Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

LOGIKA

Logika tjera osobu na ovisnost,kalorije i vatru u želucu, čime se stvara negastivna energija, na štetu prirodne gravitacije tijela.
Moć je kad znaš da u želucu treba živa voda i živa hrana. Na taj način jasno razumiješ potrebe i doživljavaš stvarnu realnost.
Gubiš moć i razum, gubiš jasnoću i doživljaj, brže stariš, patiš od boli, bolesti i umireš, ako želudac pretvoriš u vreću smeća.
Naravno, bez dobre navike ne možeš znati koliko i čega tijelu treba. Kao ovisnik samo grabiš, u strahu zbog energije.
Za organizam tijela i ponavljanje doživljaja, za oživljavanje treba odabrano i čisto.
Lako je uskladiti se sa vremenom, ako cijeniš trenutak za doživljaj, jer to je sloboda života. Suprotno tome, kada osjećaš, od emocija poludiš. Za organizam je bitno red i čisto, zato kad kažu ima pozitivnih emocija, to je samo jedna glupost u nizu. Od emocija srce lupa, mijenja se karakter i ponašanje; to svakako nije dobro.

Po teoriji trebaš čim više energije, a onda zbog toga misliš, jer se radi o mentalnom subjektu, a ne istinom stvarno.

Tijelo osobe od krvi i mesa, realnost doživljava stvarno. To znači preko realnosti služiš se nevidljivom inteligencijom i zbog toga znaš, nisi zbunjen, ne ovisiš pretjerano, život je na prvom mjestu.

Zbog logike čovjek ne ostvaruje mir.

Fetus u trudnoći, od krvi majke moćno se razvija, bez ikakvog ometanja. Želudac je potpuno prazan, vlasulje se dodiruju i to je moć.

Čovjek, umjesto da rođenjem bebe nastavi prirodni red, on uživa.


Kao što je svjetlo prostora izvor svjetlosti vremena, tako se iz sjemena (u prirodi) stvori živo. Svjetlost se mijenja kroz noć i dan, a tako se mijenja živo i mrtvo.

U trudnoći je inteligentno samorazvoj.

Zbog logike ne znaš slobodu života, tim prije što se svodi samo na ponavljanje doživljaja. Drugim riječima to je prirodno jasno razumijevanje realnosti osobe, moć i potrebe.

Čovjek se potrudio da vodi igru logikom svijesti duha. To se riječima gramatike ne može objasniti, međutim primjer može biti stvarno živo tijelo pred ogledalom i obrnuta slika (duh logike) u ogledalu. Zato čovjek uživa u sjajnim stvarima, ogledalima, mermeru, granitu, dijamantu, folijama, keramici, sjajnim bojama, lakovima. Njemu je cilj da čovjek navikne i stalno misli, što znači slijedi tok evolucije isključivo radi samouništenja.

Kao što je slika u ogledalu dok stojiš ispred, tako je i logika (svijest misli) dok ne promijeniš pažnju, a to se upravo dešava zbog negativne sile u tijelu.

Teorijom logike čovjek samo misli i pretpostavlja. U tome stvarno istinski doživljeno nije.

Kako tumačiti JEDNO prostorno vrijeme?

JEDNO = jednostavno, apsolutno, stvarno, 100 %, vakuum, savršeno čisto bez ikakvih informacija i energije.

Primjer, glasom istine znam u prirodi postoje 113 elemenata. Vodonik (vodik) nije element, nego prostorni vakuum, a elementi su vremenski pojave i održivi su isključivo čistoćom. Miješanjem elemenata formiraju se strukture materijala. Upravo se čovjek time bavi.
Od stabilnih materijala, tehnološki dobije radioaktivnost. Nije samo to u pitanju, nego sve druge stvari.


Tko doživljava stvarno prirodnu realnost, očekuj povjerenje.

Zbog logike mišljenja, čovjek je sklon svim glupostima.

Ne možeš narediti nikome, ni partneru kako se treba ponašati. Jednostavno svatko neka radi po svome, a ti prvo voli život i mir je tu.
Logika čovjeka se svodi na izvrtanje činjenica, ne prihvaćanje istine, a to vodi u ovisnost i sebičnost.



GENETSKA STRUKTURA

Pravednije ne može biti, vlastitu strukturu gena u svakom trenutku sam popravljaš ili kvariš. Prirodna mjera za to je živa voda; bez boje, mirisa i okusa, tijelu daje moć i štiti zdravlje.

Problem je čovjek jer ne cijeni čisto, red, prirodne potrebe, slobodu, pozitivno, doživljaj i znanje. Kada su strukture u pitanju, čovjeku je bitno lijepo, kao logična slika, pri čemu je istinski stvarno isključeno. Za primjer neka posluži gomila smeća, od koje dobar umjetnik može napraviti lijepu sliku, no u smeću su bakterije i nepodnošljivi miris. Bolje slike su od otrovnih cvjetova i to čovjeku čini zadovoljstvo.

Naravno kada je zdravlje u pitanju, nema lijepe krvi i limfe, nego da li su dovoljno čiste da se tijelo održi u životu.

Zbog činjenica nitko ne treba reagirati.

Fotogeničnost = samo ime riječi kaže slika gena. Stvarno, tko je lijep na slici, njegova struktura gena nije čista i obrnuto.



Doživljaj, znanje, vrijeme

Prirodno je, stvarno doživljajem znaš kao realnost. Razumnim osobama je tako.
Za čovjeka nije, jer je on sebe odredio za boga, što znači bez volje i ljubavi, željno ubrzava evoluciju do samouništenja.

Umjesto učenja i zrelosti od iskustva u vremenu, svima je strah u kostima od prolaznosti. Čitaj, sve je tako postavljeno i nade nema.
Bez sumnje božja volja je u pitanju (stvarno je čovjek to zamutio i samo na tome radi, da na kraju ne bude krivca).

Svi smo prošli faze puberteta, nametnuto nasilje da odbacimo prirodni doživljaj i prihvatimo logiku uma. I gdje smo sada, u strahu od grijeha, jer smo stalno u pogreškama, negativni u svakom pogledu.


Nula, zašto?

Svaka sila pojave u svijetlosti vremena, napadnuta je od jačih i zato kao da bježi u centar moći inteligentnog vakuuma. Na tom putu bezuvjetno mora odbaciti gravitaciju, jer u centar savršenstva ili svjetla, ne može se ući energijom.

Tako se u jednom prostornom vremenu odvija slobodna životna igra centra i periferije u svakom smjeru.
Jedno prostorno vrijeme samo u centru, inteligentno slobodna moć vječno živi. Na svakom drugom mjestu je borba pojava za opstanak u svjetlosti vremena. Pri tome pojava kao da smeta sebi, jer je meta i mora se čistiti do nule.
Na taj način se prostorno vrijeme usklađuje kao na nuli.

Neka za primjer posluži želudac kao vreća smeća, međutim preko organizma i metabolizma, ipak daje mozgu čisto.


ŽIVOT

Život je džabe ako znaš da je primitivno uživanje besmisleno i skupona svaki način.













































Post je objavljen 16.12.2018. u 13:03 sati.