Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

BOG ČOVJEK DUŠA RAJA

Zašto ovaj naslov?
Subjektivno u tijelu osobe čovjek je samo um jer misli, želi, ovisi, osjeća emocije, grabi, uživa, nije povjerljiv, boluje, umire. On sebe naziva duhom mudraca sa dušom.
Njegova struktura su kalorije (on to naziva energija). Stalno u tami morao je prihvatiti vjeru u boga.
Kao mentalni izrod, nasilnik, vanzemaljac, mjesečar, njemu godi skrojena priča o raju, o nečemu čega nema u prirodi izobilja elemenata i materijala.
Svakako, priroda u jednom prostornom vremenu, samo su fizička svojstva, jednostavno za doživljaj i potpuno znanje o postojanju i životu općenito.
Svaka razumna osoba istinom je direktno u vezi sa inteligencijom, tako tajne nema.
Tajna je samo za čovjeka, jer on slijepo slijedi evoluciju do smrti, jer po njegovom mišljenju i vjeri u boga, to je jedini način da dušom uđe u raj.
Stvarno, ni jedan čovjek nema majku, zato vjeruje stvoren je od boga.

Nije slučajno što dva čovjeka, više njih i čitavo čovječanstvo komuniciraju duševno, logikom kulture, prijateljstva i interesa. Za njih je to humanost.


Od zatvaranja punog kruga jednog postojanja i civilizacije, dijeli nas 25 godina. Za čovjeka to znači još toliko vremena ima da stvori smak svijeta ljudske vrste.

Suvremenost je sva u duhu nasilja, bezobzirnog, ne biraju se načini, samo je cilj izazvati smrt. Netko to radi preko mrtve industrijske hrane i lijekova, netko internetom, netko mobilnom telefonijom (na korak smo od ubitačne 5G, do sada je LTE 4G), netko proizvodi oružje, konvencionalno, nuklearno, biološko.
Važno na svakom planu gdje je čovjek, nije moguće povjerenje, sloboda i mir. Jer za boga, čovjek sve čini osloboditi dušu iz tijela osobe, bez toga ne može ući u raj.


Što bi rekao Bosanac, čovjek je svako zlo, jebo mu bog mater i on njemu (među njima nema razlike). Ljubav, zdravlje, istina, doživljaj, djeca, stvarno nisu kategorije za čovjeka nego osobe sa tijelom od krvi i mesa.


Što činiti?


Ako sebe smatraš čovjekom, a ne možeš drugo biti jer je čovječanstvo preko 99 % takvo, mentalno, ljigavo, bolesno, onda nemamo o čemu pričati.


Okrenuti smjer evolucije u nenasilnu revoluciju, jedino može autoritet među većino sličnih. Ono što je helij izrod i vanzemaljac među prirodnim elementima, to je čovjek za ljudsku vrstu.


Smisao priče nije dolijevanje ulja na vatru, tim prije što senzacije ne može biti gdje izravno djeluju sile.

Dovoljno je ukinuti novac u sistemu vrijednosti, granice među državama, lična dokumenta i da čovjek odustane od sna...….





















Post je objavljen 25.05.2019. u 20:11 sati.