Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

MATERIJALNO I MATERIJA

Kad se izrodi u tijelu bebe i sve do pred smrt, čovjek (mentalni subjekt, logika uma, misli, duh duše, negativna energija), traži život.

Kao što je jedno prostorno vrijeme, najbolje skladom na nuli, tako objektivno tijelo i subjektivan čovjek trebaju biti jedno u prirodnom doživljaju, a ne u rascjepu ličnosti - sa mnogo osjećanja emocija i misli, što čine primitivnu logiku u odnosu na istinski stvarnu realnost prirode sa promjenama oblika, stanja svega.

Tako čovjek stvori loše navike, postane materijalni ovisnik i grabi zbog energije uma, želja, ideja, materijalnog bogatstva, karijere.

Mišljenje je svakako napor, jer nije razumljivo, niti se govorom možeš izraziti. Kao u vatri, od plamena sve je kao na dlanu, no ipak se pretvaraš u pepeo - gubiš u tami logike.

Ako svako mišljenje prevedeš na tehničko pitanje, misli uma prestaju i dalje je samo analiza činjenica. Drugim riječima, ako osjećanja emocija usmjeriš na jedan jasan i razumljiv doživljaj realnosti, nisi više žrtva primitivne logike, ne umišljaš, prihvaćaš sve kako jest.

Prostorno vrijeme je u svemu fizičko, materijalno i ako tako prihvatiš doživljajem, znaš da je materija psihološka manipulacija i način za gutanje svega, što tijelu od krvi i mesa ugrožava zdravlje.

Ako tako činiš da mišljenje bude analiza materijalnog, stvarno nisi mentalni ovisnik, znaš potrebe tijela, biraš čisto i živo, ne uživaš ni u čemu, realnost je ispred psihe.

Evoluciju odbaci odmah, jer je montirana od svega negativnog.
Slobodno znanje temelji na revoluciji, da ne misliš, ne pamtiš, ne sjećaš se, nego da znaš od doživljaja.

Ponavljam, sve u prostornom vremenu je materijalno, jedino kad umišljaš nepoznatu materiju i logikom uma je vežeš sa nečim poznatim i realnim. To je manipulacija i način da um stalno bude ispred razuma.

Zbog čovjeka, na glasu su razvijeni umovi, veći IQ i EQ, što je primitivno, bijedno, često idiotski, nasilno, prema prirodnom razumu,
prema doživljaju što bi svaka osoba prvo trebala.

Da, na glasu je čovjek potreban društvu i državi. Pri tome zdravlje nije bitno.

Kao pojedinac odustani od imena čovjeka i budi samo bezimena osoba što doživljava realnost i stvarno (inteligentno) zna sve, temeljem jednostavne istine.

Upravo su bebe takve, zato im odrasli zavide i silom ih guraju da čim prije postanu čovjek - član društva, da ima tko glasati za vlast države.
















Post je objavljen 04.12.2018. u 13:09 sati.