Nova Gospina poruka

27.06.2024.

Međugorje: Gospina poruka od 25. lipanja 2024.
„Draga djeco! Radujem se s vama i Bogu zahvaljujem da mi je dozvolio da sam s vama da vas vodim i ljubim. Dječice, mir je u opasnosti i obitelj pod napadom. Pozivam vas ,dječice, vratite se molitvi u obitelji. Stavite sveto pismo na vidljivo mjesto i čitajte ga svakim danom. Ljubite Boga iznad svega da vam bude dobro na zemlji. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“
Majka kao majka. Uvijek se raduje što je sa svojom djecom, da ih savjetuje i ljubi. U ovoj poruci posebno naglašava da je mir u opasnosti, da su obitelji pod stalnim napadom. Vjernici dobro znaju na što se te riječi odnose. Opet je molitva ono spasonosno oruđe za spas i obitelji i pojedinaca. A sveto pismo je Božja riječ i uputa kako dalje, te kako ga je potrebno čitati svaki dan.
Majka nas ljubi i sretna je ako mi ljubimo Boga iznad svega jer je to garancija da nam bude dobro na zemlji. Dakle, potrebno je znanje, iskustvo vjere, molitva i sve to pretočeno u iskrenu ljubav prema njenom Sinu - kojem na taj način dopuštamo da nas vodi. A sad, par riječi o tome koja obilježja ljubavi Isus nudi kada Ga promatramo u njegovim riječima i djelima: Vidimo dobrotu, poniznost, jasnoću, spokoj, hrabrost, odanost, zahvalnost, suosjećanje, jednostavnost, radost u ljepoti, odricanje, ljubaznost, otvorene riječi i iscijeljujuća autoritativnost. Vidim – križ, spremnost za trpljenje a ne proklinjanje. Vidim čvrstu volju da oprosti, da održi obećanu ljubav, da nas ne pusti iz ruke ni pod koju cijenu. Vidim grob, ali prazan. (M. Herbs).
Zašto je teško prihvatiti istinu o ovome svijetu. Kako je moguće da pojedinci i dalje negiraju međugorska ukazanja i nakon 43 godine dolazaka Kraljice Mira. Da bi i dalje mogli neometano griješiti odgađaju vjeru, odgađaju molitvu, djela ljubavi i dobrote za neke “bolje dane”. Nije li to način i put na kojem se svjesno griješi i upada u probleme i bezbrojne stupice zloga. Bog sve čini za naše spasenje, strpljivo čeka, pa je i Majci Mariji dozvolio da je s nama i da nas tolike godine i dalje vodi svome Sinu. Više puta je naglasila "u ovo milosno vrijeme". Tko ima uši neka čuje.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.