Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

ČINJENICE

U svijetu nema ni jednog govornog jezika kojim se može tumačiti život, tim prije što se nema kome tumačiti.

Zašto?

Upravo većinu čovječanstva, preko 99 %, čine umovi imenima čovjeka. To nije populacija niti ljudi, kako čovjek inače tumači i predstavlja.

Razumnih osoba je manje od 1 % u svijetu i oni se služe istinom, doživljavaju prirodnu realnost i jasno im je kako se život odvija jednim prostornim vremenom.

Nameće se prosto pitanje, da li razvijeni umovi mogu uništiti prirodu, točnije duhovi tame protiv svjetlosti i prirode u cjelini?

Ne. Svakako čovjek podržava evoluciju samouništenja, međutim živu prirodu (floru i faunu) nije moguće uništiti na taj način.

Naravno djela čovjeka su protiv žive prirode, no sve se odvija po redu. Točnije, pokušaji čovjeka da od prirode izobilja napravi umišljeni raj, pripada duševno poremećenima. Jer kako možeš objasniti zašto je čovjek pretjerano ovisnik, zašto primitivno uživa, zašto je negativan u svemu, zašto um ne prepusti razumu osobe. Dijete od rođenja, zbog namjernog odgoja u razvijanju uma, stvarno duševno pati, jer je stalno u rascjepu ličnosti. Za čovječanstvo je to normalno, logično i to većina brani.

Post je objavljen 01.05.2019. u 20:59 sati.