nedjelja, 10.03.2019.

ČOVJEK


ČOVJEK

Kako tumačiti pojam "čovjek"?

Nikako.

U pitanju je subjektivno-mentalna logika, slično nejasnim slikama sjene. Nema ni glavu ni rep, ne možeš ga uhvatiti ni za početak niti za kraj. Znači u pitanju je umišljanje sebe, na način toliko sam pametan i mudar, da ne kažem bog.
Od bezbroj slika, čovjek uvijek misli bolji je od svake.

Pamet je kad čovjek STVARNO NIŠTA ne zna, no za svaki slučaj piša po svima što nešto znaju.

Recimo, tijelo sa organizmom od krvi i mesa osobe, prirodno se rodi iz klice sjemena. Put samorazvoja je zanimljiv, tim prije što zametak, fetus i beba, tijekom devet mjeseci trudnoće ne piški i ne kaki. Inteligentno i minimalno ovisno koristi samo čiste strukture iz krvi majke. Tu čovjeka nema, jer se on izrodi poslije porođaja tijela. Prost dokaz nečistoće sotone čovjeka je teško pišanje i sranje.
To je njegova materijalna ovisnost i žudnja za kalorijama, vatrom ili energijom. Naravno, toga najviše ima u mrtvim materijalima.

Jasno razumijevanje = stvarno doživljaj realnosti. Pri tome STVARNO nevidljivo, inteligentno moć vakuuma vodika, održava elementarne strukture i materijale u cjelinama pojavnih realnosti.

Zatvaranje informatičkog kruga slično je 2+2=4 ili jasno kao svaka nota oktave. To se ponavlja i to je slobodno znanje.

Čovjek se time ne služi, jer je njemu bitna ovisnost i posjed negativne energije da se umom duše održi.

Sloboda samorazvojem prelazi u doživljaj jednog prostornog vremena, tako što stvarno nevidljivo inteligentno održava prirodno vidljivo, kako kažemo realnost sa promjenama stanja. Na taj način jedinka kao cjelina uči život i postojanje, jasno razumije moć i potrebe.
To je važno zbog dobrih navika i minimalne materijalne ovisnosti.
Biti ovisnik, znači gubitak slobode, jer razviješ um mentalno, blago rečeno negativnost u svemu i besmislenost.

Suvremenost je zastrašujuća, zato umjesto ugodnog doživljaja prirodne realnosti, čovjek osjeća negativno u svemu, u strahu je, vjeruje božjoj volji, zato što željama blokira inspiraciju i eliksir stvaranja volje i zdravlja tijelu.

Stvaranja u prirodi i poluraspad svega, dokaz su jednog prostornog vremena. Čovjek se trudi i čini izuzetak. Tehnološki izmišlja i stvara nešto što se prirodno ne može razgraditi (staklo, plastika, asfalt, beton i mnogo toga još).

Jednom sagrađena kuća sahrani više generacija, što je potpuno suludo, jedino se uklapa u sistem evolucije (brzo umiranje).
Prirodno, pojedinac treba stalno nešto graditi i svakako živjeti duže od toga. To je zanimljivo, posebno što je poluraspad stvorenog jaka potvrda da postojanje tijela osobe nije ograničeno vremenski, ako održavaš zdravlje - red i čisto.

Suze radosti su dokaz inspiracije eliksirom i dobra namjera osobe, koja prihvaća realnost, bez umišljanja da nešto prigrabi za sebe.
Te suze nisu kisele i ne štipaju oči.

Priča ide dalje, glad je za energijom. Ako inteligencija održava prirodu, besmisleno je tražiti izvore energije, kada je ima u izobilju.
Ipak je u pitanju primitivizam i neznanje čovjeka. Prije bih rekao njegova zla namjera da evolucijom čim prije uništi tijelo. Tijelu u kome je samo gost ili parazit, čovjek učini toliko grijeha, da ni sam ne podnosi duševne boli. Gomilanje negativne energije, slično je punjenju tijela duhom, što postaje nepodnošljivo (to je vatra i dehidracija). I tako se tijelo uništi, a sotona čovjek ionako nikada STVARNO NIŠTA nije znao.

U vezi energije pišem ovo.... za podizanje novca iz automata trebaš znati PIN kartice; šifre su postavljene svuda kad trebaš dodirnuti STVARNO. To znači prije pina stvarno postoji, a pin samo služi kao put za dodir s njim.

Nameće se pitanje koja je šifra ili PIN za jedno prostorno vrijeme?

Sunce je u centru svijeta prostornog vremena, jednako vidljivo svima i svemu. Radi se o inteligentnom izvoru SVJETLA mogi za svekoliku svijetlost svemu u prirodi elemenata i materijalnih pojava. Centar sunca stvarno apsolutno čisto, bez informacija i bez energije.

Drugo pitanje kako dodirnuti inteligentnu moć?

U pitanju je savršeno čisto i kada se spojiš na to STVARNO drugo ne želiš i ne trebaš. Živoj prirodi treba ŽIVA VODA i ako razumiješ to, priča je suvišna.

Obzirom da je panika od sutra, od prolaznosti (čovjek dijeli vrijeme od prostora), lako je zatvoriti potpun analitički krug i konačno zadovoljiti prirodne potrebe tijela, održati zdravlje, vitalnost i dugovječnost.

Ako se suvremenim tehnologijama priroda pretvara u čudovište što se razgrađivati ne može, tu logiku valja odmah odbaciti.

Međutim, čovjek željno očekuje struju, to njega muči. Skupe patente za proizvodnju struje već koristimo. On i dalje teži magijskim rješenjima. Jednostavno rješenje je MAGNET, a kako, to razumni već znaju, samo ne mogu doći do izražaja, jer je sistem vrijednosti čovjeku najbitniji još uvijek.



































- 20:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.