subota, 29.12.2018.

DUŠA

Po rođenju, sa zdravom genetskom strukturom, beba je čista duša; nije čovjek jer ne misli, ne govori, stvarno doživljava realnost prirode.

Međutim roditelji, društvo, država i crkva sve čine da beba postane čovjek.

Duša čovjeka je zarobljeni subjekt u objektivnom tijelu. Kao u tami i mulju nejasno misli i to je imenovano logika ili um duše, prihvaćeno kao psihologija.

Prazan želudac i crijeva, čista krv i limfa, osobi daje jasno razumijevanje. Takva duša daje mir, doživljaj, znanje, eliksir, zdravlje, ljubav, povjerenje.

Kao mudrac i demagog, čovjek misli, govori, želi i čini negativno, dok licemjerno zagovara pozitivno, čistom dušom.

Ovisnik namjerno nema čistu dušu, konzumira nečisto i mrtvo, alkohol, duhan, industrijsku hranu, lijekove, drogu, informacije i teoretske pretpostavke, uživa u kriminalu i primitivizmu svake vrste.

Razumna osoba zna potrebe i moć tijela.

Prostorno vrijeme se usklađuje kao slobodni krug libele na nuli. Logika uma čovjeka nije krug nego kvadrat.

Zašto je to tako?

Čovjek ne podnosi slobodu u smislu prostorne kugle bez vremena, jer na svaki način, raznim tehnikama pokušava blokirati vrijeme.
Točnije, gravitacione sile svake pojave teže slobodi centra prostora, dok čovjek to stanje ne dopušta. Protiv je reda i čistoće. Podržava evoluciju do samouništenja.

Ako postaviš pitanje zašto čovjek čini negativno, odgovor je brani božju volju (čitaj vlastite umišljene želje). Zato kaže, sve će biti kako bog odredi. U ovoj suvremenosti bogovi su grupa političkih kriminalaca na vlasti. Htio ili ne silom to moraš prihvatiti, ako ne pravda se uređuje zakonima (kako mudonje na vlasti odluče).

Može li se tako živjeti?

NE.

Sila boga ne moli i ako te nešto loše snađe, nemaš se kome žaliti.

Tako je svatko prozvan da prihvati sistem vrijednosti, laže, krade, želi bogatstvo, uživanje, posjedovanje, sve najgore i neljudski.
- 12:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.