAKUUM

Vakuum?

Po teoriji prostor bez zraka i to je bez veze rečeno, tek toliko da dalje možeš logično o tome misliti.
Po crkvenom učenju duh i to je utopija zbog vjere u boga (život).

Sve to je suvišno i prostom terminologijom možeš sve opisati i znati, samo ako ideš redom kako te vode činjenice.

E sad, vakuum ne može biti nigdje nego u centru te moći prostora.
Suprotno od vakuuma je vrijeme neke sile na suprotnoj strani, ako za analizu uzmeš kuglu.

Za tebe je bitno da tijelo oživljava vakuumom a blokira se gravitacionom silom. Sve informatičko je gravitaciono silom dok traje u spiralnoj promjeni stanja.
Spirala ne postoji u centru nego prema periferiji na strani gdje je vrijeme.
Zbog vakuuma u hipofizi mozga (pinealnoj žlijezdi, zaštićenoj kao u centru svijeta), iz krvi se izdvaja kap po kap destilirane vode i tako realno stanje može biti stvarno jasno i dalje znaš bez pamćenja i mišljenja.
To se dešava kao izdvajanje eliksira u želucu i crijevima, posebno u grlu prema mozgu.
Zato je bitno znanjem, kad voliš život i realno stvarno pomažeš oživljavanju tijela prirodno.
Zadržavanje organizma zbog govora jezikom ili gutanja, otvorena usta blokiraju organizam i umjesto oživljavanja tijelo dehidrira kao riba na suhom i stari.
Inteligentno u centru kao slobodnoj nuli život je nedodirljiv da ne bi došlo do narušavanja konstante vječnosti. Zbog loših navika tijelo kao pojava evoluira, rodi se iz sjemena u vodi i ugasi zbog vatre od viška kalorija.

Vrijeme se održava što sila bježi od savršene čistoće inteligentnog vakuuma centra. Pri tome sila je izgubila informacije o sebi i počinje se ponovo obnavljati. To je netko nazvao reinkarnacijom i nije znao objasniti do kraja, nego ostavio svakome da logično misli i nikada ne spozna do kraja.

Inače u prostornoj kugli nije moguće da neka sila prođe centar moći, jer iz perspektive svijetlosti u središtu je savršeno svjetlo.
Tako je bilo gdje u prostoru vakuum hologramski neutralan.
Pojavama vakuum ne smeta zbog konstante slobode, zbog neutralnosti nule.

I tako energija je kao mlada ili stara duša na putu obnavljanja.

Kroz režnjeve mozga filtrira se krv i kap po kap izdvaja destilirana voda vakuumski. Tako imaš jasnoću uživo kroz mutno tijelo od krvi i mesa.

Ovakve pričice pomažu da odbaciš sve negativno i jednostavno voliš život, kada stvarno realno zdravlje održava vitalnost.
- 12:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 12.12.2016.

BUDNOST

Usporedi mačku, psa sa čovjekom i tako ćeš razlikovati u čemu je stvar.
Čovjek se zaključa u kući u sobi, hranom što je uživao u njoj, idejom, mišljenjem i od tjeskobe sanja.
Budno može spavati svatko sa čistom krvi, jer takvom brzino kroz mozak praktički spavanje i nije potrebno.
Spavaju oni kojima su sjebani osjetljivi živci. Čistoj osobi to ne treba. Odmor ne treba i svakome u ljubavi ili onome što isključivo analizira realne činjenice da bi znao život.
Mišo kako god ulaziš u jasno, prema centru, gubiš energiju, ali postaješ moć inteligencije. Drugim riječima ako potpuno isprazniš tijelo, garantirano ćeš pokrenuti eliksir, a to je najbliže realno stanje stvarnom životu.
Ajd ovo ću staviti na zid, neki to vole čitati tako spontano napisano.
Mišljenje je tjeskoba psihe, a znanje je stvarno sloboda.
E sad, u pisanoj formi, sve možeš iskriviti ako ne znaš staviti termine gdje im je mjesto u nizu izražavanja.
Obzirom da čovjek govori onako kako logično misli, to i ne može biti jasnije od magle.
Bez obzira što su mnogi završili visoke škole, po pitanju života baš ne znaju ništa, jer su stalno razvijali um, a to je kao kada hodaš u tami bez svjetla. Na drugoj strani realno stanje je svakome jasno i jednostavno da uživo pokreneš ljubavnu inspiraciju.
Život ima smisla kad znaš, a ne kada misliš.
- 09:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT

Svatko treba razlikovati savršeni život od oživljavanja tijela u vremenu elementarnih prirodnih promjena.
To je slično razlikovanju svijetla izvora od svijetlosti koja slijedi.
U centru nema vremena, sloboda je stvarno. Van centra informacije kasne, sudaraju se sile, mijenjaju se oblici.
Upravo život inteligentno vakuumom moći nenametljivo je početak i kraj svemu, zato što je savršeno čist prostor i hologramski neutralno prilika je stvarno za realno samoodržanje svega stvorenog.
To u knjigama tako ne piše, tim prije što čovjek manipulira taštinom, vjerom, moralom, gramatikom jezika, kulturom, sviješću, nekakvom normalnošću što je logično, ali je suprotno od realnog.
Kad sretneš osobu na prvi pogled je normalna, međutim u njoj može biti ekstremni nasilnik čovjeka sa posebnom idejom da napravi štetu.
Eto, teoretski nema rascjepa ličnosti, međutim upravo je to najprije prisutno u odnosima.
I život ne možeš znati ako uživo ne podržiš inspirativnu ljubav.
Nitko tebi ne brani da logično misliš međutim takvom krađom vremena život nije ni malo jasno.
Koga god da pitaš što je život, on će izraziti svoje mišljenje, zato i u knjigama nema definitivnog odgovora. U svakom filozofu samo je maskirani čovjek, demagog, genijalac ili političar, svejedno.
Sa bebama je sve čišće ako izuzmeš genetske slabosti. Također sa naivnom budalom i istraživačem života nemaš problema u odnosu, jer nemaju skrivenih loših namjera.
Samim tim što je netko karijerista, već je pod maskom, već je odbacio istinu i nešto mulja ispod žita, a takvim ponašanjem sigurno ne zrači kao jednostavna ljubav.
- 08:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.