Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

SENZACIJA NIJE

Znanje života jednostavno analizom činjenica od rođenja do smrti.
Po rođenju beba, još na pupčanoj vrpci, objektivnim tijelom, bez materijalne ovisnosti.
Ne diše, ne služi se osjetilima, ne doživljava, ne misli, samo STVARNO (život) zna, jer je direktno u njemu.

Prekid pupčane vrpce za bebu je početak ovisnosti od prirode, minimalno, ne više od potreba tijela.

Tradicionalno, preko ovisnosti, čovjek djeluje (misli i osjeća) mentalno subjektom.

Kako?

Mrtva voda i hrana više su kalorične od živih. Stvoreni potencijal izaziva mnoga usporenja organizma i metabolizma, posebno sluzavu krv i limfu. Neizbježna je dehidracija i prividno osjećanje emocija.
Nestaje jasno razumijevanje od doživljaja realnosti u trenutku, nego umišljanje nekakvih čudnih ideja i želja. Umišljanje podsjeća na izmjenu nejasnih slika, što predstavlja logiku, točnije psihologiju. Time se ovisnost pojačava.
Čovjek nikada nije slobodan, jer bježanjem od realnosti prirode, ne ostvaruje mir organizma tijela.
Za čovjeka nije prihvatljiva kvalifikacija NIŠTA, jer nevidljivi vodik i moć vakuumom ne razumije. Njemu trebaju elementi i materijali prirode i to u nečistom stanju. Cilj je efikasna evolucija jer on (čovjek) teško podnosi boli duše (gravitaciju negativnom silom - energijom).

Normalni, kulturni, pametni, svjesni, žele ostvariti karijeru i materijalno bogatstvo. Svatko sebi nametne glupe stvari, jer se uvijek pravda višom silom boga.

Paket logike mišljenja, govora i činjenja, primjetno je pojačan pronalaskom vatre. To je kasnije dopunjeno vjerom u boga, teorijom pretpostavki i sistemom vrijednosti.

Sve u prirodi stvoreno bez utjecaja čovjeka, podložno je polu raspadu. Zbog posebnih stanja i uvjeta, priroda negdje stvori i nerazgradivi dijamant, međutim te količine su u tragovima.

Raznim tehnologijama čovjek je stvorio staklo, plastiku, beton i mnoge materijale ekstremno postojane.

Čovjeku sa duševnom strukturom Njujork u slikama je fantazija. Međutim, Njujork uživo je potpuna utopija. Nije samo Njujork u pitanju, nego svi gradovi svijeta. Novijeg datuma i sela su uništena.

Ljudsko biće danas, objektivno razumom, može postići doživljaj, mir, znanje i raj u prirodi, na način nenasilne revolucije.

Naravno, praktično je pitanje tko može biti autoritet čovječanstvu u odbacivanju logike materijalne ovisnosti i evolucije?

Što treba uraditi?

U svakom slučaju čovjek je sa mišljenjem povodljiv kao ovca. Drugim riječima mit o bogu, isusu, budi, uživanju, teoriji, vjeri, novcu i logiku svatko će odbaciti ako novi autoritet to pokaže primjerom.

Potpuno znam kako se to može postići, no nemam potrebnu podršku.

Ukratko ću napisati kako je to moguće.

Najprije treba formirati grupu osoba koje će prihvatiti istinu i odbaciti logiku u svemu.

Za nastavak vrste u prirodi, životinje biraju najbolje. Iz pripremljene grupe odabrati ženu i muškarca za rađanje autoriteta revolucije. Novo biće, odgojeno znanjem o životu, biti će sa mnogo manjim tijelom, zbog prehrane živom vodom i hranom. Za primjer, bilo koje sjeme biljaka, razvijeno u živoj vodi je minijaturno. Čovjek to ne prihvaća, zato je stvorio GMO (krupni plodovi, malo košta, ubrzava evoluciju).

Malo stvorenje neće biti mudri čovjek sa mišljenjem i logikom, sa vjerom i osjećanjima, sa govorom gluposti, sa uživanjem, nego dokaz čovjeku da konačno treba odustati od evolucije i konačno se predati razumu, nenasilnoj slobodnoj revoluciji doživljajem i znanjem.
Konačno treba svatko prihvatiti doživljaj realnosti, istinu, slobodu, u smislu pozitivnog i pravih vrijednosti.

Novi autoritet će svatko prihvatiti i pokušati odbaciti loše navike, najprije osobno, onda u obitelji i društvu. Država neće trebati, bogomolje i novac, jer priroda nudi sve u izobilju.

Nastavak ove priče odnosi se na završetak 24 mlrd postojanja jednim prostornim vremenom (samo još običnih 25 godina).
Tada, računanje vremena svakako neće biti po mjesecu, nego rotiranju Zemlje.

E sad, čovjek idiotski osjeća nešto se krupno sprema, zato na silu grabi i proba svaku novu glupost.

Stvarno smak svijeta ne može biti, međutim oslobađanje duše čovjeka je neizbježno, jer teške bolesti on više ne podnosi.

Razum svake osobe isključuje svaku glupost čovjeka i to će biti novi početak.



















































Post je objavljen 20.04.2019. u 10:58 sati.