15

nedjelja

ožujak

2015

Četrdeset i koja..

...je za vratom a ja se osjećam ko da sam(ma i jesam) u najboljim godinama.
Jučer mi dođe poznanica u posjet,nismo se vidjeli godinu i kusur i s vrat mi umjesto pozdrava kaže " Bože dragi kako si ti lijepa"! Ona je novopečena mama,29g i laskalo mi je to njeno čuđenje. Ustvari, već neko vrijeme primam komplimente na račun svog izgleda. Ono....u tim godinama a sve bolje zgledam.
Pa sad....jedna je glumica nedavno izjavila da se tek sada,u tim četrdesetima,osjeća fantastično. Mlado,poletno i ženstveno.Nekak je i meni samoj tak. Dišem punim plućima,ne marim za predrasude,uvažavam različitosti ,ne diram druge i ponekad si dozvolim da učinim nešto i za sebe. Izbacila sam negativne ljude iz svog života ili ih se klonim u širokom luku. Nabacila sam osmijeh koji je iskren. Radila sam na sebi i počela se voljeti baš ovakva nesavršena i luda kakva jesam nut:yes
Moja šogorica i kuma su naučile vozit u tim godinama. Žene su počele ulagati u sebe,promijenile način razmišljanja i ja sam baš nekak ponosna na njih. Danas sam baš rekla jednoj svojoj da još koju godinu trebamo uživati da bi u starosti mogli nešto i djeci pričati.
Samo,nekak,bez obzira na godine i na rad na sebi ipak mislim da mi treba jedna čvrsta ruka i jedno rame na koje ću se moči nasloniti ,uvečer,kada se umorim od smiješkanja,trčkaranja i ludosti.
Možda dogodine......
A do tada Živjele te naše četrdesete!!!partymah

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.