Nešto je divlje u zraku.....

05 prosinac 2009

Image and video hosting by TinyPic


Svako toliko neko klanje na blogu. Koji vam je kurac? Netko vam ide na živce? Nemojte ići na njegov blog i riješen slučaj. Anonimci vam ostavljaju uvredljive komentare? Ma tko ih jebe, da imaju muda ne bi bili anonimci. Zabranite im komentiranje.

Mene osobno živcira kad se prepucavate po tuđim blogovima i to nevezano za temu posta. A da ne govorimo o tome kako dovodite vlasnika bloga u nezgodnu situaciju. To je kao da vas ja pozovem k sebi na kavu a vi se pokoljete.

Ali svašta interesantnog se da pročitati kad pljuvačina uzme maha. Fascinantno je to da se mahom radi o osobama koje su se do nedavno družile i viđale i u reali. Pa su, jelte, malo po starom dobrom ženskom običaju tračale jedna drugu iza leđa. Ili su spočitavale jedan drugoj druženje s trećom osobom koju ne mogu nacrtanu vidjeti. Navodno. Jer to što u zavadi izađe iz ženskih usta ne bi pas s maslom pojeo i svaka optužuje onu drugu da bezočno laže.

Daje se na znanje Majstorici, Kori, Vitae i Mišku. Nemoj da čujem neke tračeve o sebi nakon današnje kavice jer će biti krvi do koljena. Jasno?!

I za kraj jedna prigodna:
Tri nonice

Drago Gervais

Tri nonice stare
pred kućun su stale
i kritikale.
I Katu, i Pepu, i Jelu,
i Toncu debelu.
Jedna da j' takova,
druga onakova,
jedna bi se rad ženit,
druga se zna lenit,
treća sve zafraja
četrta da ne vaja.
A svet da se j' pokvaril,
i prvo da j' boji bil.
Tri nonice stare
su kritikale
od osme do polna.
A kad je polne zvonilo,
jednoj je doma poć bilo.
Su dve ustale
i nju kritikale.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.