subota, 08.06.2019.

PAŽNJA

Na fizičkom planu pažnja pokreće eliksir i voliš život.
Umišljanje želja za nečim, druga je priča.
Sebe (mentalnu strukturu) prepusti tijelu gdje se život stvarno ponavlja.
Prati dah (udah i izdisaj na nos), jer kisik iz zraka dopire do stanica tijela.
To izaziva strpljenje, povjerenje, doživljaj realnosti, mir, znaš i razumiješ život.

Zrak nije duh nego fizički dio stvarno realne prirode.
Drugo je pitanje što je nevidljiv, svakako je fizičko svojstvo, kao i inteligencija vakuumom vodika.

Kada je zdravlje u pitanju, zrak sadrži malo kisika (u zagađenim sredinama manje od 5 %), zato valja piti živu vodu, 100 % kisik, u smislu strukture iona svih elemenata prirode.


Iz mrtve industrijske hrane, u probavi kroz tijelo, manje od 1 % može poslužiti zdravlju. Ostalo je stvarno otpad. Upravo otpadni plinovi u tijelu djeluju kao duh i zato čovjek ne razumije jasno, nego osjeća i umišlja logična priviđanja.


ISTINA = STVARNO (dodirnuto i tada znaš jasno).


EGO = INAT, daleko od istine, od stvarnog doživljaja.


Vjerovati autoritetu je glupo, jer logičnom uvijek fali istina (doživljaj u smislu znanja).

Da dodirneš Ajfelov toranj, trebaš otići u Pariz. Također, da dodirneš život, trebaš iz mentalne logike uma dodirnuti sve slojeve organizma tijela.

Upravo se praćenjem daha to postiže.

Inače u stvarno fizičkom tijelu od krvi i mesa duha nema. Nedefinirana struktura plinova u probavi hrane, imenovana je kao duh u pozitivnim smislu, međutim u pitanju je nešto fizičko što strukturom blokira organizam. To možemo nazvati djeluje kao duh, nepredvidljivo.


Kao što se iz Zemlje oslobađa helij i skuplja kao struktura mjeseca, slično se dešava od kiselih plinova u organizmu. Time čovjek usporava krv i umišlja stvarnu prirodnu realnost u vidu obrnutih slika. Tako je stvorena logika uma i osjećanja emocija. Čovjek tako mjesečari i levitira fatamorganom svijesti.



































- 18:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.