"Muški" post

05 travanj 2014

Moj stari je opsjednut električnim automobilima. Svaki dan slušamo o Rimcu i Dockingu. I o tome kako bi on u slučaju kakvog uvaljivanja u tešku lovu tipa Eurojackpot, Lotto, Totto, moj te smoto..... odmah dao svog pežoja 204 iz 1966-te preraditi u električni auto. Kad čujem riječ "električno", a osobito "hibrid" oblije me znoj.

Ipak, to je naš najdraži penzić, Nono, Pape, Otac pa smo mu priredili iznenađenje i otfurali ga u riječki Tower na auto show da vidi uživo predmete svoga obožavanja. Na kraju sam ja pala u sevdah više od Papeta jer kao svaka prava Ovnica imam poprilično "muških" interesa pa ću tako prije pogledati za dobrim autom nego za dobrim cipelama i torbicom.

Evo vam fotke pa si gledajte.

Ovaj macan je moj osobni favorit

A evo i glavne zvijezde - Rimac
Ne zaboravimo ni Dockinga koji mi izgleda kao malo veći usisavač. Fotka je malo lošija jer nije lako snimati fotićem osrednjih performansi i uhvaiti trenutak kad posjetitelji ne zaklanjaju modele.A evo i zajedničke fotke električnog dvojcaOstatak ekipeZbog kiše otkazana je izložba oldtimera, ali mi smo ipak otkrili nekolko primjeraka<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.