Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

STVARNO

Sve, apsolutno temelji STVARNO, bez obzira da li je vidljivo ili ne.
STVARNO znaš glasom istine i knedlom u grlu, jer je na tom mjestu živo tijelo usklađeno kao na nuli. To i jest veza sa inteligencijom jednog prostornog vremena svijeta.

Istina STVARNO kao nula, sklad je svih suprotnosti (pozitivnog i negativnog, crnog i bijelog, prostora i vremena, znanja i mišljenja, doživljaja i osjećanja).

Tako je sunce stvarno (nula, vakuum ili svjetlo kao inteligentna moć) za svijet u cjelini. Odavde do sunca, toliko je još sa one strane. Sve pojave svijeta, usmjerene su energijom svijetlosti prema suncu, točnije prema centru sunca. Glasam istine jasno znam bljesak sunca je promjera 178 km. To je maksimum energije svijeta i dalje prema centru ona se gubi i prelazi u čišće stanje, vakuum vodika, svjetlo ili inteligentnu moć. Upravo svijetlost pojava definira promjer nultog ogledala sunca i to je 24 km. U beskrajnom krugu apsolutno čistog svjetla i promjenljive svijetlosti, vječno opstaje jedno prostorno vrijeme.

Nije slučajno zašto je dan 24 sata, zašto 24 mlrd kopija svjetla treba za stvaranje pojava u svijetlosti energije. Na individualnom planu razlikujemo jače i slabije energije pojava, međutim konačni univerzum je uvijek jedno prostorno vrijeme, usklađeno, jednako inteligentno i nečisto, jer suprotnosti pokreću igru tog života.

Post je objavljen 09.06.2019. u 14:31 sati.