utorak, 22.10.2019.

SMRTNIKU ČISTO SMETA

Izvor svega savršeno je čisto sunce u centru svijeta. Radi se o inteligentnoj vakuumskoj moći nevidljivog vodonika, bez energije i gravitacione sile. Zato je bezuvjetno vječno. Zato bez tog apsolutnog svjetla, nema ni svijetlosti u elementarnoj i materijalnoj prirodi dana i noći.
U prirodi je 113 elemenata i miješanjem u raznim materijalnim pojavama, poprimaju breme nečistoće, parazita, veću gravitacionu silu i upravo je to nama prepoznatljiva energija u svakoj pojavi, u borbi sa vremenom.
U jednom prostornom vremenu teško je održati sklad i balans kao na nuli ili libeli.

Tijelo osobe nije izuzetak po pitanju čistoće i održivosti. Rodi se čista beba i u kratkom vremenu postaje žrtva ili meta starenja, iz prostog razloga što privlači nečisto i loše. Zato je prosječan životni vijek veoma ograničen i kratak. Ako bi osoba vodila računa o čistoći krvi i tijela, nema problem osjećanja boli, bolesti i ubrzano starenje. Tim prije što osoba razumije čisto i nečisto, nije ograničena prema vremenu trajanja.

Čovjek kao izrod je u tijelu da sve upropasti i konačno ubrza proces starenja, jer bez smrti tijela ne može osloboditi dušu iz njega.
U tom smislu ovisnost, mišljenje, logika u cjelini, želje za uživanjem i posjedovanjem, na kraju završe fatalno. Na kraju krajeva, sve nečisto, teško se bori sa izraženom gravitacionom silom. U vezi s tim krug stvaranja i pročišćenja je neizbježan, a mi to doživljavamo kroj promjene stanja u okruženju.

Nameće se pitanje primitivizma, glupog pretjerivanja u materijalnom bogatstvu, jer za život sve to nije potrebno. Zbog čega čovjek po imenu postaje bitna sila, jer u svemu samo sije nasilje? Upravo nečisto (a čovjek je po mentalnoj strukturi to), kroz želje za slobodom, izaziva kolateralnu štetu, najprije nedužnog tijela od krvi i mesa, a onda daleko šire.
- 20:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 19.10.2019.

MOZAK ILI JEZIK

Brojevi i note jednostavno, precizno, razumljivo, stvarno, jasno, bez ikakvog mišljenja i logike čovjeka.
Jednako dobro čitavom čovječanstvu.
Suprotno tome govorni jezik naroda je manipulacija, upravo prilagođena logika slobodnom mišljenju čovjeka.
Stvarno, govor bilo kojim jezikom služi da čovjek nikada stvarno ne zna, nego da misli, vjeruje, pretpostavlja i sluša.
- 14:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LJUBAV

Odnosi i partnerstva prirodno traju od povjerenja.
Upravo je to dokaz ljubavi, svatko za sebe, inspirativno, bez ikakve bitnosti, sebičnosti ili interesa.
Čovjeku nikada nije stalo do povjerenja, nego isključivo do koristi. Otuda prijateljstva i brakovi na papiru.
Isto spolni brakovi su dokaz želja da se dobije čim više.

Sve više je problem poremećenih odnosa u obitelji. Upravo bez povjerenja, ono što svatko skriva u želji, negativna je energija kao čir i mora se prekinuti, jer nitko ne trpi nasilje. Djeca su neposlušna jer su stalno izložena roditeljskom nasilju, prošireno na školu i zakone društva u cjelini. Logika, moral, vjera, sudbina, teorija, kultura i zakoni, nemaju nikakve veze sa povjerenjem i ljubavi općenito. Upravo je sve to što je ljubav materijalizirana.

Održivost braka nije pitanje zaljubljenosti partnera, nego koliko je pojedinac u tom odnosu iskren i povjerljiv.
Društveni brak kao papirna obligacija ne dopušta povjerenje, jer u tom slučaju brak i nije potreban. Teško onome kome bračni ugovor održava životnu inspiraciju.

Ljubomora, preljuba, laži, mora biti bez povjerenja.

Ako partneru ne možeš reći sve kao školskom drugu, znaj nisi na dobrom putu tog odnosa.

Obično se kaže čovjeku treba srodna duša, međutim iza toga se krije sve što ne valja.
- 12:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 13.10.2019.

ŽIVOT MISLIM I NIŠTA NE ZNAM

Ajmo se pitati, razmisliti, analizirati, razlikovati, shvatiti i prihvatiti na čemu temelji život, gdje je početak i kraj.
Jednostavnost života je isključivo u fizičkom stvaranju. U svakom slučaju početak nije vidljiv zbog apsolutne moći, međutim i to je fizička kvalifikacija vakuuma vodonika.
Primjer razvoja bebe u trudnoći, potpuno je jasan, naravno ako čovjeka ne vodi logično mišljenje. Stvarno iz sjemena krene razvoj bebe i na dugom putu od devet mjeseci do rođenja, provede mirno svoj razvoj u potpunoj izvjesnosti. Znači ne diše, ne gleda, ne otvara usta, ne opaža, ne žuri se, međutim zna pratiti razvoj i kada je vrijeme za rođenje. Stvarno istinsko fizičko stvaranje tijela valja nastaviti i po rođenju.

Nameće se pitanje da li osoba može znati sve o životu i pored sila i promjena u prirodi?

Odgovor je veliko DA.

Ako osoba zatvori oči i usta, ako pri tome ne misli, nego postavi pitanje glasom u grlu i to jasno čuje u ušima, knedla prva vibrira od glasa i to na način, miruje ako je odgovor DA ili se pokreće za odgovor NE. Obrati pažnju na glas i knedlu, dok čitaš neki tekst ili misliš što ćeš jesti, piti, misliti, svejedno knedla budno prati i čuva organizam tijela, da ne dođe do pogreške. Kada je u pitanju uživanje u ovisnosti, suluda ideja, bilo šta opasno za tijelo, knedla će upozoriti. Probaj i glasom izgovori "požar", "bomba", "zemljotres", "otrov", "laž", "vjera", "teorija", "logika", "uživanje", "ubistvo", "kultura", "bog", "raj", "želim", "prijateljstvo" i da ne nabrajam više, knedla će uvijek upozoravati da je štetnost u pitanju.
U slučaju "razumijem", doživljavam", "znam", volim", knedla miruje, opasnosti nema.

E sad, priča je jednostavna da nije logičnog mišljenja čovjeka, jer nema nikakve veze sa fizičkim svojstvima, nego je um u pitanju, privid zbog kalorija, kako se to kaže zbog viška subjektivne energije ili jače gravitacije nego što je stvarno tijelo od krvi i mesa.




- 12:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.