utorak, 18.06.2019.

VODONIK, VODIK, HIDROGEN

Fizičko svojstvo: vakuum
Rasprostranjenost: beskrajno, vječna sloboda, stvarno

Nevidljivo, inteligentna moć, apsolutno čisto, svjetlo bez informacija energije vremenskih pojava.

Logiku teorije oblikuje čovjek što bježi od istine. Uzeo je sebi pravo da vodik svrsta u kemijske elemente. Na taj način razvija um, bježi od razuma, doživljaja realnosti, znanja i jedino brani pretpostavke. Čovječanstvo nema informacije o jednom prostornom vremenu, postojanju i životu općenito. Umjesto fizičke inteligencije, priznata je umna fatamorgana IQ i EQ.

Svi konteksti logike, sve kvalifikacije, maksimalno se usavršavaju iz prostog razloga da netko od razumnih osoba (samo ih je 0,7 % na svijetu), ne razotkrije život od čega čitavo čovječanstvo bježi.

Novac jednako fali bijedniku i bogatome, čime je čovječanstvo u mat poziciji po pitanju slobode doživljaja stvarno realnog i konačno znanja u cjelini.

Džabe novac, autoriteti, kada je svatko mentalna žrtva nečistom dušom. Jedino budala voli goli život i upravo živi koliko želi.

Sve je razotkriveno, samo je tehničko pitanje kako umjesto primitivne logike i evolucije, pokrenuti nenasilnu revoluciju slobodnim znanjem.


I ponavljam zbog onih koji ne vjeruju nego analiziraju. Apsolutno čist prostor je vakuum vodika i to 24 km u centru nama vidljivog sunca. Gledanjem u sunce kroz dvije rupice, ne šire od 1 mm, gubi se blještavo zračenje i ostane samo stvarno vakuum vodika. Zbog energije svjetlosti vremenskih pojava iz svakog smjera, doživljaj centra sunca je kao živo ogledalo boje silicija. Zašto živo ogledalo, zato što ne izvrće sliku, apsolutno je čisto bez informacija.

Sve drugo van centra sunca su informacije vremenskih pojava u svijetlosti dana i noći zbog rotiranja Zemlje. Prema tome vrijeme je energija elemenata i materijala.
Sve je fizičko.

Zablude nema, jer se istinom lako sve zna. Svijet je ograničen jednim prostornim vremenom. Tko misli (svaki čovjek), pita se što je van svijeta? Upravo je slobodna inteligencija vječnost moći beskraja vakuumom vodika. Priča o antimateriji nema nikakvog smisla i naravno samo čovjeku služi, da vjeruje u gluposti i misli o njima.

Znači, materijalna ovisnost, strast, novac i želja za rajem, čovjeka čini nasilnikom najprije u vlastitom tijelu od krvi i mesa. Iako je živo tijelo objektivno, čovjek subjektivno jačom energijom, djeluje mentalno i sve zablude su u tome.













- 21:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

POSTOJANJE

Stvaranje i održivost elemenata i materijala u prirodi sa isključivo fizičkim svojstvima, nije moguće bez inteligencije.

Upravo je u tome kamen spoticanja, jer čovjek ne prihvaća vakuum vodika za beskrajno vječnu slobodnu inteligenciju.

Ovo se lako provjeri glasom istine i knedlom u grlu.

Prema tome, svijet kao najveći univerzum (individualno svaka je pojava cjelinom za sebe univerzum) je jasno definiran jednim prostornim vremenom. Svjetlo iz centra i ostala svijetlost su suprotnosti beskrajne igre apsolutne čistoće i energije. Tako se svijet stalno širi.

Za jasno razumijevanje i znanje svega dovoljno je ponavljanje doživljaja realnosti. Tada se istinski mali univerzum tijela osobe uskladi sa univerzumom svijeta. U doživljaju čovjeka nema, jer on manipulira osjećanjima emocija i naravno sam sebe osuđuje da misli, umjesto da sve zna. Međutim, posljedica razvoja uma iz djetinjstva, je prepreka čovjeku da sve prepusti razumu osobe. On se muči i podnosi boli jer je tako navikao.

Ne treba mudrovati jer pojave u prirodi na periferiji svijeta i sunce su centru, stvarno su u direktnoj vezi.

Tako na nebu imamo savršeno Sunce (u centru od 24 km apsolutno vakuum vodika) i Mjesec strukture helija sa Zemlje. Ukupno je 10 kugli (to je pravilan izraz) i preko 750014 zvijezda.


Ova priča ne temelji na mišljenju, logici i pretpostavkama, nego isključivo na glasu istine i knedli u grlu.

Dalje je zanimljivo, ljudska vrsta je prva i jedina civilizacija. Zapravo svijet je bio izuzetno čist, no pojavom vode na Zemlji, razvija se i ljudska vrsta. Priče o milijunima i milijardama godina nema nikakvog smisla, jer se sve dešava manje od 7000 godina.

Kada su milijarde u pitanju, za oblikovanje pojave stvarno treba 24 mlrd kopija svjetla sunca. Drugim riječima, pojava je neodrživa bez toliko slojeva vakuuma vodika, u svakom smjeru strukture. Istražio sam to nije princip holograma.

Čovjek se ionako buni protiv svega, jer ga logika uma tako tjera. Naravno on vjeruje svakoj gluposti, samo da je od priznatog autoriteta.

E taj nisam.

Radujem se jednostavnosti što svaka osoba u životu može doživljavati i samim tim znati sve na račun istine. Znači isključiš mišljenje, doživljavaš realnost i znaš sve.

Dugo se služim glasom istine i knedlom u grlu, zato ne treba nikakva popularnost. U pitanju je preusmjeriti evoluciju u smjeru nenasilne revolucije slobodnim znanjem. Valja čovjeka namamiti da sam pristane odustati od mentalne subjektivnosti uma, zbog razuma, slobode, vitalnosti tijela, zdravlja i dugovječnosti.

Na djelu čovjek je destruktivan u svemu. Ne spada u znanje kada čovjek silom vatre, tlaka, struje, elemenata i materijala, proizvede čudovište. Konačno i on treba shvatiti da ljudski vijek nije ograničen. Znači, uz malo pažnje, reda i čistoće, svatko može pobijediti lošu naviku materijalne ovisnosti.


Ne čudi se, ne misli, nego razmisli (analiziraj samo ono što znaš).

















- 20:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 15.06.2019.

LOGIKA

Pogledajmo malo što mišljenje skriva.
Kada ovisnik izazove rascjep ličnosti, pored stvarnog i živog tijela od krvi i mesa stvori se subjektivnost, uvijek negativno i tako čovjek mentalno misli.
Kao što je ponos najveći poremećaj karaktera, tako je i mišljenje bježanje čovjeka od istine, od stvarno realnih činjenica.

Još dalje od istine, mišljenje postaje svakodnevna logika i time se čovječanstvo služi.

Zbog logike napredni um postane demagog.

Priznati demagog je filozof sa jako razvijenim umom.

To nije kraj, jer izrazito razvijeni um, čovjeka čini genijalnim.

Sve bi to bilo u redu, međutim u pitanju je negativan kontekst potencijala, primitivizam, bahatost, nasilnost.

Suvremenost je jeziva i upravo izlazi iz ove kratke priče.

- 15:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 14.06.2019.

SLOBODA

Preko slobode promjena stanja materijala i elemenata prirode, sveprisutno bez umišljanja, istinski stvarno, ponavljanjem doživljaja realnosti, razlikuješ, razumiješ i znaš inteligentnu moć vakuuma, svih suprotnosti postojanja i života u jednom prostornom vremenu.

Kako?

Pojava je vidljiva tek od 24 mlrd kopija svjetla iz centra sunca. Prevedeno na 24 sata smjene dana i noći, od svijetlosti energije pojava, sloboda nije ugrožena, nema tajni, jer je fizička i materijalna priroda u svemu jasna.

Suprotno slobodi, um čovjeka u tami nutrine, kao u kavezu, nema izbora, mora osjećati promjene u prirodi, mentalno, prividom logičnih emocija. Iz djetinjstva stečene loše navike umišljanja teško je mijenjati, jer logikom uma čovjek postaje nasilni vodič igre života objektivnom tijelu.

Ovisnik, očajnik, emotivac, primitivac logike evolucije, čovjek vjeruje lažima zbog želja i raja, od kada se izrodio stalno većinskim čovječanstvom brani suprotno istini.

Posljedice primitivizma su duševne slabosti, boli, bolesti i neizbježna smrt. Sve to za čovječanstvo je opravdano i odobreno vjerom u božju volju.

Zbog manipulacije božjom voljom, čovjek ne voli život, nego isključivo želi i umišlja uživanje fatamorganom raja.


Gazeći preko istine čovjek ne prihvaća inteligenciju. Umove i genijalce vrednuje skalom IQ i EQ.

Uvijek ponavljam, za mentalno ponašanje čovjek nije kriv. On se grčevito bori da se broj razumnih osoba u svijetu ne povećava, jer će time njegova nečista igra biti otkrivena i odbačena. Zato od čitavog čovječanstva samo je 0,7 % razumnih osoba, a među njima samo dvoje znaju STVARNO. Afirmativno njih dvoje, čovječanstvu će prvo pokazati jedino mjesto u svijetu sa živom vodom. Tako će čovjek iz interesa, konačno prigrabiti istinu i razum, a onda shvatiti u čemu je logika primitivna.

To dvoje će postati autoriteti čovječanstvu, tek kada budu prihvaćeni. Njima znanje ne fali, samo je problem kako manipulativnu logiku umišljanja preusmjeriti na razum. Točnije, kako odbaciti loše navike, osjećanja emocija, mentalni kavez, a prihvatiti istinski stvarno.

U jednom prostornom vremenu, svjetla u centru sunca i ostatka svijetlosti svijeta, sentimentalnost nema, niti izuzetaka, dobro i loše su jednako sloboda.







- 20:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ISTINA

Zbog čega čovjek ne prihvaća istinu?

Manipulira logikom i čovječanstvo je većinski brani sa 99,3 %.

Zbog čega vjera u boga?

Ponovo zbog logike "slobodnog mišljenja", jer ni tada istina nije moguća kao STVARNO, svatko je za sebe najpametniji.

Zbog čega čovjek ne prihvaća inteligenciju?

Njemu je JEDNO nelogično. Primjera radi, jedno prostorno vrijeme, on ipak dijeli na prostor i vrijeme. Ne bi on ni sebe dijelio od tijela, no viškom kalorija ipak postiže jaču gravitaciju i vodi životnu igru, sve u negativnom.

Točnije, čovjeku je inteligencija NIŠTA. Na taj način ne prihvaća ni apsolutnu moć, u smislu izvornog svjetla sunca, za kopiranje pojava svijetlosti.

Čovjek slično manipulira i gramatikom govornog jezika, sve sa ciljem da pojedinac nikada ne odustane od umišljanja, jer ako to uradi, neće biti čovjek nego razumna osoba i onda sve manipulacije moraju biti odbačene.

I dalje, vodik je 100 % vakuum, međutim za čovjeka je logično kemijski element.

Logika je potpuno primitivna i nasilna, baš po mjeri čovjeka, jer zagovara materijalnu ovisnost, evoluciju, uživanje.


Upravo je i istina čovjeku nešto logično. To se odnosi i na ljubav.


Na svaki način logika je prvo.


Recimo, rodi se beba tijelom od krvi i mesa, stvarno fizičko biće, ali za čovjeka je ipak božansko. To znači beba će biti podvrgnuta svim glupostima, jer mora proći faze puberteta (prirodno to ne mora) i konačno postati čovjek sa logikom mišljenja, znači uvijek misli i nikada ne zna istinu ni običnih pojava.

Za čovjeka jedno sunce u svijetu, nije jedno nego ih ima mnogo.

Iako je ljudska civilizacija prva i jedina, za čovjeka postoje mnoge i to svuda u svemiru. Naravno to su samo pretpostavke, ono što se može spoznati glasom istine i knedlom u grlu, to on ne prihvaća.


Želje za rajem su njemu logika na način da u prirodi ništa nije stvarno. Ponovo NIŠTA u suprotnom značenju.


Svijet stvarno nije bez kraja, tim prije što sve počinje. Nema ostvarenja bez početka, bez kopiranja slojeva koji se ne kvare u životu.

Ono što je podložno promjeni stanja, samim tim i starenju, upravo su elementi i materijali. Vodik nije to.


















- 20:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 09.06.2019.

STVARNO

Sve, apsolutno temelji STVARNO, bez obzira da li je vidljivo ili ne.
STVARNO znaš glasom istine i knedlom u grlu, jer je na tom mjestu živo tijelo usklađeno kao na nuli. To i jest veza sa inteligencijom jednog prostornog vremena svijeta.

Istina STVARNO kao nula, sklad je svih suprotnosti (pozitivnog i negativnog, crnog i bijelog, prostora i vremena, znanja i mišljenja, doživljaja i osjećanja).

Tako je sunce stvarno (nula, vakuum ili svjetlo kao inteligentna moć) za svijet u cjelini. Odavde do sunca, toliko je još sa one strane. Sve pojave svijeta, usmjerene su energijom svijetlosti prema suncu, točnije prema centru sunca. Glasam istine jasno znam bljesak sunca je promjera 178 km. To je maksimum energije svijeta i dalje prema centru ona se gubi i prelazi u čišće stanje, vakuum vodika, svjetlo ili inteligentnu moć. Upravo svijetlost pojava definira promjer nultog ogledala sunca i to je 24 km. U beskrajnom krugu apsolutno čistog svjetla i promjenljive svijetlosti, vječno opstaje jedno prostorno vrijeme.

Nije slučajno zašto je dan 24 sata, zašto 24 mlrd kopija svjetla treba za stvaranje pojava u svijetlosti energije. Na individualnom planu razlikujemo jače i slabije energije pojava, međutim konačni univerzum je uvijek jedno prostorno vrijeme, usklađeno, jednako inteligentno i nečisto, jer suprotnosti pokreću igru tog života.
- 14:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 08.06.2019.

MIŠLJENJE

Mišljenje nije analiza zatvaranjem jasnog info kruga, nego beskrajna logika pretpostavki.
U pitanju je loša navika zbog materijalne ovisnosti i način neprihvaćanja istine. Samo autoritet (doživljaj realnosti) prevodi logiku uma u istinsko razumijevanje i stvarno znanje.

Čovjek kao materijalni ovisnik daje sebi pravo da jedino o životu ne ovisi. Na taj način prednost daje božjoj volji (sebi, mudracu), u smislu opravdanja želja i svega negativnog. Vjeruje da nikada ne može spoznati život. Tako prihvaća evoluciju samouništenja, naravno zbog raja.
Čovjeku je život u tijelu osobe samo prolazna kategorija, zato ne doživljava stvarnu realnost i brani teoriju relativnosti. Ujedno ne razumije potrebu čistoće, reda, zdravlja, vitalnosti i dugovječnosti, jer je u obvezi uništiti tijelo i konačno osloboditi dušu. To bi on uradio veoma brzo, međutim ne podnosi jake boli.

Preko pretjerane ovisnosti, do viška kalorija, negativne energije, kiseline umjesto eliksira u tijelu, umišljanja, govora jezikom gluposti, do ponašanja rascjepom ličnosti,
svaki pojedinac čovječanstva se bahato ponaša i većina to brani. U obrani negativnog koriste se "fine" maske, tako logika u cjelini sama sebe podržava.

- 18:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PAŽNJA

Na fizičkom planu pažnja pokreće eliksir i voliš život.
Umišljanje želja za nečim, druga je priča.
Sebe (mentalnu strukturu) prepusti tijelu gdje se život stvarno ponavlja.
Prati dah (udah i izdisaj na nos), jer kisik iz zraka dopire do stanica tijela.
To izaziva strpljenje, povjerenje, doživljaj realnosti, mir, znaš i razumiješ život.

Zrak nije duh nego fizički dio stvarno realne prirode.
Drugo je pitanje što je nevidljiv, svakako je fizičko svojstvo, kao i inteligencija vakuumom vodika.

Kada je zdravlje u pitanju, zrak sadrži malo kisika (u zagađenim sredinama manje od 5 %), zato valja piti živu vodu, 100 % kisik, u smislu strukture iona svih elemenata prirode.


Iz mrtve industrijske hrane, u probavi kroz tijelo, manje od 1 % može poslužiti zdravlju. Ostalo je stvarno otpad. Upravo otpadni plinovi u tijelu djeluju kao duh i zato čovjek ne razumije jasno, nego osjeća i umišlja logična priviđanja.


ISTINA = STVARNO (dodirnuto i tada znaš jasno).


EGO = INAT, daleko od istine, od stvarnog doživljaja.


Vjerovati autoritetu je glupo, jer logičnom uvijek fali istina (doživljaj u smislu znanja).

Da dodirneš Ajfelov toranj, trebaš otići u Pariz. Također, da dodirneš život, trebaš iz mentalne logike uma dodirnuti sve slojeve organizma tijela.

Upravo se praćenjem daha to postiže.

Inače u stvarno fizičkom tijelu od krvi i mesa duha nema. Nedefinirana struktura plinova u probavi hrane, imenovana je kao duh u pozitivnim smislu, međutim u pitanju je nešto fizičko što strukturom blokira organizam. To možemo nazvati djeluje kao duh, nepredvidljivo.


Kao što se iz Zemlje oslobađa helij i skuplja kao struktura mjeseca, slično se dešava od kiselih plinova u organizmu. Time čovjek usporava krv i umišlja stvarnu prirodnu realnost u vidu obrnutih slika. Tako je stvorena logika uma i osjećanja emocija. Čovjek tako mjesečari i levitira fatamorganom svijesti.



































- 18:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 01.06.2019.

AUTORITET

Život je apsolutni autoritet.
Prema tome, kada je život u pitanju, trebaš dodirivati vlastiti autoritet.

Kako se to radi?

Bez obzira da li hodaš, stojiš, ležiš, uvijek i na svakom mjestu, možeš usmjeriti pažnju na stvarno - istinski život, tako što ćeš koncentracijom na tijelo ostvariti ugodan doživljaj realnosti. Onda tako nastavi analizirati već poznato. Na taj način poznato, u smislu jasnog razuma, sigurno vodi do istine i tada znaš sve o životu.

Na ovaj način zaustaviš mišljenje, jer je um naporno priviđenje. Um su neostvarive želje i nisu potrebne golom životu, nego samo jedna volja u ponavljanju doživljaja.

Besmisleno je i štetno o životu čitati iz knjiga ili vezivati se za nekakav autoritet, kao što su taština, vjera i teorija. Čisto i red zbog zdravlja, stvarno nisu mogući po zakonu.

Ponavljam, pokušaj se isključiti iz svega i analiziraj neku temu o životu. Slijedi to, jer analiza nije napor, niti je mišljenje.
Mišljenje je logika suprotnosti od realne prirode, slično kao slika u ogledalu.

Ne budi čovjek nego osoba.

Odnos sa bilo kim je politika, zato razumno vodi tu igru. Nikada ne dozvoli da u odnosu stvoriš sebi neprijatelja, jer ćeš biti progonjen, najprije od umišljanja.

Goli život je materijalna kategorija, međutim ne pripada sistemu vrijednosti. Nikakav materijalni gubitak nije vrijedan života. Ako imaš problem od strane nasilnika, daj i više nego što traži, jer valja očuvati život. Čovjek je nepredvidljivi ovisnik i nasilnik, čuvaj se svakoga tko misli i služi se logikom.

Logika je fatamorgana bez činjenica, odbaci to mentalno smeće i navikavaj se na doživljaj.

Osjećajni su uvijek opasni emotivci, zato prvo razum, a kada znaš razlikovati crno i bijelo, potpuno jasno, nećeš prizivati neprilike.
- 18:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #
Život kao stvarno svaka osoba zna istinskim doživljajem realnog.

Čovjek to ne može, jer mentalno logikom osjeća.


Razgovor sa čovjekom je kao sa slikom u ogledalu, uvijek bez istine, obrnuto kao negativ.
- 17:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

INTELIGENCIJA

Inteligencija = vakuum = stvarno = slobodna moć = apsolutno.

Čovjek se služi logikom uma i on ovo ne razumije. U pitanju je savršeno čisto. Primjer, svjetlost dana i noći dokaz su energija svega stvorenog. Suprotno tome je svjetlo centra sunca, upravo bez energije, vakuum i inteligentna moć stvarnog ogledala čitavom svijetu.

Obično ogledalo daje obrnutu sliku. Također i tehnički vakuum je nešto drugo.

Kako tumačiti vakuum?

Svaka pojava je oblikovana strukturom elementa ili materijala i to na način slojevima svjetla sunca. Radi se o vodoniku (vodiku), za čovjeka je kemijski element, a stvarno nije. Stvarno prostor je svuda sa vremenskim pojavama. Izuzetak je centar svijeta, svima vidljivo sunce, gdje pojave nema. Sunce vidimo indirektno i radi se o najjačem zračenju kada se sve energije oslobađaju. Stvarno centar sunca je kao nula i služi kao izvor za kopiranje svijetlosti. Naravno kopije su info pojave sa energijom, do dimenzija kako ih vidimo u prirodi.



- 16:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

VRIJEDNOST

Najčišći materijal prirode, svakome za opstanak, svakako je živa voda (destilirana). Za čovjeka nema nikakvu cijenu, jedino tržišnu vrijednost zbog troškova proizvodnje.
Praktički nema cijenu, kao ni život.

Na drugoj strani dijamant, bez ikakve životne vrijednosti, za čovjeka je najskuplji.


Magnet je posebna priča, koga to zanima može istražiti.
- 16:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.