Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

VODONIK, VODIK, HIDROGEN

Fizičko svojstvo: vakuum
Rasprostranjenost: beskrajno, vječna sloboda, stvarno

Nevidljivo, inteligentna moć, apsolutno čisto, svjetlo bez informacija energije vremenskih pojava.

Logiku teorije oblikuje čovjek što bježi od istine. Uzeo je sebi pravo da vodik svrsta u kemijske elemente. Na taj način razvija um, bježi od razuma, doživljaja realnosti, znanja i jedino brani pretpostavke. Čovječanstvo nema informacije o jednom prostornom vremenu, postojanju i životu općenito. Umjesto fizičke inteligencije, priznata je umna fatamorgana IQ i EQ.

Svi konteksti logike, sve kvalifikacije, maksimalno se usavršavaju iz prostog razloga da netko od razumnih osoba (samo ih je 0,7 % na svijetu), ne razotkrije život od čega čitavo čovječanstvo bježi.

Novac jednako fali bijedniku i bogatome, čime je čovječanstvo u mat poziciji po pitanju slobode doživljaja stvarno realnog i konačno znanja u cjelini.

Džabe novac, autoriteti, kada je svatko mentalna žrtva nečistom dušom. Jedino budala voli goli život i upravo živi koliko želi.

Sve je razotkriveno, samo je tehničko pitanje kako umjesto primitivne logike i evolucije, pokrenuti nenasilnu revoluciju slobodnim znanjem.


I ponavljam zbog onih koji ne vjeruju nego analiziraju. Apsolutno čist prostor je vakuum vodika i to 24 km u centru nama vidljivog sunca. Gledanjem u sunce kroz dvije rupice, ne šire od 1 mm, gubi se blještavo zračenje i ostane samo stvarno vakuum vodika. Zbog energije svjetlosti vremenskih pojava iz svakog smjera, doživljaj centra sunca je kao živo ogledalo boje silicija. Zašto živo ogledalo, zato što ne izvrće sliku, apsolutno je čisto bez informacija.

Sve drugo van centra sunca su informacije vremenskih pojava u svijetlosti dana i noći zbog rotiranja Zemlje. Prema tome vrijeme je energija elemenata i materijala.
Sve je fizičko.

Zablude nema, jer se istinom lako sve zna. Svijet je ograničen jednim prostornim vremenom. Tko misli (svaki čovjek), pita se što je van svijeta? Upravo je slobodna inteligencija vječnost moći beskraja vakuumom vodika. Priča o antimateriji nema nikakvog smisla i naravno samo čovjeku služi, da vjeruje u gluposti i misli o njima.

Znači, materijalna ovisnost, strast, novac i želja za rajem, čovjeka čini nasilnikom najprije u vlastitom tijelu od krvi i mesa. Iako je živo tijelo objektivno, čovjek subjektivno jačom energijom, djeluje mentalno i sve zablude su u tome.














Post je objavljen 18.06.2019. u 21:39 sati.