petak, 26.04.2019.

ČOVJEK


Čovjek ovisnik mentalno subjektivnom strukturom (um, duh, duša), jačom gravitacijom od tijela osobe, ne prihvaća stvarno život, samim tim ne doživljava realnost, ne prihvaća istinu, misli, vjeruje, želi nešto posebno u smislu nekakvog raja iznad izobilja što priroda nudi.

On je sam sebi žrtva, jer na negativnoj strani osjeća emocije, najčešće imenovane kao poremećaj karaktera strahom, pohlepom, neiskrenošću, mržnjom i ponosom.

STVARNO nevidljivo, inteligentno moćno, ipak je suština JEDNOG prostornog vremena. Jednostavnost inteligentne moći vodik vakuumom podržava.

Svaka osoba, prirodno doživljava STVARNO, kao sveprisutnost prirodne realnosti, što se ponavlja svakog trenutka. Time osoba postiže jasnoću razumijevanjem, svega već poznatog. Naravno mnogo toga nije poznato, nije blizu ni vidljivo, međutim glasom istine u grlu postavi se jasno pitanje, time dodirneš inteligenciju (STVARNO) i odgovor je ponovo tu u grlu i to aktivnom ili mirnom knedlom.

Doživljaj u nizu je potpuno znanje, lako za analizu poznatih činjenica, nije naporno jer se ostvaruje bez umišljene logike.

Subjektivno u tami, čovjek kao blokirana energija, svakako želi slobodu. Netko je to opisao kao duh uma duše. Jasnije je ako se kaže samo logika
nejasnim i prividnim slikama. Od logike je taština, teorija, vjera u boga, crkvena učenja, državni zakoni, govor jezikom, materijalna ovisnost, karijerizam, primitivizam svake vrste, bježanje od života.
Od kada se izrodi, budući čovjek je u misiji evolucije, što znači pozitivno pretvara u negativno, živo tijelo izlaže rizicima bola, bolesti i konačno smrti.
On-čovjek ionako je opčinjen crnom magijom. Tko pokuša vratiti čovjeka iz uma prema razumu (najbolje na nuli), zbog navike ovisnosti nije u stanju prihvatiti pozitivno, ljudsko, čisto i u redu.

Još nešto, bez inteligentnog vakuuma vodika, svi elementi, materijali i pojave bili bi neodržive sjene. Glupo je širiti priču u tom smjeru, jer čovjek ionako STVARNO ne doživljava, nego je sklon misliti, vjerovati i prihvatiti logiku teorijom besmislenih pretpostavki.

Jasno razumijevanje objektivnim tijelom od krvi i mesa, upravo se postiže doživljajem realnosti, inteligencijom i živom vodom. U kostima je 22 % žive vode, u krvi 92 %, u lećama oka 99 % i konačno u centru mozga, pinealnoj žlijezdi 100 % i to kap po kap, brzinom doživljaja realnosti i jasnoće.

Zbog čega mnogi slabije vide?

Krv skrbi sve stanice tijela, funkcije i organe. Ako je prirodno čista i brza, doživljaj i jasnoća se postižu. Upravo sluzavu krv izaziva čovjek, jer da to ne čini, ne bi mogao misliti logikom sjena. Još sada bi svaki čovjek ušao u raj, međutim to užasno boli i nije moguće bez smrti. Zato mnogi dugo trpe razne bolesti, jer to lakše podnose. Sve se to dešava umišljanjem.
















- 20:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.