Zmayski z Brega landra naokolo

27.07.2011., srijeda

Natrag za Zabreg - breg

Kao Veterani se zahvaljujemo našem organizatoru Anti - Ante, hvala ti što si nam svojim trudom i organizacijom svima omogućio da napravimo nešto korisno i pružimo podršku gdje je bila potrebna! Osobe poput tebe koje preuzimaju inicijativu kad vide ljude kojima je pomoć potrebna daju nam vjeru u budućnost.

Ne ide baš loše toj našoj ljudskoj rasi, ako nas uhvatiš u pravom trenutku; lijepo je vidjeti kako se možemo sakupiti u velikom broju kako bismo dali podršku jednome od nas koji je u boli i nevolji.

Pada večer i oblaci se skupljaju - lokalni dečki imaju par kilometara do doma, no Branko i ja mislimo kako bi bilo pametno krenuti dok se još nešto i vidi. Pozdravljamo se s prijateljima i odjahujemo u suton... Prema Zagrebu nam se ne žuri, pa nam je ritam ipak mirniji nego pri dolasku. Oko Gorice smo nagrađeni i mističnim pogledom; oblaci potpuno zatvaraju nebo i donose raniju noć, ali je sunce iza obzora našlo još neke procjepe među njima i obojalo našu večer crvenim, bogatim tonovima... poezija na kotačima...

- 20:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.