nedjelja, 23.12.2018.

NOVINARI

Novinar je najprije čovjek i brani slobodu govora. Općenito logika mišljenja i govora je najveće zlo čovječanstva.
Stvarno istinski doživljena stvarnost je trenutak slobode. Logika blokira doživljaj i prirodan način da znaš i razlikuješ JEDNO kao život čime se ne može manipulirati.

Van kože stvarno živog tijela osobe je nešto drugo, zato mišljenje i govor jezikom nisu cjelina tijela od krvi i mesa, niti istina.

Trebaš razlikovati inteligentno u pojavi, no kada je u pitanju ljudsko biće, pored objekta je neizbježan i subjekt (progutano, kalorije, energija, duh, duša, misli, sila mučenja i boli).

Informatičkoj demagogiji upravo nedostaje analiza svedena na jedno slobodno doživljeno, jer samo tada znaš jasno.

Čovjek kao mentalni subjekt brani materijalnu ovisnost i uživanje radi jače energije negativne gravitacije, jer bez toga ne može misliti i provoditi logiku evoluciju samouništenja.

Biljke fotosintezom i životinje instinktom ne kvare prirodu. Čovjek umom sve upropasti.

Ako je život u prirodi ponavljanje doživljaja, onda je logika gušenja toga nasilje i manipulacija, tim prije što se prednost daje osjećanjima emocija. Onda čuješ priču o pozitivnom duhu, pozitivnim emocijama, pozitivnoj energiji, lijepim osjećanjima, oduševljenjima, a stvarno je zabluda logikom u pitanju. Sve što mijenja karakter i ponašanje, nemir, izaziva bol, uvijek treba odbaciti. Upravo valja odbaciti logiku u cjelini, jer je psihologija samo priviđanje nečistom dušom (zarobljenom subjektu u organizmu tijela).
Preventive nema jer čovjek izvrće stvarnost realanosti i svodi na logiku relativnosti.

Slobode nema bez centra nule.

Novinari, zbog plaće podržavate državno, društveno i vjersko nasilje. Novinar ne treba da misli niti da laje, nego da se navikne slušati glas istine.

Koliko god je gramatika govornog jezika komplicirana, manipulativna i problematična u svemu, novinari još više prave senzacije bez dokaza, na temelju slobodnih mišljenja priznatih autoriteta.

Svaki čovjek se zalaže da bude glavni, zato postoje mnogi mediji, a istina stvarno nije moguća bez doživljaja.
Od čovjeka je potisnut život, priroda, Zemlja, vrijeme, prostor, svjetlo sunca i svijetlost dana, međutim podržana je noć, mjesečina, ovisnost, neznanje, mišljenje i emocije.








- 18:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.