Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

ŽIVOT I ČOVJEK

Život stvarno podržan nevidljivom inteligencijom i pojavom materijaliziran. Na taj način najmanje što može biti i svijet u cjelini imenujemo univerzumima. Svaka cjelina po svojstvima je univerzum, svejedno da li je najmanja ili najveća.
Informatički uzeto jednostavno je analizirati i znati sve, jer su u pitanju fizičko materijalne strukture, jednostavno rečeno prirodna realnost, bez obzira na promjene stanja i oblika.
Beba po rođenju, tijelom od krvi i mesa, realno oko sebe doživljava stvarno. To je za nju istina o životu, zato je mirna i strpljiva u odrastanju i sazrijevanju.
Za razliku od bebe, doživljaja i potpunog objektivnog znanja o životu, čovjek subjektivno to nije u stanju, jer on iskače iz okvira realnosti, misleći život prividno i na kraju je njemu to logika kojom se u svemu služi. Zbog takvog mentalnog ponašanja, kao po kazni, primitivno osjeća emocije i vođen je time. Materijalna ovisnost upravo je dokaz mentalne strukture, jer za um treba mnogo kalorija ili energije.

Pogrešno je vezivati se za mišljenje, emocije, logiku, vjeru, teoriju, kulturu, moral, zakone, oduševljenja, uživanja ili posjedovanja, tim prije što su sloboda, mir, razum i strpljenje uvijek prvo.
Inat, ljubomora, poremećaj karaktera, sve su to kvalifikacije kad fali ljubav i povjerenje.

Prirodne katastrofe, požari, orkani, zemljotresi, cunami, opasne bolesti, sitnice su u odnosu na mišljenje jednog čovjeka sa nasilnim autoritetom kakav je bio Hitler. Ako zbrojiš sva mišljenja čovječanstva, suvremenost je stvarno velika prijetnja životu. Čovjek nema tijelo, nema nos ni rogove, međutim ekstremno je opasan, jer bez ikakve kontrole umišlja sulude ideje, realizira ih i za čovječanstvo je to normalno.

Beba postaje čovjek tako što on mora posrati to čisto i nedužno biće. Najprije smrtonosnim cjepivom, mrtvom vodom i mrtvom hranom.
Tako će beba razviti um, naučiti misliti - sanjati raj van okvira prirodnog izobilja. Pubertet je dokaz nasilja pomahnitalog uma nad organizmom tijela. A kad se stvori navika, nju je teško mijenjati. Zato svaki čovjek zna logiku svih svjetskih gluposti, a ne zna potrebe tijela za očuvanje zdravlja, vitalnosti i dugovječnosti.

Beba, takva kakva jest, čovjeku je kao vanzemaljac dok ne nauči misliti i ponašati se kao on. Samim tim on je uvijek protiv života. Za utjehu tješi se primitivnim uživanjima.

Prirodno je učiti i znati od bebe, međutim za čovjeka njena čistoća nije autoritet.





Post je objavljen 09.11.2019. u 12:29 sati.