četvrtak, 26.12.2019.

ČOVJEK

Život apsolutno nema zamjenu, zato je čovjek najveći nasilnik, subjektivno, duševno i mentalno, jer se na svaki način bahato odnosi prema zdravlju tijela u kome je duševni izrod i manipulator.
Guta svašta, navodno uživa, dok ujedno viškom kalorija proizvodi jaču energiju od prirodne gravitacije tijela. Time opravdava materijalnu ovisnost i sve što ima veze sa duševnim slabostima, od mišljenja zaključno sa logikom nasilja u cjelini.

Gramatiku govornog jezika je osmislio čovjek i ne postoji način da njega možeš kriviti za svu besmislenost protiv ljudske vrste. Tako je sve negativno, bolesno, životari ili je pred smrt. Lijeka nema niti može biti, jer se odnosi na jednostavno čisto u svemu, što čovjek odbija.

Živim u državi u kojoj se slavi Christmas i danima gledam kakve se sve gluposti, gadosti i perverzije provode u to ime. Povodom toga nabavljeno je robe da sve liči na raj. Firme su svima uplatile zaradu, a onda juriš da se svim novcima kupi smeće od plastike, krpica, bljeskalica, jela i pića.
Danas je glavni grad bez života, jer svaka duša uživa blagdan. Smrtnik mora misliti o raju i tim povodom činiti sve kako do raja, a crkva i država to plaćaju da se zle namjere slučajno ne zaborave.
A zle namjere su dopuštenje čovjeku da uništi sve što može i on se tako ponaša.
Dogodine božić mora biti još bolje.

Komunalci se hvataju za glavu jer sve to smeće valja pokupiti, no ujedno bosovi trljaju šake, jer je smeće odavno najbolji i siguran biznis.

Za Engleza vjera znači borba protiv sotone (u obitelji i domu svega mora biti), navodno vrijeme je kao đavo prolazno i dok možeš grabi i uživaj. Zato su glavni otimači po svijetu, jer bez novaca polude. Takav im je govorni jezik i administracija.

Zbog novaca tu dolaze iz svih krajeva svijeta. Nostalgija neizbježno ubije svakoga i na kraju kada godine prođu i zdravlja nema, shvatiš golom životu to nije trebalo, u pitanju je zabluda duše, neostvarene želje i sve ono što vuče raju.

- 11:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.