Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

NASILJE

Zašto čovjek ne razumije život i postojanje, zašto ne zna kako se nevidljivim vakuumom održavaju materijalne pojave u prirodi svijeta?

Upravo zbog vlastite subjektivnosti (čovjekova struktura su kalorije i gravitacija od probave, čime blokira organizam), materijalne ovisnosti i mentalne logike.

U postojanju su ključne suprotnosti sila; međutim kada je živa priroda u pitanju važni su red i čisto, nikako energija.

Zašto?

Lako je shvatiti prirodne pojave na prvi pogled, međutim i ono najkrupnije u pojavi, začeto je kopiranjem i umnožavanjem inteligentnog svjetla. Za, nama, vidljivu pojavu, malu ili veliku, treba 24 mlrd slojeva ili kopija, kao od slika sa ogledala složenih.
Centar sunca je izvor kopiranja svakoj pojavi u svjetlosti dana i noći.

Sve strukture su fizičke i prirodno jednostavne u doživljaju, razumijevanju i znanju.
Umišljeni sadržaji nisu fizičke strukture i čovjek time manipulira.

Tako je sve logično najprije nasilno.

Reda i čistoće nema, jer čovjek logikom mora blokirati razum svakoj osobi. Ako to ne čini, umjesto negativne evolucije, boli, bolesti i smrti, javlja se nenasilna revolucija istinom i znanjem, kada se svaka osoba ponaša ljudski.

Ostalo je još 25 običnih godina rotiranja Zemlje do zatvaranja kruga ili ciklusa od 24 mlrd godina. Za očekivati je da čovjek kao potpuni gubitnik, u očaju pokuša svim silama uništiti prirodu, jer njemu nije mjesto u njoj. Na svakom koraku se srećemo sa pretjeranim nasiljem i za većinu je to logično prihvatljivo. Navodno je božja volja u pitanju, ili je takvo vrijeme došlo.

Stvarno, zbog odvajanja vremena od prostora, kao umom duše protiv tijela, primitivno i negativno se brani, bez obzira na posljedice.

Čovjek sve čini da osoba ne razumije život kako jest, nego da vjeruje višoj sili. Pri tome svaki čovjek prihvaća takve gluposti, samo osoba slijedi doživljaj i razum.

Post je objavljen 16.02.2019. u 19:43 sati.