subota, 18.01.2020.

SUNCE

Gledanje korone sunca je neprijatno golim očima, jer je u pitanju energija zračenja svih pojava svijeta.
U promjeru to je 178 km, ili 99 km od centra sunca.
Pojave su vremenske, mijenjaju strukture i stanja, prolazne su, međutim sklad jednog prostornog vremena je savršen.

U teoriji centar sunca je imenovan kao jezgro, no stvarno je u pitanju vakuum vodonika, 24 km u promjeru, promatrano iz svakog smjera, nukleus ili inteligentno nevidljiva kugla, apsolutno vakuum ili svjetlo.
Zbog energije oko jezgre sunca pogledom na poseban način, vidi se ogledalo nalik neutralno sivom silicijuumu.

Jednostavno je razmišljati i analizirati kako se usklađuje vakuum prostora i energija vremena. Sva energija svijeta jednaka je moći vakuuma.
Drugim riječima, svi elementi i materijali održavaju svoje strukture zbog vodonika.

Vodonik kao apsolutno čisto i elementarni materijali sa relativnim stanjima, isključivo su fizička svojstva. Prema tome tajna ne postoji, samo je u pitanju koliko možeš odbaciti mišljenje zbog neutralne analize.

Kao što su moć i energija u skladu, tako su usklađeni apsolutno svjetlo i relativna svijetlost.

Više puta sam pisao kako se kopiranjem vakuuma formira početna energija buduće pojave. Na taj način zatvoren je informatički krug ponavljanja stvaranja i pročišćenja.
Slično se ponavlja oživljavanje tijela od krvi i mesa. Uvijek je borba neutralno čistog i agresivnog nečistog.

Struktura čovjeka tako djeluje energijom nečiste duše.


- 14:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LIČNOST



Priča o ličnosti, društvenoj, građanskoj ili jednostavno jedinki ljudske vrste, temelji na dvije potpune suprotnosti, objektivno tijelo i subjektivnoj duši.
Tijelo je osoba, dok je duša čovjek.

Beba po rođenju nije ličnost, iz prostog razloga čiste duše.

Tijelo se stvara prirodno živom vodom i njome najduže traje.

Duša se izrodi ćiribu ćiriba magijom duhovne ili sotonske energije, stvaranjem navika materijalne ovisnosti i primitivnim uživanjima u tome. Slobodno pišem, mentalna struktura čovjeka je praktički rak rana, samo je pitanje da li će je otkriti prije smrti. U svakom slučaju čovjek kao duša ili taj rak, sve će učiniti da navodno opravdanom evolucijom izazove smrt tijela, jer će od boga (sebe) biti nagrađen nastaviti ludom energijom u raju.
Razumna osoba, zbog energije svijetlosti vremena, život zna od ponavljanja doživljaja. Pri tome krv i limfa u organizmu tijela nemaju prekid.

Struktura čovjeka je crna duša ili rak, dok je tijelo od rumenog mesa i crvene krvi.

Sve što čovjek misli, njemu su ideje za igru i stvaranje energijom. Otuda sve suvremene gadosti tehnologijama na račun energije. Inače tijelu od krvi i mesa ne treba energija, tim prije što je stvoreno živom vodom, a ona je neutralna lužina ili čisto u moru svega trulog, mrtvog i kiselog raja za parazite.

Eto odakle želje za karijerom, materijalnim bogatstvom, što je samo duševno nasilje umnog čovjeka, čitaj manifestirana lludost, jer samog sebe ne može kontrolirati.

Ni malo ne čudi zašto čovjek sve više koristi neprirodne materijale, staklo, asfalt, plastiku, jer je i njegova duša po sastavu raka slična njima.

Život svakome treba kao škola i potpuno znanje, u smislu ljubavi kada voliš čisto bez muljanja. Od uživanja jedino želiš perverzije i njih je teško definirati.

Sva je logika zlonamjerna jer je od počvjeka, tako i crkveno učenje. Lud čovjek je stvorio hladnu, mračnu i jezivu crkvu, sa mrtvim slikama i mirisom balzama, a onda priča o bogu i svijetlosti.
Gledaj čistu prirodu i sunce, tako bi trebalo biti u organizmu tijela, jednostavno, mirno, čisto, jasno. Život je neutralna kvalifikacija. Ti možeš dodati višak energije, međutim time pokvariš prirodnu gravitaciju, izazoveš dehidraciju, jaču ovisnost, razne boli i bolesti.
U jednoj ličnosti prostorno definiranim tijelom i nevidljivom dušom, jednako moć vakuuma vodonika podržava elementarnu biokemiju, ma kakva ona bila, jer čovjek vodi igru.

Mnogi imaju previše novaca, no na račun toga niti su mirniji niti slobodniji. Još gore od toga novac budi nasilje i obično to završi tehnologijom naoružanja i ratovima.

Suvremenost je ludilo izazvano tehnologijama čovjeka, na račun otimanja od prirode.
Rudna bogatstva, nafta, zemni gas, uranijum, sve je to stabilno i ne predstavlja nikakvo nasilje živoj prirodi. Kada čovjek umiješa um i prste, mir se pretvara u kaos svake vrstre, a onda tu vatru treba gasiti, što je nemoguće.

Smak svijeta nije moguć, nego treba povratak čistoj prirodi, jer je to put razumijevanja života u cjelini.

Tehnologije, industrijske ili informatičke, prije upotrebe već su proizvele nenadoknadivu štetu. Dovoljno je ukinuti Internet i mnogo toga bi se smirilo. A tek kada bi čovjek odbacio nano tehnologije, radost svih bila bi neizbježna.

Ako si svjestan čovjek ostavljam te muči se mislima, ako si razumna osoba, već znaš kako treba jer si odbacio logiku samouništenja.

- 14:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 01.01.2020.

SLOBODA


Stvarno, sloboda, vječno ponavljanje jednog prostornog vremena.
Stvarno nije primitivna logika, zato je glupo misliti što je bilo prije vječnosti i šta će biti poslije.
Prostor i vrijeme su apsolutne suprotnosti moći vakuuma vodonika i gravitacije 113 elemenata u najrazličitijim materijalnim pojavama.
Sloboda vječnosti ne može biti ugrožena zbog centra svijeta promjera 24 km, jer je apsolutno nedodirljiv i to čini svjetlo ili savršeno ogledalo za kopiranje slojeva pri oblikovanju pojava u svijetlosti vremena.
Sunce predstavlja čistu svjetlost i prečnika je 178 km. Služi svim vremenskim pojavama pri oblikovanju i pročišćenju. 1+7=8 sa značenjem: jedno ponovljeno sedam puta prelazi u iluziju beskonačnosti simbolom horizontalne osmice. Upravo tu počinje računanje vremena – od sunca dalje u krugu ponavljanja. U odnosu na centar apsolutno čistog prostora, relativno u promjeni stanja čovjek je nazvao iluzijom, iako je i to stvarno jer vremenske pojave nisu održive bez stvarnog prostora.
Zbog 24 km centra, dan i noć su 24 sata. Ujedno za stvaranje analitičke pojave sa gravitacijom treba 24 mlrd kopija izvornog ogledala. Starost također počinje poslije 24-te godine.
Za potpuno jasan vid, zenice oka zdrave osobe su promjera 2,4 mm. Slabovide osobe neće trebati leće sa dioprtrijom, ako se posluže potpuno tamnim naočalama sa rupicama u tom promjeru.
Na taj način možeš slobodno i neograničeno gledati sunce i u podne. Ujedno možeš jasno vidjeti stvarno ogledalo svjetla u neutralno sivoj boji, kao što je silicijum.
Za film također treba 24 slajda.

Sprega inteligentne moći i energije predstavlja ponavljanje životne igre svega u postojanju.

Rođenjem, beba tijelom od krvi i mesa, osjetilima slobodno doživljava i zna sve. Ne misli i ne govori jer nema potrebe za tim. Ubrzo punjenjem tijela raznim sadržajima, stvara se struktura što ne pripada tijelu, kao nekakvi duhovi duše iz koje se izrodi energija uma, mišljenje i logika kojom se čovječanstvo služi.
Po znanju postojanja, beba je stvarno APOSTOL, a ne božanska duša anđela, kako je čovjek predstavlja.
Da bi odrastao čovjek mogao znati sve kao beba, treba zanemariti osjećanja emocija, osloboditi osjetila i prihvatiti realnost svega u promjeni stanja. Na taj način istinski postaje apostol. I nije slučajno uzet naziv za apostile ovjera na sudu, u smislu točnosti bez sumnje.

Subjektivno mentalnim lukavstvom u stalnom nasilju, čovjeka nije moguće zaustaviti u opasnim idejama i ostvarenjima, jer kao materijalni ovisnik, viškom energije u tijelu osobe, ponaša se kao vatra koja sve pred sobom pretvara u pepeo. Otuda dehidracija, poremećaji organizma, duševne boli, opasne bolesti i na kraju smrt kao spasitelj sluđene duše. Naravno čovjek je vještom manipulacijom nasilje opisao kao normalno, kulturno, preko vjere, teorije i sistemom vrijednosti zabio nož u leđa tijelu. Zbog većine čovječanstva istina apostola u smislu znanja o životu, jedino pripada tek rođenim bebama. Čovjek svakako bebe ne računa kao najvažnije čisto u životu. Zato se prema svemu bahati, ne zna mjeru, nije u stanju održati zdravlje, vitalnost i dugovječnost, jer on tada ne bi bio tajna i bog apsurdnog raja.

Jedino gdje ne može manipulirati, jer bi se čovjek potpuno izgubio, zadržao je oktavu nota i matematiku, jednako poznate čovječanstvu.

Za ovaj tekst valja nešto znati koji bi govorni jezik bio najbliži notama i matematici, točnije glasu istine. Ionako svaki čovjek ne odustaje od svog mišljenja, zato na temelju glasa i knedle u grlu znam najprikladniji govorni jezik za čovječanstvo je srpski latinicom, a ne gramatikom azbuke.

Zašto?

ZEMLJINA KUGLA

Stara malo više od 6332 godine.

Pojava prve vode prije više od 3230 godina.

Pojava ljudske vrste prije više od 3180 godina.


Tajne i slučajnosti u postojanju nema, samo ako znaš kako se to dešava.

Vječnost nije od nekuda došla niti će otići, a to jasno razumiješ i znaš analizom poznatih činjenica.

Nasilje demokracijom, pravda po zakonima, sistem vrijednosti, gaženje istine i sve drugo čime se čovjek služi valja odbaciti. Za tako nešto jednostavno voli goli život.
- 12:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DOŽIVLJAJ


Samo ime kaže do života, kao jasnoća, razlikovanje, razumijevanje, mir, koncentracija, znanje i to prirodno voliš.
Bez doživljaja mora biti osjećanje, emocija, privid, želja.
Organizam tijela osobe najbolje funkcionira prazan, kao nakon rođenja bebe. Bilo koji progutani sadržaj za organizam u cjelini je ometanje, usporavanje, najprije krvi i limfe, osjetila, mozga i sve drugo u nizu.
Tko doživljava, stvarno ne misli, nego razumije i jasno zna potpuno.

- 12:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

STVARNO ISTINOM


Godinama usavršavam postupak kako se tijelom osobe, točnije glasom sa zatvorenim ustima i knedlom u grlu, može dobiti potpuno jasan odgovor na svako razumljivo pitanje. Pri tome su subjektivnost u vidu mišljenja, pretpostavke, osjećanja emocija, vidovitosti, logike, potpuno isključeni.
Postavljenim pitanjem živo tijelo od krvi i mesa je svakako u direktnoj vezi sa inteligencijom jednog prostornog vremena, zato je potpuno jasan odgovor trenutačno moguć.
Kod potvrdnog odgovora, nakon postavljenog pitanja, knedla u grlu miruje.
U slučaju negativnog odgovora knedla reagira kao kod gutanja nečega.
Stvarno, vidljivo ili ne, poznato ili ne, ne postoji bez inteligencije, točnije bez vakuuma nevidljivog vodonika, bezuvjetno prisutnog u svakoj pojavi. Kada se glasom grla postavi jasno pitanje, to se čuje u ušima, pri čemu su usta zatvorena. Taj glas liči na mumljanje, međutim čuje se i može se prepoznati od strane druge osobe. Postavljenim pitanjem se smiruje um, kao da je postignuta nula libelom, zbog čega
organizam reagira mirom ili pokretom knedle u grlu.
Bez obzira na zdravstveno stanje osobe, na obrazovanje, vjerovanje ili što drugo, svatko živim tijelom može stvarno istinski znati u trenutku, kako sam naprijed opisao.
Govorni jezik sa srpskom gramatikom je najjednostavniji za postavljanje pitanja radi utvrđivanja istine, zato što je jednostavan kao matematika ili note oktave.
Primjera radi mnogo puta pokušavam doći do istine pitanjima na engleskom jeziku, međutim to nije moguće, jer isključivo služi manipulativnoj i nasilnoj mentalnoj logici čovjeka.
Često je potrebno pitanje sastaviti u vidu nota, na čemu sam godinama radio i sada svaku riječ znam napisati slovima nota do, re, mi, fa so, la, si, do. Znači za riječ i pojam SUNCE, note su SI-LA i za postavljanje pitanja glasom u grlu SILA.

- 12:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

RAČUNANJE VREMENA


Jednostavno i prirodno računanje vremena temelji na rotiranju zemljine kugle.
Pri tome mjesec valja potpuno odbaciti.
Bilo gdje u svijetu, ponavljanje dana i noći je jednako svaka 24 sata.
Kako?
Godinu je lako odrediti glasom istine.
Vremenske zone ostaju.
Zvanično računanje vremena po mjesecu je osmislio čovjek, isključivo za vlastite potrebe mišljenja i logike. Na taj način znanje o suncu nema, iako je svemu izvor svijetlosti.
Kada je nova godina?
Nova godina počinje prvog dana ili za 30 dana.
Sada godina 6332-ga dan 335-ti. Ovako je pravilno u vezi računanja vremena.
Napominjem u jednoj godini 365 puta se ponove dan i noć, zato prestupna ne može biti, no čovjek je bog i po njemu je to tako.
- 12:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.