petak, 26.04.2019.

ČOVJEK


Čovjek ovisnik mentalno subjektivnom strukturom (um, duh, duša), jačom gravitacijom od tijela osobe, ne prihvaća stvarno život, samim tim ne doživljava realnost, ne prihvaća istinu, misli, vjeruje, želi nešto posebno u smislu nekakvog raja iznad izobilja što priroda nudi.

On je sam sebi žrtva, jer na negativnoj strani osjeća emocije, najčešće imenovane kao poremećaj karaktera strahom, pohlepom, neiskrenošću, mržnjom i ponosom.

STVARNO nevidljivo, inteligentno moćno, ipak je suština JEDNOG prostornog vremena. Jednostavnost inteligentne moći vodik vakuumom podržava.

Svaka osoba, prirodno doživljava STVARNO, kao sveprisutnost prirodne realnosti, što se ponavlja svakog trenutka. Time osoba postiže jasnoću razumijevanjem, svega već poznatog. Naravno mnogo toga nije poznato, nije blizu ni vidljivo, međutim glasom istine u grlu postavi se jasno pitanje, time dodirneš inteligenciju (STVARNO) i odgovor je ponovo tu u grlu i to aktivnom ili mirnom knedlom.

Doživljaj u nizu je potpuno znanje, lako za analizu poznatih činjenica, nije naporno jer se ostvaruje bez umišljene logike.

Subjektivno u tami, čovjek kao blokirana energija, svakako želi slobodu. Netko je to opisao kao duh uma duše. Jasnije je ako se kaže samo logika
nejasnim i prividnim slikama. Od logike je taština, teorija, vjera u boga, crkvena učenja, državni zakoni, govor jezikom, materijalna ovisnost, karijerizam, primitivizam svake vrste, bježanje od života.
Od kada se izrodi, budući čovjek je u misiji evolucije, što znači pozitivno pretvara u negativno, živo tijelo izlaže rizicima bola, bolesti i konačno smrti.
On-čovjek ionako je opčinjen crnom magijom. Tko pokuša vratiti čovjeka iz uma prema razumu (najbolje na nuli), zbog navike ovisnosti nije u stanju prihvatiti pozitivno, ljudsko, čisto i u redu.

Još nešto, bez inteligentnog vakuuma vodika, svi elementi, materijali i pojave bili bi neodržive sjene. Glupo je širiti priču u tom smjeru, jer čovjek ionako STVARNO ne doživljava, nego je sklon misliti, vjerovati i prihvatiti logiku teorijom besmislenih pretpostavki.

Jasno razumijevanje objektivnim tijelom od krvi i mesa, upravo se postiže doživljajem realnosti, inteligencijom i živom vodom. U kostima je 22 % žive vode, u krvi 92 %, u lećama oka 99 % i konačno u centru mozga, pinealnoj žlijezdi 100 % i to kap po kap, brzinom doživljaja realnosti i jasnoće.

Zbog čega mnogi slabije vide?

Krv skrbi sve stanice tijela, funkcije i organe. Ako je prirodno čista i brza, doživljaj i jasnoća se postižu. Upravo sluzavu krv izaziva čovjek, jer da to ne čini, ne bi mogao misliti logikom sjena. Još sada bi svaki čovjek ušao u raj, međutim to užasno boli i nije moguće bez smrti. Zato mnogi dugo trpe razne bolesti, jer to lakše podnose. Sve se to dešava umišljanjem.
















- 20:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 24.04.2019.

ISTINA I LOGIKA

Mentalnom logikom čovjek preskače istinu. Na taj način nije moguć doživljaj realnosti u smislu sveprisutnosti.

No umjesto toga čovjek osjeća emocije, misli svašta, želi svašta i govori svašta.

Zašto?

On - čovjek kao subjekt u objektivnom tijelu, jačom gravitacijom dominira i ujedno mora misliti priviđanje nejasnih slika, koje su njemu logične.
A onda mora govoriti laži, jer ako je preskočio istinu, ostaje mu samo mentalna logika - psiha.
- 14:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT

Oživljavanje strukture stvarno objektivnog tijela od krvi i mesa (život), jedino je moguće u koži iznutra.
Eliksir inspiracije, ljubavi i zdravlja, isključivo služi organizmu tijela i tu nema logike mišljenja.
Tijelo osobe sa eliksirom, u odnosu prema osobi sa eliksirom, u svemu je prijatno i pozitivno.
Subjektivno, kada čovjek izazove adrenalin u tijelu, prema eliksiru razumne osobe, svakako je nasilno, neprijatno, negativno.

Prema tome, često čovjek govori volim nekoga ili nešto. Voljeti se može samo živo tijelo, sveprisutnim doživljajem realnosti, jer JEDNO prostorno vrijeme, nema potrebe dijeliti tijelom osobe. Drugu osobu ili nešto drugo, jedino možeš željeti, isključivo iz interesa.
Slično, prijatelj je samo iz interesa, tim prije što razumne osobe, prema svima se jednako ponašaju. Zašto je ovaj meni prijatelj, a onaj nije, ako sam razuman?

Drugo je pitanje i valja odbaciti nasilje logikom uma duše čovjeka.


- 11:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 23.04.2019.

NASILJE

Umjesto objektivnog doživljaja realnosti, eliksira u tijelu, životne inspiracije, mira i zdravlja, čovjek subjektivno osjeća emocije, adrenalin, logiku umišljanja, nemir i bahatost.

Na taj način umjesto znanja na djelu je primitivizam pretjerane ovisnosti.

Umjesto volje dominiraju želje.

Umjesto objektivne sveprisutnosti caruje psiha.

Čovječanstvo je u mraku, gdje pojedinac vjeruje i misli, sloboda je moguća samo u raju. Priroda elemenata i materijala, potpun je raj, međutim u probavi kalorija zbog energije, neizbježna je jača gravitacija subjekta nad objektom tijela, sa svim mogućim negativnim posljedicama.

Izazivanje dehidracije u tijelu, prelazi u vatru, kada taj duh blokira oživljavanje tijela i smrt je blizu.

- 12:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ŽIVOT I LOGIKA

Život stvarno istinski objektivno tijelom logika nije.
Rođenjem tijelo bebe je potpuno čisto, stvarno i objektivno. U njemu nema nikakvog subjekta. Želudac i crijeva bebe su čista, bez ikakvih šupljina.
Zato je doživljaj realnosti objektivno potpun. Jedno u opažanju, jedno je u doživljaju.

Prekidom pupčane vrpce, bez krvi majke, novom biću najprije treba kisik i voda. U zraku je malo kisika, 5-6 %, u gradovima još manje, što je nedovoljno za samo razvoj. Struktura žive vode je 100 % kisik, zato je neophodna.

Primitivizam roditelja, društva i čovječanstva u cjelini su teške zablude, zle namjere, zbog mentalno-subjektivne strukture čovjeka.

Logiku duha, uma, duše, mišljenja i govora jezikom, osjećanja emocija, želje, ovisnost, uživanje, svakog čovjeka tjera u rascjep ličnosti.

Pokušajem dijeljenja JEDNO, jačom energijom praktički ćeš izazvati mišljenje, boli i biti žrtva samo uništenja.

Drugim riječima, ljudsko biće kao jedno tijelo, jedan život, jedan mali univerzum, ne podnosi dijeljenje, jer ako to činiš, neizbježna je smrt.
Tijelo nije krumpir u komadima za sadnju i nove biljke, nego se reprodukcija odvija sjemenom.

Zašto to čovjek čini?

Zato što je subjekt u tami iznutra i uništenjem tijela, on se oslobađa.

Razumna osoba je odgojena doživljajem realnosti i zna potrebe tijela; ne vezuje se logikom uma i duha.

Netaknuta priroda je raj; kada čovjek umiješa prste, pretvara je u pakao.

Čovjek ne doživljava ni samog sebe, zato je ovisnik, zato s njim moraš biti oprezan, jer ne može biti od povjerenja.
On ne zna što je inspiracija, ljubav i zdravlje, jer kao subjekt uvijek ima problem od negativne energije, od smeća i crva u organizmu.
- 11:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 20.04.2019.

SENZACIJA NIJE

Znanje života jednostavno analizom činjenica od rođenja do smrti.
Po rođenju beba, još na pupčanoj vrpci, objektivnim tijelom, bez materijalne ovisnosti.
Ne diše, ne služi se osjetilima, ne doživljava, ne misli, samo STVARNO (život) zna, jer je direktno u njemu.

Prekid pupčane vrpce za bebu je početak ovisnosti od prirode, minimalno, ne više od potreba tijela.

Tradicionalno, preko ovisnosti, čovjek djeluje (misli i osjeća) mentalno subjektom.

Kako?

Mrtva voda i hrana više su kalorične od živih. Stvoreni potencijal izaziva mnoga usporenja organizma i metabolizma, posebno sluzavu krv i limfu. Neizbježna je dehidracija i prividno osjećanje emocija.
Nestaje jasno razumijevanje od doživljaja realnosti u trenutku, nego umišljanje nekakvih čudnih ideja i želja. Umišljanje podsjeća na izmjenu nejasnih slika, što predstavlja logiku, točnije psihologiju. Time se ovisnost pojačava.
Čovjek nikada nije slobodan, jer bježanjem od realnosti prirode, ne ostvaruje mir organizma tijela.
Za čovjeka nije prihvatljiva kvalifikacija NIŠTA, jer nevidljivi vodik i moć vakuumom ne razumije. Njemu trebaju elementi i materijali prirode i to u nečistom stanju. Cilj je efikasna evolucija jer on (čovjek) teško podnosi boli duše (gravitaciju negativnom silom - energijom).

Normalni, kulturni, pametni, svjesni, žele ostvariti karijeru i materijalno bogatstvo. Svatko sebi nametne glupe stvari, jer se uvijek pravda višom silom boga.

Paket logike mišljenja, govora i činjenja, primjetno je pojačan pronalaskom vatre. To je kasnije dopunjeno vjerom u boga, teorijom pretpostavki i sistemom vrijednosti.

Sve u prirodi stvoreno bez utjecaja čovjeka, podložno je polu raspadu. Zbog posebnih stanja i uvjeta, priroda negdje stvori i nerazgradivi dijamant, međutim te količine su u tragovima.

Raznim tehnologijama čovjek je stvorio staklo, plastiku, beton i mnoge materijale ekstremno postojane.

Čovjeku sa duševnom strukturom Njujork u slikama je fantazija. Međutim, Njujork uživo je potpuna utopija. Nije samo Njujork u pitanju, nego svi gradovi svijeta. Novijeg datuma i sela su uništena.

Ljudsko biće danas, objektivno razumom, može postići doživljaj, mir, znanje i raj u prirodi, na način nenasilne revolucije.

Naravno, praktično je pitanje tko može biti autoritet čovječanstvu u odbacivanju logike materijalne ovisnosti i evolucije?

Što treba uraditi?

U svakom slučaju čovjek je sa mišljenjem povodljiv kao ovca. Drugim riječima mit o bogu, isusu, budi, uživanju, teoriji, vjeri, novcu i logiku svatko će odbaciti ako novi autoritet to pokaže primjerom.

Potpuno znam kako se to može postići, no nemam potrebnu podršku.

Ukratko ću napisati kako je to moguće.

Najprije treba formirati grupu osoba koje će prihvatiti istinu i odbaciti logiku u svemu.

Za nastavak vrste u prirodi, životinje biraju najbolje. Iz pripremljene grupe odabrati ženu i muškarca za rađanje autoriteta revolucije. Novo biće, odgojeno znanjem o životu, biti će sa mnogo manjim tijelom, zbog prehrane živom vodom i hranom. Za primjer, bilo koje sjeme biljaka, razvijeno u živoj vodi je minijaturno. Čovjek to ne prihvaća, zato je stvorio GMO (krupni plodovi, malo košta, ubrzava evoluciju).

Malo stvorenje neće biti mudri čovjek sa mišljenjem i logikom, sa vjerom i osjećanjima, sa govorom gluposti, sa uživanjem, nego dokaz čovjeku da konačno treba odustati od evolucije i konačno se predati razumu, nenasilnoj slobodnoj revoluciji doživljajem i znanjem.
Konačno treba svatko prihvatiti doživljaj realnosti, istinu, slobodu, u smislu pozitivnog i pravih vrijednosti.

Novi autoritet će svatko prihvatiti i pokušati odbaciti loše navike, najprije osobno, onda u obitelji i društvu. Država neće trebati, bogomolje i novac, jer priroda nudi sve u izobilju.

Nastavak ove priče odnosi se na završetak 24 mlrd postojanja jednim prostornim vremenom (samo još običnih 25 godina).
Tada, računanje vremena svakako neće biti po mjesecu, nego rotiranju Zemlje.

E sad, čovjek idiotski osjeća nešto se krupno sprema, zato na silu grabi i proba svaku novu glupost.

Stvarno smak svijeta ne može biti, međutim oslobađanje duše čovjeka je neizbježno, jer teške bolesti on više ne podnosi.

Razum svake osobe isključuje svaku glupost čovjeka i to će biti novi početak.


















































- 10:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 11.04.2019.

LOGIKA NIJE ZNANJE


Logiku subjekta (mišljenje čovjeka) jednostavno možeš uskladiti ako materijalnu ovisnost uskladiš sa stvarnim potrebama tijela od krvi i mesa kako se to kaže. Suprotna je istini, zato čovjek sebe nalazi u svakoj gluposti u svemu negativnom.

Strah od prolaznosti nema beba po rođenju, jer je čista duša i nije čovjek što misli.

Tajne nema jer je sve materijalno.

Nepoznato će postati jasno razumljivo, analizom poznatih činjenica. Analiza nije logika mišljenja i nije napor.

Kada je život u pitanju, odmah odbaci gramatiku govornog jezika, mišljenje, svaku logiku, čitanje knjiga, gledanje tv, radija, slušanje glazbe, uživanje, oduševljenje.

Pitanje zdravlja se odnosi na čistu krvnu sliku i to je jednostavno ostvariti.

Sve postavljeno od čovjeka, suprotno je životu - jednostavnom slobodnom samoostvarenju.

Slobodno znanje jasnim razumom, samo je ponavljanje doživljaja realnosti, sa svim promjenama stanja.

Živom tijelu ne trebaju kalorije ili energija, nego svi elementi prirode u strukturama iona.

Upravo živa voda (destilirana voda) i živa hrana prirodno održavaju zdravlje tijela, preko čiste krvi i jakog imuniteta limfe.

U krvi treba manje spirala gena. Zdravo tijelo osobe u krvi sadrži 81 definiciju enzima, dovoljno za tisuću hormona limfe ili potpunu imunološku zaštitu.

Rođen si čistom dušom, međutim roditelji su te odgajali moderno sa krupnim pogreškama. Nisu krivi jer je inače takva logika u društvu.

Sada, trebaš popravljati pogreške roditelja i jednostavno prirodno očisti genetsku strukturu.

Svi što radimo zbog novca, svakako nismo slobodni i to je velika pogreška, kada je život u pitanju.

Mnogo si osjetljiv, a kada nešto neznaš o životu, postaješ krut kao metal. Doživljajem realnosti, potpuno se oslobađaš toga.

Po karakteru si MAJKA, u smislu onoga što svaka majka čini djeci i drugima.

Volju vraćaš tako što od svakoga pokupiš negativne emocije i time se potpuno srušiš.

Tijelu treba red i čisto, međutim duši čovjeka treba svašta i ničim se ne može zadovoljiti, jer je mentalno nestabilan.

Odmah trebaš odbaciti moral i kulturu. Mi odrasli u odenosu sa drugima, trebamo se ponašati kao djeca - slobodno i direktno.
Odbaci svaku duhovnu tehniku, jer život stvarno nije to. Za čistu krv ne treba nikakva tehnika, nikakva logika, nego prosto znanje da ne bude veće materijalne ovisnosti, od potrebe prirode tijela.

Fizički dodir je pravi način da se potencijali tijela usklade, pokrene eliksir volje i povjerenje.

Industrijski, termički prerađena hrana, soljena, začinjena, konzervirana, masna, maksimum sadrži 1 % iona. Praktički je mrtva i jedino može poslužiti čovjeku za energiju duše.

Što je čovjek u tijelu osobe?

Izrod, negativno, bakterija, virus, crv, duh, bol, bolest, rak, sotona, vanzemaljac, samo je pitanje vremena kada će evolucijom doći do smrti tijela, jer će to njemu biti raj ili konačno sloboda, jer kao subjekt u živom tijelu od krvi i mesa on to nije imao, bio je u tami i neznanju, u zabludi, u željama, duševnim bolima, poremećaju karaktera, osjećanjima emocija.

Tijelo se neće pokvariti ako nešto probaš. Važno je ne pretjerivati.

Zdravlje, vitalnost i dugovječnost, pitanje su doživljaja realnosti i strpljenja.

Čovjek se veže za ime, karijeru, posao, materijalno bogatstvo, međutim sve su to duševne slabosti.

Čisto i zdravo dijete se ne veže za ništa.



















- 20:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 10.04.2019.

REALNOST

REALNOST

Doživljaj prirodne realnosti nije moguće mentalnom logikom, oduševljenjem, mišljenjem, uživanjem, nego isključivo stvarno, jasno i razumljivo.

Ponavljanjem doživljaja postiže se potpuno slobodno znanje o jednom prostornom vremenu ili životu kako obično kažemo.

U prirodi je 113 elemenata i nebrojeno materijala, isključivo fizičkim svojstvima.

Mudrac – čovjek to ne prihvaća, nego je izmislio pet duševnih stanja, imenom pet viših elemenata.
I tako on gura kroz tamu, primitivno, bez znanja, misleći da nitko i nikada neće odbaciti materijalnu ovisnost i sve zablude što su negativna posljedica toga.
- 21:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 07.04.2019.

ZNANJE

Zdravim roditeljima rodi se zdrava beba, mala čista duša, savršeno doživljava realnost oko tijela, služi se glasom istine, ne misli, ne govori, ne hoda, nije čovjek sa logikom, nema kosu, nema zube, nije božanska nego samo stvarno čisto biće.

U trudnoći beba je minimalno ovisila od krvi majke. Sve elemente prirode je primala preko finih struktura iona. Po rođenju tako je trebala nastaviti - piti živu vodu i jesti živu hranu.

Zbog prirode oko sebe i lošeg odgoja, u čistoj bebi se formira nečista duša i to će kasnije biti čovjek....

Cjepivom se pokreće trauma u tijelu bebe, u namjeri da prihvati ovisnost.

Dokaz onečišćenja tijela bebe je nečista duša u smislu bakterija, virusa (crvi).

Zbog duše beba gubi jasan doživljaj i umišlja osjećanja emocija. To kod bebe izaziva poremećaj karaktera i ponašanja.
Kosa je uveliko porasla, zubi također.

Duša je nevidljiva i taj mali čovjek je želi prepoznati u svom liku. Zato čini pogreške sa posljedicom trauma u pubertetu.
Javljaju se želje, inat, potreba za uživanjem i posjedovanjem.

Kosa, nokti, maske lica, odjeća, obuća, tikovi, nerazumno ponašanje, sulude ideje, slika su nečiste duše čovjeka koji se subjektivno i mentalno služi objektivnim tijelom od krvi i mesa. Zbog većine oko sebe, njemu je takva logika prihvatljiva. Iz dana u dan stvarane su loše navike, navodno tako treba.

Sve elemente i materijale iz prirode čovjek želi prigrabiti, kako bi od te energije prepoznao sebe. Međutim negativan je to smjer i on se duševno gubi. Počinje osjećati boli, bolesti, sumnja u ovaj svijet tame i želi novi (raj).

Poslije 24-te godine počinje ozbiljno starenje, upravo zbog nečiste duše, ovisnosti i uživanja.

Stvarno tijelo kao objektivna cjelina sa organizmom u sebi ponavlja život, međutim čovjek subjektivno blokira prirodni red, jer stalno guta nečiste sadržaje, mrtvo, jer u tome nalazi više energije za um duše.

I tako većina čovječanstva vjeruje i misli da se život ne odvija u tijelu nego van kože. Otuda pretjerana ovisnost i uživanje. Pri tome uvijek je potreba pronaći SEBE.

A što sam "ja" - izrod, mentalna logika, sulude ideje i želje, negativno u svemu, izgubljeno vrijeme, starenje, osuda prirode i života.

Poslije svih gluposti slijedi povlačenje u sebe, navodno u tome ću se pronaći..... U tom traganjuduševne boli i bolesti dovode tijelo do smrti.

A duša, što je s njom?

Kako se izrodila negativnom energijom, tako je i nestala, jer je bolestan čovjek potpuno prekinuo ovisnost.

























- 20:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.