Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

Libela

Nula = sloboda od sila, centar usklađenja, savršena preciznost, 100 %, apsolutno u relativnom okruženju, vakuum bez misli i informacija,
pogodno za svaku priliku, početak kraja kruga, stvarno nije NIŠTA, nego inteligentna moć među silama koje u prirodi elemenata i materijala stalno zrače, mijenjaju oblike, stanja i strukture pojava.

Zato, kada su prave vrijednosti u pitanju (sloboda, jedno prostorno vrijeme, doživljaj, istina, prirodne potrebe), ne misli i ne govori jezikom, jer je magija umišljanja u pitanju. Da budeš drugima jasan, ne govori jezikom, dopusti da budeš od povjerenja.

Mišljenje je nasilna subjektivnost, jer držiš informacije, a one su po strukturi energija i samo im treba sloboda. A sloboda je samo na nuli, kad prestane djelovanje.

Odbaci suvišne riječi, posebno strane, jer je svaka više smislena.

Ovo što sam napisao isključivo se odnosi na postojanje. Drugo je pitanje priča o tehničkim pitanjima.

Tijelo osobe se ostvaruje u prirodi elemenata i materijala. Kad umišljaš nepoznato, gubiš vrijeme - razum i dalje je logika (materija) uma.

Savršeno svjetlo, u smislu čistoće i nesavršena svijetlost u smislu zračenja pojava, stvarno nisu jednako, iako čovjek gramatički ne pravi razliku. Tako se on odnosi prema mnogim stvarima, namjerno jer je samo logika bitna, a ne stvarno realno.

Kad kažeš normalno, pametno, svjesno, kulturno, u odnosu na doživljaj realnosti je besmisleno.
Zašto to čovjek čini?

Zato što ne prihvaća jasnoću razumom, nego kao ovisnik, zbog viška kalorija u tijelu, primoran je umišljati gluposti.

Kad odbaciš demagogiju (psihologiju), bez obzira u kakvom je stanju tijelo, možeš se služiti istinom. Ako imaš loše navike, dalje ne daj umu da tijelo vodi za nos, jer ruši samo ostvarenje i zdravlje, izaziva boli, bolesti i ono najgore.

Post je objavljen 04.12.2018. u 13:35 sati.