subota, 28.12.2019.

ŽIVOT I DOŽIVLJAJ



Beba u trudnoći živi bezvremeno, strpljivo i u potpunom miru zna razvojni put.
Rođenjem tijela osjetila bebe su pod utjecajima svijetlosti vremena, promjenama stanja pojava i od života iz trudnoće jedino je moguć doživljaj.

Zbog svoje subjektivne, mentalne i duševne strukture, mišljenja i logike, osjećanja emocija, čovjek se potrudio da bebi spriječi doživljaj, u smislu minimuma potpunog znanja o životu i jednom prostornom vremenu.
Cijepljenje po rođenju, mrtva hrana, krivi odgoj više su od najtežeg zločina što čovjek čini nad bebama. Za čovječanstvo je to logično i normalno, pametno i svjesno, dok razuma skoro i nema.

Jedno kao točkica, uvijek je jasno, razumljivo, poznato i analitično. Upravo logikom mišljenja čovjek ne prihvaća jedno, jer nije u stanju odbaciti vlastitu dušu ili energiju uma. Samim tim žrtva je kompliciranja, jer bježi od materijalizma, fizičkih svojstava i općenitoo realnosti u doživljaju.

Međutim zato je materijalni ovisnik i u svemu pretjeruje.

Život stvarno logika nije.
Fizički plan postojanja jednako uključuje inteligentni vakuum i materijalne strukture. Zato je ponavljanje života moguće bez ikakvog prekida.
Presjecanjem pupčane vrpce novorođenčeta, život se jednostavno nastavlja, jer je u pitanju krv bez zaustavljanja. Svejedno, u trudnoći ili po rođenju, krv u tijelu bebe jednako struji i život održava.

Čovjek misli i brani logiku da je trudnoća božanska kategorija, a ono poslije borba sa vremenom.
Tako je odbacio život i prihvatio kvalifikaciju uživanje. Navodno život prolazi i treba to iskoristiti na svaki moguži način. Time odobrava materijalnu ovisnost, poremećaj karaktera ponašanja, duševnu strukturu, boli i nasilje.
Život iz trudnoće beba treba nastaviti doživljajem kroz sklad tijela i pririodne realnosti.
Cjepljenjem čistog tijela bebe sa prirodnim imunitetom, želja čovjeka je stvaranje navika bebe da uživa, točnije osjeća emocije boli i prihvaća sredstva za smirenje.
Tako je afirmirana vjera u boga i želja za rajem.

U trudnoći beba se u miru razvija, bez vremena, kao da će devet mjeseci biti samo trenutak.
Upravo taj trenutak neovisnosti o vremenu predstavlja obrazac za doživljaj i minimalnu materijalnu ovisnost.
Čisto je mir i dalje sloboda, znanje i zdravlje.

Temeljem primitivne logike i mentalne subjektivniosti, čovjek nije u stanju održati čistu krv u tijelu, jer se njemu žuri u raj.

Jednostavno žvot je započet od krvi, kao bez vremena. U zdravom tijelu krv je 92 % živa voda i mjera čega tijelu najprije i najviše treba. Uživanje je isključeno, kao primitivizam umišljanja, želja i logike.
Upravo čovjek sve čini suprotno i nikada ne vodi brigu o zdravlju. Logika uma iz energije duše, iako u svemu negativno, štetno i opasno, za čovječanstvo je prihvatljivo i nije čudo što je sve u suvremenosti obrnuto kao slika u ogledalu.

- 13:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ČOVJEK

Živim u državi u kojoj se slavi Christmas i danima gledam kakve se sve gluposti, gadosti i perverzije provode u to ime. Povodom toga nabavljeno je robe da sve liči na raj. Firme su svima uplatile zaradu, a onda juriš da se svim novcima kupi smeće od plastike, krpica, bljeskalica, jela i pića.
Danas je glavni grad bez života, jer svaka duša uživa blagdan. Smrtnik mora misliti o raju i tim povodom činiti sve kako do raja, a crkva i država to plaćaju da se zle namjere slučajno ne zaborave.
A zle namjere su dopuštenje čovjeku da uništi sve što može i on se tako ponaša.
Dogodine božić mora biti još bolje.

Komunalci se hvataju za glavu jer sve to smeće valja pokupiti, no ujedno bosovi trljaju šake, jer je smeće odavno najbolji i siguran biznis.

Za Engleza vjera znači borba protiv sotone (u obitelji i domu svega mora biti), navodno vrijeme je kao đavo prolazno i dok možeš grabi i uživaj. Zato su glavni otimači po svijetu, jer bez novaca polude. Takav im je govorni jezik i administracija.

Zbog novaca tu dolaze iz svih krajeva svijeta. Nostalgija neizbježno ubije svakoga i na kraju kada godine prođu i zdravlja nema, shvatiš golom životu to nije trebalo, u pitanju je zabluda duše, neostvarene želje i sve ono što vuče raju.
- 13:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

INTELIGENCIJA



STVARNO, bez elementarnih pojava, bez energije, bez vremena, vječno, no u svakom slučaju fizičko i materijalno svojstvo.
Radi se o moći vakuuma vodonika.
Sunce u centru najvećeg univerzuma svijeta, apsolutno čisto i savršeno, predstavlja izvor svjetla, za kopiranje svega u svijetlosti vremena, svakako u krugu stvaranja i pročišćenja.

Sunce je rumeno kao plamen vatre, jer se iz svih smjerova svijeta prema centru, pojave gube, samim tim energija dostiže vrhunac djelovanja i kao da umire. Moguće je golim očima vidjeti centar sunca kao ogledalo silicijuma.

Eksplozija energije na periferiji sunca, u centru stvara imploziju vakuuma. Praktički, elementarne materijalne i fizičke pojave svijetlosti vremena, predstavljaju inteligentnu moć centra svijeta i to znamo kao izvor života, bezuvjetno jedno prostorno vrijeme. Na razini pojava u smislu individualnih univerzuma, na poseban način, logički, dijelimo prostor od vremena, kao što se subjektivna struktura čovjeka, dušom dijeli od tijela.

Stvarno apsolutno ili relativno u postojanju jedno prostorno vrijeme sažeto u doživljaju, sklad. najmanje točke i najkraćeg trenutka, kao potpuno znanje razumne osobe, pri čemu nema mišljenja ni logike, Sve to moguće je kada realnost glas i knedla u grlu istinski potvrde. Ponavljanjem doživljaja razum jasno prati promjene stanja u smislu analize koja nikada nije naporna.

Subjektivnu struturu čovjeka čine sadržaji koji nisu stanice organizma. Svuda u tijelu nečisto djeluje kao duhovi i to je jedna duša, sa jakom energijom da može pokrenuti mišljenje i govor jezikom.

Objektivno tijelo od krvi i mesa je jednostavno analizirati, međutim subjektivnost se mijenja brzinom energije, što je nemoguće pratiti.

Ova priča nije potrebna osobi jer doživljava i razumije realnu objektivnost. Međutim čovjek o svemu ipak drugo misli, zato znam ni ovaj tekst ne može prihvatiti.

Istina je samo jasan doživljaj, sve duže od toga je mišljenje i postaješ rob logike.

Mišljenje je slično kao kada te izbace iz broda na pučini. Koprcaš se dok ne dođe kraj.

Inspiracija je povjerenje čovjeka prema organizmu tijela i zdravlju općenito. Umjesto umišljanja želja jednostavno se preda volji i prihvati da je život uvijek prvo.
Život apsolutno nema zamjenu, zato je čovjek najveći nasilnik, subjektivno, duševno i mentalno, jer se na svaki način bahato odnosi prema zdravlju tijela u kome je duševni izrod i manipulator.
Guta svašta, navodno uživa, dok ujedno viškom kalorija proizvodi jaču energiju od prirodne gravitacije tijela. Time opravdava materijalnu ovisnost i sve što ima veze sa duševnim slabostima, od mišljenja zaključno sa logikom nasilja u cjelini.
Gramatiku govornog jezika je osmislio čovjek i ne postoji način da njega možeš kriviti za svu besmislenost protiv ljudske vrste. Tako je sve negativno, bolesno, životari ili je pred smrt. Lijeka nema niti može biti, jer se odnosi na jednostavno čisto u svemu, što čovjek odbija.
- 12:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 26.12.2019.

MIŠLJENJE

MIŠLJENJE

Prirodno pet osjetila tijela osobe, prenose informacije do mozga tijela o realnosti ma kakva ona bila. Iz mozga se šalje impuls svim stanicama o opažanju osjetilima i to je spontani doživljaj u ponavljanju. To predstavlja neutralno i potpuno znanje o životu, o jednom prostornom vremenu, jer je doživljaj sklad i mir kao istina i potvrda stvarnog.

Čovjek kao subjekt tijela praktički je dvojnik osobi. Prema tome stvarno nije cjelina tijela, nego se njegova struktura mijenja u ovisnosti od aktivnosti kalorija, energije, duhova i uma duše u cjelini.
Jačom gravitacijom, jačom energijom, uspori krv i prijenos informacija kroz tijelo. Samim tim blokira info krug prirode, osjetila, krvi, mozga organizma i stanica.

On ne dopušta doživljaj, nego osjećanjima emocija misli, formira želje i ideje o realnosti, iz prostog razloga materijalne ovisnosti. Na taj način nezna potrebe tijela, nego želi prigrabiti čim više.
Mišljenje kao logika u cjelini, potvrđuje da je čovjek u rascjepu od osobe, mentalno i duševno zaista slijep u nemogućnosti da realnost jasno razumije i zna.

Prirodan karakter mira, doživljaja, koncentracije, razlikovanja i razumijevanja, čovjek ne dopušta.
Zato se manifestira strah, pohlepa, neiskrenost, mržnja i ponos, u smislu posebnih stanja ponašanja osobe, jer tako čovjek iznutra diktira.

Ako je krv čista, enzimima podržava hormone limfe i tako se ostvaruje sklad organizma. To ujedno znači prirodno zdravlje, vitalnost i dugovječnost.

Čovjek kao zarobljena duša pod pritiskom vlastite energije, duševno je potpuno nestabilan i naravno to se odražava na ponašanje osobe u cjelini.

Sve što čovjek čini najprije guta mrtvo, jer će time najbrže usporiti krv i limfu i učiniti je sluzavim. Na taj način sam sebi dipusti gluposti, perverzije uživanja i sva nasilja u cijelini.

Boli koje osjeća iz dana u dan su jače, prelaze u bolesti, često nepodnošljive. Zato opravdava materijalnu ovisnost, uživanje, jer time ubrzava evoluciju. Po njemu vrijeme je odvojeno od prostora, kao što je on dušom odvojen od osobe i sve to u jednom tijelu ljudskog bića.

Priči nema kraja, iz prostog razloga što čovjek o svemu na svoj način misli i taj proces nije u stanju zaustaviti. Njemu je neshvatljivo odreći se materijalne ovisnosti, jer to njemu predstavlja smrt.
Misli da će drogiranjem (sve što guta predstavlja drogu), sigurno usmrtiti tijelo i osloboditi dušu.

Zastrašujuća suvremenost isključivo je posljedica nasilja čitavog čovječanstva. Kada to kažem znam preko 99 % svjetske populacije individualno je čovjek i zbog toga sve perverzije.
Manje od 1 % su razumne osobe, koje ne misle nego život doživljavaju realno i potpuno znaju prirodne potrebe. Međutim isključivo se radi o novorođenim bebama, već osuđenih na duševnu kastraciju, jer čovjek za bolje i nezna.

Odmah po rođenju čovjek želi da beba u razvoju uma ne pruža nikakav otpor. Zato se prvo posluži cjepivom. Cjepivo ili vakcina isključivo služi da pokvari čistu krv bebe, izazove traumu, boli, čime zbog čega će beba prihvatiti uživanje u gutanju mrtve hrane. Praktički cjepivo je sigurno zaraza do kraja života. Nije slučajno zašto se cjepivo ponavlja. Nastavak cjepiva je u proizvodnji industrijski mrtve hrane i lijekova, GMO, sve zbog cilja evolucije.

Ako bi odgoj novorođenčadi bio prirodan, čovjek bi odustao od duše, što on na to ne može pristati.
Navike na materijalnu ovisnost i uživanje, siguran su put do smrti.

Mišljenje, osjećanja, emocije, govor jezikom, želje, ideje, normalno ponašanje čovjeka, kultura, vjera u boga, teorija, logika u cjelini, kvalifikacije su duševnih slabosti i nasilja čovjeka u odnosu na prirodan red.

Energija je nevidljiva, no lako je analizirati što se dešava u sukobu sila. Čovjek je negativna energija, potpuno podržan od većine.

Nameće se pitanje da li je moguće odvratiti čovjeka od materijalne ovisnosti i nasilja, na način dječjeg ponašanja odraslih?

Bukvalno NE.

Energija je stalno u aktivnosti, tako že i negativno proći pročišćenje, samo kada se stvarno to dogodi. Malo ću to pojasniti. Novim tehnologijama čovjek teži virtualnoj prirodi. Jednostavno je to prikazati putem crnog i bijelog ili obične rezolucije slika. Iz dana u dan tehnološki je moguće živu prirodu učiniti mrtvom, jer to čovjek želi. Dizajn novih proizvoda od raznih materijala, veoma je sličan prirodnim.
Koliko mi je poznato doživljavamo prirodnu realnost u rezoluciji 5500. Čovjek sve čini da tehnološki postigne tu rezoluciju. I što će se dogoditi kada čovjek to postigne?
Suočit će se sa realnim činjenicama i prvi put spoznati da se glupo borio sa vremenom, jer život jednim prostornim vremenom nije prolazna nego apsolutna vječnost.

Trebam to pojasniti. Još od ranije, svaki novitet je čovjeku bio izazov i želja da to posjeduje. No vremenom sve je odbačeno, kao dosadno i mrtvo. Upravo će se to dogoditi sa mobitelima, internetom i konačno će čovjek odustati od duševnog pretjerivanja, posvetiti se zdravlju tijela i u miru shvatiti da je mašta o raju za svaku osudu i odbacivanje crkvenih učenja, logike, mišljenja, teorije.
Svaki čovjek koliko sutra, o životu može znati sve, samo ako na trenutak doživi prirodnu realnost, što će biti dokaz da je odustao od žrtve mišljenja.

Priču nastavi u razmišljanju, a ne mišljenjem.

- 11:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ČOVJEK

Život apsolutno nema zamjenu, zato je čovjek najveći nasilnik, subjektivno, duševno i mentalno, jer se na svaki način bahato odnosi prema zdravlju tijela u kome je duševni izrod i manipulator.
Guta svašta, navodno uživa, dok ujedno viškom kalorija proizvodi jaču energiju od prirodne gravitacije tijela. Time opravdava materijalnu ovisnost i sve što ima veze sa duševnim slabostima, od mišljenja zaključno sa logikom nasilja u cjelini.

Gramatiku govornog jezika je osmislio čovjek i ne postoji način da njega možeš kriviti za svu besmislenost protiv ljudske vrste. Tako je sve negativno, bolesno, životari ili je pred smrt. Lijeka nema niti može biti, jer se odnosi na jednostavno čisto u svemu, što čovjek odbija.

Živim u državi u kojoj se slavi Christmas i danima gledam kakve se sve gluposti, gadosti i perverzije provode u to ime. Povodom toga nabavljeno je robe da sve liči na raj. Firme su svima uplatile zaradu, a onda juriš da se svim novcima kupi smeće od plastike, krpica, bljeskalica, jela i pića.
Danas je glavni grad bez života, jer svaka duša uživa blagdan. Smrtnik mora misliti o raju i tim povodom činiti sve kako do raja, a crkva i država to plaćaju da se zle namjere slučajno ne zaborave.
A zle namjere su dopuštenje čovjeku da uništi sve što može i on se tako ponaša.
Dogodine božić mora biti još bolje.

Komunalci se hvataju za glavu jer sve to smeće valja pokupiti, no ujedno bosovi trljaju šake, jer je smeće odavno najbolji i siguran biznis.

Za Engleza vjera znači borba protiv sotone (u obitelji i domu svega mora biti), navodno vrijeme je kao đavo prolazno i dok možeš grabi i uživaj. Zato su glavni otimači po svijetu, jer bez novaca polude. Takav im je govorni jezik i administracija.

Zbog novaca tu dolaze iz svih krajeva svijeta. Nostalgija neizbježno ubije svakoga i na kraju kada godine prođu i zdravlja nema, shvatiš golom životu to nije trebalo, u pitanju je zabluda duše, neostvarene želje i sve ono što vuče raju.

- 11:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.