Sastojci:
6 jaja
6 žlica šećera
6 žlica brašna
1 pecilni prašak
Speći biskvit.
Priprema:
U 1 l mlijeka skuhati 2 pudinga od čokolade . Kad se skuha u njega ubaciti 3 reda čokolade za kuhanje , 10 dkg grožđica , 1/2 dcl ruma i 1/2 margarina.
Biskvit se ohladi i izreže na kocke koje se stave u navlaženu padelu, te se preko toga izlije skuhani vrući puding. Hladi se cijeli dan u frižideru . Sutradan se izvrne padela naopako na pladanj i torta se namaže šlagom i ukrasi po želji.
travanj, 2009 | > | |||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Recepti, o kuhanju...
Coolinarika
Neno blog
Slatko i čarobno kuhanje
Knjiga recepata by Nina
Iva Tomić stranica
Sanela blog1
Sanela blogspot2
Punkufer.hr
Gastro hr<
domaćica blog