srijeda, 28.02.2018.

Govor čovjeku dođe kao lupanje prazne slame. U ovom slučaju njemu je tijesno i tamno zbog probave onoga u čemu navodno uživa. To uživanje je psihološko mučenjem, kada stanice nisu aktivne jer krv i limfa nisu kako treba.
I dalje, govor je kao besmislena teorija, jer na kraju nema jasnog odgovora za obično i stvarno jedno prostorno vrijeme, za savršeno čisto (prostor kao svjetlo) i čisto (vrijeme kao svjetlost).
Govorom je sve napuhano i samo tek toliko logično kao gorivo za energiju mišljenja. Tu nema sve dimenzije doživljaja kao u realnoj prirodi, nego su ravne slike obrnute kao u ogledalu.
I dalje, govorom nije moguće objasniti (točnije čovjek neće i ne zna to uraditi jer manipulira), kako se pojavljuju iskre svjetlosti,
kako se formira nekakav lanac tih iskri, kako to postane energija zračenja, uspori se i formira pojavu. Naravno to traje milijardama godina da bi se dobilo nešto tvrdo kao kamen u prirodi.
Čovjek se služi terminologijom besmislene gramatike jezika. Namjerno komplicirano da samo moraš misliti. Važno filozofi će primati najveće plaće u državi.
Tako čovjek bježi da pojasni svoju strukturu, pa tek da idemo dalje u analizi. Na kraju krajeva JEDNO nije potrebno analizirati, samo se ne trebaš praviti lud pred činjenicama realnih suprotnosti u stalnoj promjeni zbog vrtnje i ponavljanja.
Sve je fizičko i informatički izvodljivo, a informacije su kao paučina ili nečisto u prostoru i tako se zapali zbog gravitacije zračenjem.
Na kraju čovjek proglasi tajnu materiju i boga, samo da bi se gradile skupe bogomolje, da se osobe ne upravljaju po doživljaju nego po emocijama.
I što reći za pravdu po zakonu, ako je pojedinac u stresu i bez slobode, nego da je to nasilje sistema, gdje se za novac može sve primitivno platiti.
I ti kao ovisnik nisi slobodan, nisi odlučan, nisi jasan, nisi zdrav i tako od danas do sutra.
Boriš se i braniš nebitno, a gubiš zdravlje i stariš.
Zašto čovjek ne popravlja zdravlje kada se gleda u ogledalu?
Zato jer je umišljen kao drogirani zombi, nije realan da bi se trebao uzdržati od uživanja i očistiti organizam.
- 08:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.