subota, 16.11.2019.

BEZ NASLOVA


Mišljenje je potvrda svega lošeg u karakteru i ponašanju čovjeka.
Naizgled nebitno, mišljenje je protiv zdravlja, vitalnosti, dugovječnosti, općenito protiv života.
Tko misli, za takvu subjektivnu i mentalnu aktivnost treba kalorije, treba mnogo toga progutati, što je već izgubilo svojstva žive prirode i dalje je samo nasilje energijom. Gutanje mrtvih sadržaja izaziva navike ovisnosti, pretjerivanje u svemu, duševne slabosti i boli.
Misle normalni, kulturni, vjernici, školovani, međutim time potvrđuju sve slabosti.
Na drugoj strani ne misle bebe, slobodno odgojena djeca, razumne osobe i budale. Logikom uma se ne služe, ne osjećaju primitivnim emocijama, nego prirodno doživljavaju temeljem fizičke realnosti.

Sve umišljeno od čovjeka, ideje i ostvarenja svake vrste, isključivo služe njemu za brzo oslobađanje, kada se nađe u nevolji, kada ne može podnositi boli.
Subjektivna energija (ono što nije prirodna gravitacija tijela od krvi i mesa), svakog trenutka napada osjetljive nerve. Kad se kaže psiha, to znači uznemirenje živaca, onih naj osjetljivijih, kada prolupaš i počneš otvarati usta i govoriti jezikom bez kontrole iz mozga.

U bilo kom krugu ponavljanja, svemu dođe kraj. Tako i čovjeku dolazi kraj, suludo se koprca, nano tehnologijama pokušava ubrzati stvari, a to jednostavno znači odavno je u govnima i pokušava se spasiti. Politika, konvencionalna i biološka oružja, nuklearke, nekontrolirani laseri, ratovi i sve čime smo ugroženi, služe da se izađe iz ludila i da se udahne čist zrak negdje gdje suvremenost nije uzela maha.
Sve što je bilo predmet strogo čuvanih tajni, ubrzano se iznosi na uvid javnosti, tim prije što je čovjek izgubljen i sluđen, odavno ne zna što čini, niti je odgovoran za suludo ponašanje. Čak i novac gubi smisao, jer je na pomolu spoznaja života bez kvalifikacije vrijednosti po mišljenju čovjeka.

Internet i informacije općenito, navodno za dobrobit čovjeka, upravo nekontroliranom energijom ruše sve pred sobom.
Ni prema čemu više nema gledanja kroz prste, nego plati i radi što si naumio. U svakom slučaju ishod svakog projekta čovjeka je negativan.

Ako je to tako i stvarno je lako dokazati, tko će u budućnosti zamijeniti čovjeka?

Upravo njemu nije bilo mjesto u prvoj i jedinoj ljudskoj civilizaciji, bar ne u mjeri i na način kako se on bahato ponaša prema svemu.

Priču ne trebam širiti, no uskoro, kada se rodi beba ona će samo ostati razumna osoba, a nikako čovjek sa umom i duševnim potrebama, slabostima i bolima.

Kvalificirati život kao lijep ili ružan je bez veze, bez ikakvog smisla. Naprosto u jednom prostornom vremenu, sa inteligencijom i energijom, nema slučajnosti, nema manjka ni viška, poznato je gdje i kada počinje čisto ili nečisto.

Kako se braniti od ludila?

Najprije voli goli život, neka to bude obrazac povjerenja i volje. Nadalje oslobodi osjetila i njima poveži mozak sa prirodom.
Počni se navikavati na istinu, zatvori usta, mucaj, najzad ćeš i nešto jasno čuti u ušima, a to je upravo poruka doživljaja i oslobađanja svake vrste, ovisnosti, nasilja i želja.

Ne bježi od smeća, jer ako to činiš i dalje ostaješ žrtva mišljenja kroz inat. Shvati život jednostavno nije uništiv, samo kada je čisto u pitanju.

Sve izazove strpaj u jedan koš i razumom izađi iz tog smeća. Tu je karijera, materijalno bogatstvo, uživanje, posjedovanje, brak, djeca, društvo, država. Život nije kompatibilan s tim kvalifikacijama što je čovjek osmislio.

Čovjek je samo izrod, gost i prolazna duša sa prepoznatljivim rokom trajanja. Na drugoj strani tijelo od krvi i mesa razumne osobe, može uvijek biti kao novo, bez roka trajanja, bez boli.

Ako si duže u negativnoj zoni, nastavi tako jer kraj je blizu. Ako kreneš unazad, put je svejedno dug do početka kada si bio čist.















- 17:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 09.11.2019.

ŽIVOT I ČOVJEK

Život stvarno podržan nevidljivom inteligencijom i pojavom materijaliziran. Na taj način najmanje što može biti i svijet u cjelini imenujemo univerzumima. Svaka cjelina po svojstvima je univerzum, svejedno da li je najmanja ili najveća.
Informatički uzeto jednostavno je analizirati i znati sve, jer su u pitanju fizičko materijalne strukture, jednostavno rečeno prirodna realnost, bez obzira na promjene stanja i oblika.
Beba po rođenju, tijelom od krvi i mesa, realno oko sebe doživljava stvarno. To je za nju istina o životu, zato je mirna i strpljiva u odrastanju i sazrijevanju.
Za razliku od bebe, doživljaja i potpunog objektivnog znanja o životu, čovjek subjektivno to nije u stanju, jer on iskače iz okvira realnosti, misleći život prividno i na kraju je njemu to logika kojom se u svemu služi. Zbog takvog mentalnog ponašanja, kao po kazni, primitivno osjeća emocije i vođen je time. Materijalna ovisnost upravo je dokaz mentalne strukture, jer za um treba mnogo kalorija ili energije.

Pogrešno je vezivati se za mišljenje, emocije, logiku, vjeru, teoriju, kulturu, moral, zakone, oduševljenja, uživanja ili posjedovanja, tim prije što su sloboda, mir, razum i strpljenje uvijek prvo.
Inat, ljubomora, poremećaj karaktera, sve su to kvalifikacije kad fali ljubav i povjerenje.

Prirodne katastrofe, požari, orkani, zemljotresi, cunami, opasne bolesti, sitnice su u odnosu na mišljenje jednog čovjeka sa nasilnim autoritetom kakav je bio Hitler. Ako zbrojiš sva mišljenja čovječanstva, suvremenost je stvarno velika prijetnja životu. Čovjek nema tijelo, nema nos ni rogove, međutim ekstremno je opasan, jer bez ikakve kontrole umišlja sulude ideje, realizira ih i za čovječanstvo je to normalno.

Beba postaje čovjek tako što on mora posrati to čisto i nedužno biće. Najprije smrtonosnim cjepivom, mrtvom vodom i mrtvom hranom.
Tako će beba razviti um, naučiti misliti - sanjati raj van okvira prirodnog izobilja. Pubertet je dokaz nasilja pomahnitalog uma nad organizmom tijela. A kad se stvori navika, nju je teško mijenjati. Zato svaki čovjek zna logiku svih svjetskih gluposti, a ne zna potrebe tijela za očuvanje zdravlja, vitalnosti i dugovječnosti.

Beba, takva kakva jest, čovjeku je kao vanzemaljac dok ne nauči misliti i ponašati se kao on. Samim tim on je uvijek protiv života. Za utjehu tješi se primitivnim uživanjima.

Prirodno je učiti i znati od bebe, međutim za čovjeka njena čistoća nije autoritet.




- 12:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.