Jadranka Varga Nachtfresser - Blog.hr

petak, 25.12.2020.

Razmišljao sam malo o božićnoj priči, vidim da svi, kao uvijek u ovo doba šalju uobičajene božićne želje. Eto, možda prikladno, ja sam ipak jučer dobio bakalar, mislim da ću ga danas ručati, neovisno o običajima,dostavio ga muž naše prijateljice, koja naravno prati ovaj popularni blog. To bi eto bila kao božićna priča sa sretnim završetkom.
S druge strane me bloger Miško podsjetio svom objavom na fejsu u kakvoj državi živimo, dok je jutros po običaju bezbrižno trčao pogodila ga boca iz nebodera u glavu, srećom bila je mala, a i kišilo je te on je imao kapu, koja je ublažila udarac. Navodno ove godine nije bilo u božićnoj noći petardi kao obično, ja se omamim pa spavam, ne pada mi na pamet čekati ponoć, al eto, primitivizam još caruje. Iako je bilo i krvi Miško tvrdi da je bolje.
Meni je najvažnije da sam jutros uspješno bez pucnjave obavio šetnju sa svojim psom, te poslije ležerno nastavio pratiti polemiku u kojoj i sam sudjelujem na fejsu o Clashu i Sex pistolsima. Ujedno me ugodno iznenadila jedna šahistica, fejs frendica, koja se relativno puno razgolitila uz bor i čestitku, naravno sejvao sam odmah fotku.
Sretan Božić vama koji slavite, a i ostalim, pazite na sebe, ne lete samo petarde nego i boce!


14:50 | Komentari (16) | Print | ^ |

<< Arhiva >>