05

četvrtak

ožujak

2015

Usudila sam se....

....posvetiti post Tebi!
ZAŠTO?????
Iz jednostavnog razloga što ti ne mogu i ne stignem ,u onim našim malim i kratkim trenucima zajedništva,reći sve što želim. A počelo me gušiti i stezati. I počeo si opet jako faliti a shvatili smo da to nije dobro i da si ne smijem dozvoliti veliku količinu osjećaja. Tek nešto malo da možemo uživati.....malo!
Krenuli smo u neku novu avanturu. Nove odluke,nova pravila,novi mi. Nikome ništa nije jasno osim da jednostavno Mi kao Mi ne možemo jedno bez drugoga. Bez obzira tko tko sjedi pored nas,tko nas drži za ruku,tko nam je naslonio glavu na rame ili tko se budi pored nas. Ne možemo!
Uvjeravao si ti sebe a i mene da se mora,da nije u redu,da......ma svašta si ti nešto izgovorio. I izvrijeđao me na pasja kola. Pa si otišao i opet došao. Rekao si steraj me znaš kam,izbriši me gumicom. A ja slušam i gledam te tvoje predivne,umorne oči. Stavljam ti nježno dlanove na obraze i šapćem "Pssssst Maleni,to sam ja. Ja ne dižem ruke od nas" Tvoj zagrljaj i tvoj poljubac je rekao sve.
I evo nas,volimo se istinski,svemirski,neobjašnjivo luđački nenormalno. Pokušavamo ostati normalni u ovom svijetu a u onom svom se opustimo i uživamo. Krademo trenutke da bi poslije njih cijeli dan osmijehom uljepšavali ovaj svijet.
Maleni.....u ovom svom ludilu i kaosu ti si savršenstvo sa tisući mana koja mene čini živom. Naučila sam živjeti bez tebe,prolaziti teške trenutke sam,bez tvoje potpore,ne čut te i ne vidjet danima. Sve mogu samo kada znam da je tvoja ljubav jednaka mojoj i da duboko u našim dušama mi smo povezani jednom neraskidivom niti. Sva dobrota kojom obasipemo ljude oko sebe proizlazi iz naše ljubavi koja nam daje snagu za dalje.kiss
Čekala sam,čekam i čekat ću jer jedino ja znam tko si zapravo ti!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.