nedjelja, 07.04.2019.

ZNANJE

Zdravim roditeljima rodi se zdrava beba, mala čista duša, savršeno doživljava realnost oko tijela, služi se glasom istine, ne misli, ne govori, ne hoda, nije čovjek sa logikom, nema kosu, nema zube, nije božanska nego samo stvarno čisto biće.

U trudnoći beba je minimalno ovisila od krvi majke. Sve elemente prirode je primala preko finih struktura iona. Po rođenju tako je trebala nastaviti - piti živu vodu i jesti živu hranu.

Zbog prirode oko sebe i lošeg odgoja, u čistoj bebi se formira nečista duša i to će kasnije biti čovjek....

Cjepivom se pokreće trauma u tijelu bebe, u namjeri da prihvati ovisnost.

Dokaz onečišćenja tijela bebe je nečista duša u smislu bakterija, virusa (crvi).

Zbog duše beba gubi jasan doživljaj i umišlja osjećanja emocija. To kod bebe izaziva poremećaj karaktera i ponašanja.
Kosa je uveliko porasla, zubi također.

Duša je nevidljiva i taj mali čovjek je želi prepoznati u svom liku. Zato čini pogreške sa posljedicom trauma u pubertetu.
Javljaju se želje, inat, potreba za uživanjem i posjedovanjem.

Kosa, nokti, maske lica, odjeća, obuća, tikovi, nerazumno ponašanje, sulude ideje, slika su nečiste duše čovjeka koji se subjektivno i mentalno služi objektivnim tijelom od krvi i mesa. Zbog većine oko sebe, njemu je takva logika prihvatljiva. Iz dana u dan stvarane su loše navike, navodno tako treba.

Sve elemente i materijale iz prirode čovjek želi prigrabiti, kako bi od te energije prepoznao sebe. Međutim negativan je to smjer i on se duševno gubi. Počinje osjećati boli, bolesti, sumnja u ovaj svijet tame i želi novi (raj).

Poslije 24-te godine počinje ozbiljno starenje, upravo zbog nečiste duše, ovisnosti i uživanja.

Stvarno tijelo kao objektivna cjelina sa organizmom u sebi ponavlja život, međutim čovjek subjektivno blokira prirodni red, jer stalno guta nečiste sadržaje, mrtvo, jer u tome nalazi više energije za um duše.

I tako većina čovječanstva vjeruje i misli da se život ne odvija u tijelu nego van kože. Otuda pretjerana ovisnost i uživanje. Pri tome uvijek je potreba pronaći SEBE.

A što sam "ja" - izrod, mentalna logika, sulude ideje i želje, negativno u svemu, izgubljeno vrijeme, starenje, osuda prirode i života.

Poslije svih gluposti slijedi povlačenje u sebe, navodno u tome ću se pronaći..... U tom traganjuduševne boli i bolesti dovode tijelo do smrti.

A duša, što je s njom?

Kako se izrodila negativnom energijom, tako je i nestala, jer je bolestan čovjek potpuno prekinuo ovisnost.

























- 20:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.