nedjelja, 31.03.2019.

KULTURA

Prema drugima budi kulturan, jer svakom čovjeku godi pogana logika.

Prema sebi ne trebaš kulturu, jer ako to činiš neizbježno je mentalno govno.
- 14:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

LOGIKA

Logika je mrak za čovječanstvo.
Čovjek se drži nje kao muha za govno.

Razumnih osoba je malo.

Zato u obrani logike čovjek se služi svim vidovima nasilja; mišljenjem, vjerom, teorijom, zakonima, materijalnom ovisnošću.

Otuda stalne želje za energijom, jer mrak u smislu neznanja, pojedincu donosi strah i neizvjesnost. Bijednik misli ako osvjetli ulice naselja, da će time popraviti razum.
- 14:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 28.03.2019.

PROSTORNO VRIJEME

Jedno prostorno vrijeme stvarno nedjeljivo, zato se ta usklađenost potpuno dožuivljava kao slobodna nula između pozitivnog i negativnog,
između nevidljivog i pojavnog, između inteligencije i energije, između svjetla i svijetlosti, između vodika i elemenata.

Međutim, zbog cijepanja ličnosti, čovjek je sklon dijeljenju, glupo i primitivno, silom mentalne logike.

Kako to izvodi?

Prvo, ne doživljava realnost i samim tim otvara put umišljanju. Zbog oduševljenja i želja, usporava organizam, blokira inspirativni eliksir, bez razuma materijalno ovisi i guta svašta.

Najmanje oduševljenje izaziva želje, što za posljedicu blokira volju.
Gutanjem nečega što se duže probavlja, ponovo se pokreće potreba za vremenom. Koliko čovjek uživa u krađi vremena, toliko brže stari njegovo tijelo. Njega to ne zanima, ionako je gost ili subjekt u njemu.

Doživljaj je potpuno slobodno znanje jasnog razlikovanja i razumijevanja moći i potreba. Uvijek je prioritet zdravlje tijela i to jednostavno živom vodom i živom hranom.

Zašto?

Lužine živa voda i živa hrana ne usporavaju metabolizam organizma. U probavi kroz tijelo ubijaju sve parazite. Čiste krv i jačaju imunitet limfe. Za odvikavanje počni kuhati povrće na pari, bez dodavanja ulja, soli i začina. Namakanjem zrnevlje oživi i upravo takva hrana treba organizmu. Gutanjem suhih zrna, probava je mnogo duža, neko ako znaš namakati.

Jasnoća ili razumijevanje, pitanje je doživljaja, unutarnje čistoće i reda. To se ponavlja u prirodnom samoostvarenju.

Stvaranje kula i gradova je potpuno besmisleno, međutim zbog sistema vrijednosti, materijalne ovisnosti, karijerizma i nasilja, čovjek ipak stvara gluposti i ne dopušta samoostvarenje.










- 21:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 26.03.2019.

PREDRASUDE

Kako se osloboditi predrasuda?

Veoma teško ili jednostavno, jer je u pitanju kompletna psihologija ili evolucija. Ako to odbaciš, jednostavno je, ako crve (izazivaju evoluciju ka smrti tijela) u organizmu nazivaš svjetlost duše, a prirodne promjene ne uvažavaš, onda je neizbježna materijalna ovisnost i sve negativno što iz toga proizilazi.

I kada čovjek spava, taj njegov subjekt (crvi u želucu i crijevima, duh i sve negativno), djeluje, a čovjek to famozno opisuje kao podsvijest ili svjetlost, zbog čega je njemu priroda mrak, ne prihvaća je u doživljaju, no za svaki slučaj materijalno ovisi od nje.

Bezobrazluk i mentalno nasilje logikom, pamet i svijest, vrijeme, mišljenje i uživanje (jednim imenom evolucija), direktno je sputavanje doživljaja i ponavljanje te inteligentne karike slobodnog života u cjelini.

Ova i jedina civilizacija, pri samom kraju ciklusa od 24 mlrd prostornog vremena (još 25 godina blesavog računanja vremena po mjesecu), zbog čovjeka i sve što ima veze s njim, ne može biti drugo do li teoretska pretpostavka, vjera, demagogija ili predrasuda.

Svakoga boli ona stvar da li ćeš kao pojedinac voditi računa o zdravlju, ili ćeš pojačavati inat, u smislu novih tehnologija, jer je cilj čovjeku da prirodu izobilja okameni ili pretvori u pepeo. Naravno to nasilje se prvo odnosi na ljudska bića, a čovjek to nije.

Razumnoj osobi svjetlost je dan i noć, zato danju radi, dok noć koristi za odmor. Čovjek čini suprotno. Vapi za energijom, tako da noć bude osvjetljena, a dan služi za spavanje. Zbog svega zlonamjernog što čini, čovjek se plaši od sutra, posebno noću. Zato bi noću uživao a danju spavao i time još više ubrzao evoluciju do smrti.

Bez krivca, no najgore je što čovjek sebe imenuje, "ja", netko je to glupo opisao kao sebstvo ili jastvo. Mentalna veza čovjeka je jedino moguća preko materijalne ovisnosti, točnije preko gutanja onoga što osjeća potrebu i želi.

Po rođenju tijelo buduće osobe može nastaviti jednostavan samorazvoj kao u trudnoći, na način razuma, prirodnog reda i biranja čistog.

Međutim izrodio se čovjek, cjepivo, odgoj kako ne treba, pubertet, škola, crkva, država, zakoni, teorija, govor jezikom, karijera, sistem vrijednosti i sve to konfuzna je logika, jako teško za prepoznavanje i još teže za odbaciti je.

Možeš li uopće shvatiti da svako slovo, riječ, rečenica, govor, slika, boja, kiselo, slatko, izazovno, sistem su mentalne logike, da slučajno um ne ustupi mjesto razumu, da slučajno živa hrana i živa voda (kao lužine) ne ubiju crve u organizmu i dalje nastaviš život kao fetus u trudnoći. Sve to u navodu predstavlja energiju, a ona samo ubija živo tijelo, izazivajući bol, bolest, rak i smrt.

Tko nešto razumije i prihvaća od ovoga, onda ne trebam više pisati bezvezne riječi.

- 20:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 25.03.2019.

VRIJEME

Kada činiš dobro, kao razumna osoba, vrijeme je svedeno na trenutak ponavljanja; doživljaja realnosti, volje, slobodu da znaš, mir, zdravlje, pozitivno. Trenutak vremena je kao slobodna nula, ne možeš od toga nešto dobiti, niti izgubiti.

U slučaju čovjeka, vrijeme je za njega stalni rizik, jer ovisi od uma subjektivne duše, od mentalne logike, od materijalne ovisnosti, od uživanja, pretjerivanja u svemu i svakako je njemu vrijeme faktor rizika.

A duša, blago rečeno to su CRVI u svakom obliku, bakterije, virusi, kalorije, duhovi, vanzemaljci i vape za nečim što se veoma brzo raspada u zatvorenom prostoru kao što je želudac i crijeva tijela. Zato čovjek kuha živu hranu, soli je, stavlja u nju začine, aditive i konezervanse, industrijski je obrađuje, sve slično kao što čini sa mrtvim sintetičkim lijekovima - drogama.

Čovjek je izrod, zato dijeli jednu ličnost i jedno prostorno vrijeme.

On je navodno svjestan i pametan, a kada pitaš čega, ponovo je odgovor logika, psiho - duševno umišljanje, nešto uvijek negativno.

E sada jedno naivno i pravo pitanje.
Može li beba po rođenju zadržati čisto tijelo uvijek? Upravo je to prirodan tok, red, zdravlje, vitalnost i dugovječnost.

Čime se to gubi?

Gutanjem mrtvih sadržaja, čista beba razvija um, točnije u njenom tijelu je sve više crva. Najviše ih je u pubertetu, čega prirodno ne treba biti.
Braneći idiotizam, duševno nasilje kroz materijalnu ovisnost, čovjek je osmislio logiku, teoriju pretpostavki, kulturu, jezik govora, jer njemu uvijek treba negativan potencijal, jača gravitaciona sila od živog tijela. Jedino tako može biti gazda, iako je samo gost ili parazit u nedužnom tijelu. Tu krivca nema, u pitanju je priroda elemenata i materijala, lako se pogriješi, teško se dovodiš u red i čisto.

Kako popraviti loše navike?

Pa eto, ako je vrijeme najveći rizik (izdvojeno od prostora mentalnom logikom, jer stvarno nije moguće), valja napraviti slobodnu revoluciju, točnije umjesto uma i osjećanja emocija, umjesto vremena mišljenja, očistiti tijelo od crva (živom vodom i živom hranom, sa izobiljem kisika) i crvi (um) neće djelovati, čovjek će biti uspavan, a dalji tok pripada doživljaju, trenutku i razumnoj osobi.
Jako je poznato, čovjek uživa u mrtvoj hrani, u pjenušcima, u svemu čime će crve zadovoljiti. Točnije crvima iznutra treba ugljični dioksid, jer ih kisik ubija.

Od crva u tijelu prvo se javi bol, a poslije to pređe u bolest, rak i smrt. A crvi kao crvi, boli njih ona stvar što će se sa njima dogoditi.
Naravno, čovjek priča o duši kao da se njome održava zdravlje, inače stvarno je suprotno, dušom uništiš tijelo i nema više.

Ako si toliki idiot, vjeruj u boga, nadaj se raju, uživaj u mrtvom, podnosi boli i bolesti.

Kako se urazumiti, kako znati?

Jednostavno prihvati trenutak, jer to nije vrijeme nego samo nula iz koje ono počinje, to je sloboda bez energije, bez informacija i gravitacije, međutim malo dalje negativno se brzo razvija. I tako, realnost prirodnih pojava jednako je pozitivno i negativno, međutim ljudsko biće (razumna osoba) može birati. Životinja i biljka ne mogu birati.

Što čovjek bira?

Uvijek mrtvo i negativno, tim prije što je mudro razvio demagogiju logikom, prihvaćeno od većine čovječanstva.













- 21:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DOŽIVLJAJ

Stvarno slobodno jasno razumijevanje realnosti oko tijela, preko osjetila, krvi i mozga, čime se ostvaruje sveprisutnost u smislu znanja.

Zbog bilo koje želje, razum prelazi u mentalnu logiku uma, što je negativno i nezdravo, jer se bude osjećanja emocija.

Temeljem doživljaja hodaš, voziš bicikl, auto, avion, roniš, skačeš padobranom.

Kako tumačiti logiku umišljanja?

Neka posluži primjer vožnje bicikla. Logika uma je kao vožnja bicikla unazad. Stvarno bez veze, međutim malo po malo, beba po rođenju razvije um, odbaci doživljaj i dalje umišlja kao svaki čovjek.

Doživljaj je mir i minimalna ovisnost.
Lažna radost je primitivno oduševljenje, uvijek štetno po zdravlje, jer blokira eliksir.
- 20:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 18.03.2019.

ŽENE

Pažljive su prema nebitnim stvarima, međutim kada je zdravlje u pitanju, njima je to deseti plan, nešto što ih ne zanima.

Još nešto je važno za logiku žene; kada rodi bebu kao da je izgubila dio sebe, čime opravdava materijalnu ovisnost, želje, oduševljenja, uživanja i sve što u životu grabi.
- 18:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ENERGIJA

Općenito o svemu čovjek namjerno filozofira.
Tako navodi čovjeka da razvije sistem umišljanja, kroz loše navike materijalne ovisnosti i mentalne logike koja je kolateralna šteta.

Fora je da najobičnije pojave svatko misli na svoj način.

Čemu to služi?

Onda mudonja uzima sebi pravo nametanja teoretske demagogije i pravdu silom zakona.

Čovječanstvo u cjelini podržava čovjeka, u smislu svih negativnosti.

Ima li razumnih osoba?

Sistem vrijednosti i materijalne ovisnosti je svakom pojedincu omča oko vrata ako umjesto besmislene pameti i svijesti (uma), ispolji razumijevanje stvari.

Na djelu je evolucija samouništenjem, bez krivca.

Ako pokreneš revoluciju slobodnim znanjem, prije ćeš sebe uništiti, nego li išta pozitivno pokreneš.

Revolucija je pitanje prihvaćanja doživljaja realnih činjenica, u smislu istinski stvarno, međutim to ne može bez većine.

Netko će reći, priroda je tu, realnost također, sve su to činjenice, nema se tu što prihvatiti? Međutim i pored toga čovjek umišlja želje na svoj način, a to se odnosi na čitavo čovječanstvo.

Što vrijedi red, čisto i zdravlje, ako čovjek to ne prihvaća?
- 18:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

UŽIVANJE

Trudnoća nije uživanje.
Odmah po rođenju, prvo majka i svi redom, uče bebu kako će uživati.
Za uživanje treba stvoriti negativne navike, odbaciti stvarno doživljaj i prihvatiti logiku materijalne ovisnosti i sve gluposti u nizu.

Čisto ne predstavlja uživanje, živa voda i živa hrana, kupanje, šetnja na čistom zraku, mentalna čistoća, prirodni red stvari, jednostavno kao istina realnim činjenicama.
- 17:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 16.03.2019.

INTELIGENCIJA

Odavde, svuda i uvijek, iz svakog smjera prostornog vremena do centra sunca, apsolutno - stvarno vodonik (vodik).
Drugim riječima, nevidljivi vakuum vodika, kao izvorno ogledalo svjetla svijetlosti dana i noći prirode, iako inteligentno, ipak je vidljivo.
Zato je važno doživljaj prirodne realnosti, jer u tom ponavljanju jasno razumiješ i znaš sve o životu i postojanju, o sili energije vremena i čistoći inteligentne moći prostora. Tako je JEDNO prostorno vrijeme, jednostavno za bilo koji vid analize ili zatvaranje informatičkog kruga.

Pojave su fizičke, elementarne i materijalne; vidimo ih, a one su isključivo održive nevidljivim vodikom. Prema tome, opažanjem osjetila doživljavaš prirodnu realnost u vlastitoj sveprisutnosti, u ulozi promatrača.
JEDNO je u svemu jednostavno i zato odbaciš logiku umišljanja, odbaciš iluzije osjećanja emocija, privid nekakvih slika, jer doživljaj nudi u trenutku sve dimenzije prostornog vremena, točno.

Svaka osoba tijelom je sastavni dio prostornog vremena, zato je razlikovanje i razumijevanje jasno.
- 19:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 10.03.2019.

ČOVJEK


ČOVJEK

Kako tumačiti pojam "čovjek"?

Nikako.

U pitanju je subjektivno-mentalna logika, slično nejasnim slikama sjene. Nema ni glavu ni rep, ne možeš ga uhvatiti ni za početak niti za kraj. Znači u pitanju je umišljanje sebe, na način toliko sam pametan i mudar, da ne kažem bog.
Od bezbroj slika, čovjek uvijek misli bolji je od svake.

Pamet je kad čovjek STVARNO NIŠTA ne zna, no za svaki slučaj piša po svima što nešto znaju.

Recimo, tijelo sa organizmom od krvi i mesa osobe, prirodno se rodi iz klice sjemena. Put samorazvoja je zanimljiv, tim prije što zametak, fetus i beba, tijekom devet mjeseci trudnoće ne piški i ne kaki. Inteligentno i minimalno ovisno koristi samo čiste strukture iz krvi majke. Tu čovjeka nema, jer se on izrodi poslije porođaja tijela. Prost dokaz nečistoće sotone čovjeka je teško pišanje i sranje.
To je njegova materijalna ovisnost i žudnja za kalorijama, vatrom ili energijom. Naravno, toga najviše ima u mrtvim materijalima.

Jasno razumijevanje = stvarno doživljaj realnosti. Pri tome STVARNO nevidljivo, inteligentno moć vakuuma vodika, održava elementarne strukture i materijale u cjelinama pojavnih realnosti.

Zatvaranje informatičkog kruga slično je 2+2=4 ili jasno kao svaka nota oktave. To se ponavlja i to je slobodno znanje.

Čovjek se time ne služi, jer je njemu bitna ovisnost i posjed negativne energije da se umom duše održi.

Sloboda samorazvojem prelazi u doživljaj jednog prostornog vremena, tako što stvarno nevidljivo inteligentno održava prirodno vidljivo, kako kažemo realnost sa promjenama stanja. Na taj način jedinka kao cjelina uči život i postojanje, jasno razumije moć i potrebe.
To je važno zbog dobrih navika i minimalne materijalne ovisnosti.
Biti ovisnik, znači gubitak slobode, jer razviješ um mentalno, blago rečeno negativnost u svemu i besmislenost.

Suvremenost je zastrašujuća, zato umjesto ugodnog doživljaja prirodne realnosti, čovjek osjeća negativno u svemu, u strahu je, vjeruje božjoj volji, zato što željama blokira inspiraciju i eliksir stvaranja volje i zdravlja tijelu.

Stvaranja u prirodi i poluraspad svega, dokaz su jednog prostornog vremena. Čovjek se trudi i čini izuzetak. Tehnološki izmišlja i stvara nešto što se prirodno ne može razgraditi (staklo, plastika, asfalt, beton i mnogo toga još).

Jednom sagrađena kuća sahrani više generacija, što je potpuno suludo, jedino se uklapa u sistem evolucije (brzo umiranje).
Prirodno, pojedinac treba stalno nešto graditi i svakako živjeti duže od toga. To je zanimljivo, posebno što je poluraspad stvorenog jaka potvrda da postojanje tijela osobe nije ograničeno vremenski, ako održavaš zdravlje - red i čisto.

Suze radosti su dokaz inspiracije eliksirom i dobra namjera osobe, koja prihvaća realnost, bez umišljanja da nešto prigrabi za sebe.
Te suze nisu kisele i ne štipaju oči.

Priča ide dalje, glad je za energijom. Ako inteligencija održava prirodu, besmisleno je tražiti izvore energije, kada je ima u izobilju.
Ipak je u pitanju primitivizam i neznanje čovjeka. Prije bih rekao njegova zla namjera da evolucijom čim prije uništi tijelo. Tijelu u kome je samo gost ili parazit, čovjek učini toliko grijeha, da ni sam ne podnosi duševne boli. Gomilanje negativne energije, slično je punjenju tijela duhom, što postaje nepodnošljivo (to je vatra i dehidracija). I tako se tijelo uništi, a sotona čovjek ionako nikada STVARNO NIŠTA nije znao.

U vezi energije pišem ovo.... za podizanje novca iz automata trebaš znati PIN kartice; šifre su postavljene svuda kad trebaš dodirnuti STVARNO. To znači prije pina stvarno postoji, a pin samo služi kao put za dodir s njim.

Nameće se pitanje koja je šifra ili PIN za jedno prostorno vrijeme?

Sunce je u centru svijeta prostornog vremena, jednako vidljivo svima i svemu. Radi se o inteligentnom izvoru SVJETLA mogi za svekoliku svijetlost svemu u prirodi elemenata i materijalnih pojava. Centar sunca stvarno apsolutno čisto, bez informacija i bez energije.

Drugo pitanje kako dodirnuti inteligentnu moć?

U pitanju je savršeno čisto i kada se spojiš na to STVARNO drugo ne želiš i ne trebaš. Živoj prirodi treba ŽIVA VODA i ako razumiješ to, priča je suvišna.

Obzirom da je panika od sutra, od prolaznosti (čovjek dijeli vrijeme od prostora), lako je zatvoriti potpun analitički krug i konačno zadovoljiti prirodne potrebe tijela, održati zdravlje, vitalnost i dugovječnost.

Ako se suvremenim tehnologijama priroda pretvara u čudovište što se razgrađivati ne može, tu logiku valja odmah odbaciti.

Međutim, čovjek željno očekuje struju, to njega muči. Skupe patente za proizvodnju struje već koristimo. On i dalje teži magijskim rješenjima. Jednostavno rješenje je MAGNET, a kako, to razumni već znaju, samo ne mogu doći do izražaja, jer je sistem vrijednosti čovjeku najbitniji još uvijek.



































- 20:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PRIRODA UPOZORAVA KROZ REALNOST

Jednostavno, prirodnu realnost valja prihvatiti onako kako se promjene stanja dešavaju.
Nema tu mjesta za oduševljenje niti tugovanje.

Doživljaj svakoj osobi potpuno tumači prostorno vrijeme, jer je bezuvjetno jedno, stvarno slobodno vječno.
Tako znaš sve najprije zbog opće zaštite.

Sve više internet je prepun informacijama, zbog čega su mnogi u strahu od neizvjesne budućnosti.

Upravo zbog toga, nešto od tih informacija provjerim glasom istine, da znam je li opravdano ili je nečija mašta u pitanju.

Malo prije sam pogledao video o nacionalnom parku Yellowston, država Wayoming, SAD i ono o čemu se priča išao sam provjeriti glasom istine. Najkraće što mogu napisati, erupcija budućeg vulkana je neizbježna. Temeljem sadašnje progresije vulkanske lave iz dubine zemlje,
za očekivati je da vulkan proradi septembra (rujna) 2020. godine.

Komentari tipa Amerikancima je to od boga, jer kontroliraju čitav svijet, stvarno je besmisleno, jer priroda je samo neizbježno dešavanje zbog sila koje djeluju.

Drugo je pitanje što su mnogi Ameri uspavani pretjeranim materijalnim blagostanjem i uživanjem, tako prirodu i ne doživljavaju.
Njima je važna logika onoga što im servira državna administracija.

Na kraju krajeva njihovi stručnjaci odavno prate prejaku seizmičku aktivnost i podizanje tla. Nikakve prognoze tu nisu potrebne, nego slijediti realnost.

- 16:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 09.03.2019.

ŽIVOT

Najkraće, prirodno, bezuvjetno, slobodno, stvarno samoostvarenje.

Da li je um čovjeka, sa osjećanjima emocija, sa psihologijom potreban životu?

Svakako ne, jer prema životu, prema živom tijelu u kome je mentalni subjekt, čovjek samo negativno čini.

Zato nikada ne ističi ime, socijalni status, mišljenje, želje, bogatstvo, jer to život nije.
- 18:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 06.03.2019.

ODGOJ

Krivo odgojen, lošim navikama, čovjek se uvijek veže za negativno. Tako nam je suvremenost u cjelini očajna, jadna, neizvjesna i zastrašujuća.

Materijalna ovisnost, oduševljenje, posjedovanje, uživanje, mentalna psihologija, osjećanja, primitivizam svake vrste, neznanje, nasilnost, samo su neke od svih negativnosti bez kojih čovjek ne može.

Na drugoj strani, tko doživljava prirodnu realnost (inteligenciju prostornog vremena), automatski razumije jasno i zna što mu je činiti u životu.
- 18:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 04.03.2019.

MOZAK

Čovjek je, blago rečeno, čudovište; vodi životnu igru stvarnim tijelom, iako je u njemu samo subjektivni izrod.
Čovjek nema mozak niti se služi mozgom vlastite osobe.

Kada misli, želi, uživa, kada je negativan i nasilan, kada je logičan i kada govori jezikom, čovjek bježi od mozga, bježi od jasnog razumijevanja, razlikovanja i doživljaja realnosti. Realnost nije tek tako, jer svaka pojava, cjelinom strukture se održava nevidljivom inteligencijom, vakuumom vodika.

U cjelini čovječanstvo svijeta je od svakog pojedinca čovjeka i to jest najveći problem. Svatko misli navodno je u redu, normalan, kulturan, pametan, svjestan, lojalan društvu i državi, no stvarno je protiv vlastitog tijela, tim prije što je u rascjepu ličnosti.

Što reći na takve gluposti, kada nema ni krivca, jednako su svi sluđeni logikom; najbolje odustaneš od te priče, pa neka svatko tjera svoje nasilje dok se ne slomi.

Uloga mozga je usklađenje kao libelom, prirodnu realnost, osjetila, krv, stanice tijela, doživljaj, znanje, inspiraciju, volju, zdravlje.

Nigdje u tome nema mentalnog ni uživanja, jer oživljavanje tijela, stvarno je prirodni red i dovoljno čisto.
- 19:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

GLAS ISTINE

Neznanje je uvijek neprijatno.

Doživljajem realnosti dodiruješ i moć nevidljive inteligencije.

Zašto je to važno?

Sve nepoznato ne treba biti neizvjesnost, strah ili osjećaj tame, jer glasom istine postaviš jasno pitanje i knedlom u grlu dobiješ potpuno jasan odgovor.

Postavljanje pitanja treba biti potpuno razumljivo i jasno, kao brojevima ili notama. Nema odgovora ako postaviš umiljato pitanje, ako se služiš logikom. Kada govoriš jezikom možeš kriviti usta, namještati jezik, mijenjati grimase lica, činiti pokrete rukama i tijelom, međutim to ne može kada se služiš glasom istine.

Ovo sam napisao iz prostog razloga da ukažem neupućenima koliko je govor jezikom pogana navika, čime se čovjek služi i sebe naziva mudracem.

Boravim u državi gdje se govori engleski jezik i mnogo puta sam provjerio koliko je taj jezik besmislen, točnije funkcionalno nasilan.

Nema te sile što me može natjerati da prihvatim takve gluposti.

Po pitanju govornog jezika, mi Balkanci smo najbliži istini, međutim istinom se ne služimo, nekako nam je u krvi muljanje.
- 19:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 02.03.2019.

BOLI

Prosto rečeno boli su nepažnja čovjeka.

Za devet mjeseci trudnoće beba ne pati od boli. Jednostavno se razvija od krvi majke i to je prirodna stvar.

Nerazumne majke od prvog dana po rođenju nose bebe liječniku.

Zašto?

Zato što im guraju svašta u želudac i naravno beba dobije grčeve, proljev i mnogo toga još.

Čovjek se izrodi zbog pretjerane materijalne ovisnosti, a to neizbježno povlači duševne boli. Tako je svaka bol umišljena, silom izazvana.

Od boli pati čovjek, dok razumna osoba ne, jer zna voditi računa o zdravlju, zna potrebe, ne pretjeruje u ničemu, uči od doživljaja realnosti, ne umišlja gluposti, ne bavi se suludim željama.


- 20:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

DOŽIVLJAJ

Prirodno, doživljaj realnosti ne mijenja otkucaje srca, karakter i ponašanje.
Doživljaj je slobodno ponavljanje oživljavanja tijela i gdje bi bio kraj uzbuđenjima od svega u opažanju?
Važno je održati sveprisutnu prisebnost i ne umišljati nikakav dobitak od doživljaja.

Stvarno doživljaj realnosti nije manipulativna logika čovjeka kad nešto poželi, na štetu inspiracije, eliksira, volje, zdravlja.

Zbog mira nikada ne traži nešto izuzetno, jer to neće biti doživljaj nego osjećanje oduševljenja, što nije prirodno.

Ograničeni smo neznanjem, zatrpani smećem i skloni smo umišljati neku mirnu plažu na drugoj strani svijeta. Ne mora biti plaža.

Doživljaj nije kategorija posebnog izbora, nego slijed prirodnih promjena stanja. Ako se oko nas sve mijenja zbog sila energija, ne znači da se treba mijenjati unutarnji mir, red i sklad organizma.

Ovaj internet donosi toliko gadosti i samo je pitanje kulminiranja ludila kada moramo odbaciti bezbroj nasilnih informacija, mrtvih slika, lajanja i laži.

Svatko je svakim danom dalje od doživljaja realnosti, od istine, od života.

Zbog ovoga ili onoga, zbog nebitnih stvari nema slobodnih osoba, svi su na doživotnoj robiji i to vlastitim izborom.

Neću reći da je sve to žalosno ili da je netko tome kriv. Ovisnost razvija um, um blokira mozak, razum i jasnoću, a dalje je manje ili jače izraženo ludilo.

Nema smisla pisati o drugim temama dok se loše navike ne izgube prirodnim doživljajem, a onda jasnije razlikuješ, razumiješ, ne umišljaš i ne grabiš. Radi se o trenutku slobode, a kada doživiš volju i raduješ se, nema te sile koja će ti oduzeti jednostavnost.
- 10:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 01.03.2019.

STVARANJE

Kako se stvaraju pojave u raznim oblicima i svim dimenzijama, kako ih vidimo, doživljavamo i razlikujemo promjene stanja?

Analiziram ovako...

Svijet u cjelini najveći univerzum, stvarno JEDNO prostorno vrijeme, kao lopta, kao kugla. Svako dešavanje ide prema centru i iz centra, u nekakvim krugovima sa vječnim ponavljanjem.

Što je u centru svijeta?

NIŠTA, stvarno, apsolutno, slobodno, vječno nula. Međutim jedno prostorno vrijeme, fizičko i materijalno nema prazninu. Sitno je nevidljivo iz perspektive opažanja našim osjetilima, ali je tu, stvarno, aktivno.

NIŠTA, ipak savršenstvo, apsolutno čisto i svjetlo (nije svjetlost jer nema pojavu, nema energiju, nema ni gravitaciju). Toliko je sitno i dijeliti se ne može. Upravo se radi o svojstvu vodonika (vodika, točnije vakuumu).

Logiku odbacujem i samo analiziram kako se nešto oblikuje i kako je vidljivo u svim dimenzijama.
Nama blještavo, jarko i rumeno sunce, ipak ima nevidljivi centar. U tom centru se gubi vrijeme, sile gravitacije ili energija svekolike svjetlosti iz svakog smjera od periferije.
Kada se sve poništi ili dovede u nulu kao libelom, kako počinje novi krug?

Hm, upravo se radi o vječno slobodnom, apsolutnom, inteligentnom ili stvarnom izvoru (živom ogledalu), za beskrajnu emisiju kopija.

Slično gledanju filma....., jedna sličica kao slajd je mrtva ravan, no 24 sličice u sekundi već dočaravaju pokret, kao da je nešto živo.

Dobro sam istražio, glasom istine provjerio i stalno gledam svjetlo ogledalo u centru sunca. Kako se to radi, ostavimo za priču uživo,
jer je pisanje riječima krajnje manipulativno i netočno.

Ako NIŠTA kopiraš 24 mlrd puta, to više nije vakuum vodika, nego zametak ili informacija stvaranja nekog elementa svjetlosti.
Međutim kopiranje NIŠTA se vrši u svakom smjeru prostorne kugle svijeta, pri čemu se informacije privlače ili odbijaju.

Dalji tok stvaranja je pitanje ukrupnjavanja pojave.

E sad, okruženi smo živom i mrtvom prirodom. Živa priroda je održiva živom vodom i organskim materijalima (najfinijim strukturama iona). Svakako sve to nije savršeno, tim prije što čovjek kvari red i čistoću dešavanja.

Iz ove priče razumna osoba može zaključiti na koji način univerzum svijeta, kao jedno prostorno vrijeme, podržava svaku pojavnu cjelinu, jer sve su to usitnjeni univerzumi. Pri tome nevidljivi vakuum vodika je inteligentno vezivo prirodnim elementima i materijalima.

Čovjek je razvratno mentalno i subjektivno čudovište, isključivo vezan za ovisnost i manipulativnu logiku. Ova priča nije za njega, jer on ne doživljava realnost stvarno, nego umišlja nešto što želi, silom negativne energije što gura iznutra. Mišljenje čovjeka je upala, vatra, temperatura, dehidracija, sumanutost, ludilo, samo je pitanje koliko je to izraženo. Naravno on se maskira, brani, ponaša kulturno, pametno, svjesno, normalno, međutim negativno ne može sakriti.
Od njegove finoće se uplašiš i naježiš, jer znaš što je sve spreman učiniti radi ubrzanja evolucije.


















- 20:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.